Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jéé, taky Maxík, tak to jsme na tom stejně. Na naopak ten náš má už teĎ ODHADEM 3500 G, tak jsem zvědavá ![]()
no tak to by bylo v poho:) ale nesmíme to zakřiknout
vy chcete taky maxíka?ten náš je Maxim ![]()
renata tak presne tieto bolesti „trápia“ aj mňa posledné tri-štyri dni… ale zatiaľ to vždy ustálo ![]()
Přesně tohle jsem měla skoro dva měsíce před porodem,ale hlavně při chůzi,ke konci těhotenství jsem kolikrát nemohla ani dojít.Byla jsem s tím i u lékaře a ten mi řekl,že se děloha připravuje.A malá se narodila 40+5,takže jsem ještě přenášela.Ale jestli to bude často,radši si zajdi k doktorovi,pro klid duše,já vždy radši se vším šla a to jsem byla druhorodička ![]()
Ahoj.jasné kontrakce.Příprava dělohy na porod.To znám.Ale přidám se ještě k negativnímu postoji k vaně.Dala jsem si ji,ne horkou!,a bylo mi zle,jako nikdy v životě.Nemohla jsem dýchat a málem jsme jeli.2 dny mi trvalo,než jsem se trochu dala do normálu.
Holky, je normální, že se mi to píchání v pipině vrátilo tak, že už vůbec neustává? Bolí mě to ceý den, hlavně při chůzi a sprcha ne a ne pomoct.. ![]()
Renata.H píše:
Holky, je normální, že se mi to píchání v pipině vrátilo tak, že už vůbec neustává? Bolí mě to ceý den, hlavně při chůzi a sprcha ne a ne pomoct..
nie sú to už kontrakcie? Ak nepomáha ani sprcha ![]()
já myslím, že se rozvolňuje pánev - v těch místech co popisuješ je stydká spona a to pak bolí, když je na ni větší tlak - hlavně při chůzi tam tlačí hlavička miminka - je to podmíněné hormonálně, takže se ulevit moc nedá. Jestli jsem to počítala správně, dnes by jsi měla být 38+3 - takže bys mohla co chvíli rodit, tak ať to máš brzy a v pořádku za sebou
![]()
Děkuju, snad už to bude brzy, pač jinak nevím nevím. Zítra jdu na kontorlu, tak snad to do té doby vydržím ![]()
Ahoj,dnes v noci jsem měla poprvé opravdu bolestivé křeče v břiše,trvalo to vždycky chvíli pak to přestalo a pak se znovu opakovalo,asi hodinu.Zaspala jsem to a kolem sedmé ráno se to opakovalo,taková divná bolest jakoby se mi chtělo na velkou,ale nechce.Břicho mi tvrdne už dlouho,ale tohle bylo uplně jiné,ani nevím jestli mi u toho to břicho tvrdlo,jak jsem z toho byla vyplesklá.Jsou to poslíčci?U prvního těh. jsem tohle vůbec neměla,ještě musím chvíli vydržet jsem teprve 24tt.
rozmary vydrž,to budou nejspíš poslíci a ty dokážou pěkně potrápit,chápu že tě to rozhodilo,hrozí ti předčasný porod,ale dokud to nebude pravidelné můžeš být v klidu.Přesvědčuj mimíska ať ještě vydrží ![]()