bolesti břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
20.5.10 14:23

Přidávám se ke gratulacím, to je zase nával:D Koukám, že 2011, začne s hojným počtem dětiček :-) :palec:
Já jsem 21+6 a udělala jsem to stejně, jak vy, šla jsem k doktorovi až za 14 dní od pozitivního testu. Předtím jsem šla po dvou dnech, pořád mě strašili mimiděložním a nakonec se to i vyplnilo, prasknul mi vejcovod a krvácela jsem do břicha a to jsem byla od prvních dnů „pod dohledem.“ Takže si to doma uživejte, to těšení se, až uvidíte prcka na utz a ničím se nenechte stresovat, pak bude všechno vpořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnnieB
20.5.10 14:50

Ahooooj!!! Přidávám se k velké gratulaci a jsem moc ráda za dobré zprávy! :-) Když jsem byla u doktorky já tak srdíčko ještě nebilo (byl to zatím jen ten gestační váček?) a velikost byla 0,6 mm. Doktorka říkala, že bych měla být 6tt+4, ale velikost prý odpovídá 5tt+2. Víc se dozvím až v pátek příští týden, to už by mělo být vyvinutější :-) Diskuze také radši moc nečtu, abych se nezačala moc sledovat a dle doporučení doktorky si to jenom užívám a nestresuju se. Tak se mějte moc hezky a ještě jednou moc gratuluju!!!

• Citovat
  • Upravit
opicek
20.5.10 17:24

Annie - tak tak, nečíst, nestresovat :o) Já měla pocit, že ovuluju zkraje cyklu (i když se nám zadařilo tak rychle, že jsem ani nestačila spočítat, kdy to je), takže by mohl být o něco větší, a potvrdilo se.
Jinak to čekání na doktora bylo peklo, ale jsem ráda, že mě objednali až na 7+0, kdy bylo něco vidět.

• Citovat
  • Upravit
opicek
23.5.10 14:11

Jen mě mrzí, že už sem nenapsala zakladatelka, jak jí to dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
3
18.6.14 09:39

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Jsem v 2 měsíci a pobolívá mě v podbříšku, jako kdybych měla dostat menstruaci. Je to normální? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.6.14 11:51

Přesně takhle jsem to měla i já. Každným dnem jsem čekala menstruaci, podle bolestí břicha… Prsa byly taky hned citlivé. Takže snad Ti to lékař už jen potvrdí :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.6.14 11:52

@LaTu : Já to měla v podtstatě až do teď - 14tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.17 13:40

Ahoj, oživuji téma bolesti břicha. Uz vic jak týden mne bolí břicho jako na MS ale stále jsem ji nedostala. Měla přijít před 3 dny. Test negativní. Setkal jste se s tim nekdo? co to bylo za problém? K doktorovi se dostanu až koncem příštího týdne. Teoreticky bych těhotná byt nemela, ale stát se muže cokoli protože si davame „jen“ pozor. Jsem 4 mesice po porodu…

• Citovat
  • Upravit
31
7.7.17 13:55

Ahoj holky, jsem ted 9+2tt mam bolesti v brichu, je mi furt na zvraceni, mota se mi hlava a furt lezim jakmile vstanu hned je me blbe. Cokoliv si dam na jidlo udela se mi zle. S prvnim ditetem jsem to nemela. Nevim jestli jet na pohotovost nebo je to normalni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí