Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky! Můžu se přidat? Poslední MS 20.4., 2 pozitivní mamatesty (14.5. a 17.5.), k doktorce půjdu až 4.6. Zatím jen občasné pobolívání v podbřišku. Taky trpím, abych už to měla od doktorky potvrzené. ![]()
Ahojte tehulky,
mna bolelo podbrusko cele tehotenstvo aj jedno aj druhe. je to normalne pretoze sa zvacsuje maternica. Uplne normalna je aj bolest prsnikov, vajecnikov a pocit ako ked mate dostat menzes.
Ahojky děvčátka, už se němůžu dočkat až půjdu k doktoru, jen bych od vás chtěla poradit dnes jsem měla jen hodně slabý nahnědlý výtok, nevítě co to může znamenat? Dostala jsem strach a radila jsem se s mamkou a ta mi řekla, že se nemám moc prohlížet.. Ale moc jsem si její radu k srdci nevzala a myslela jsem jestli byste mi mohli poradit. ![]()
No tady jsi zrovna v diskuzi těch, co jsme těhotný úplně čerstvě, takže (aspoň v mým případě) dost bez zkušeností. ALe podle toho, co jsem tady četla, je to tzv. špinění a mělo by to být v pohodě, pokud to zase zmizí. Kdyby to trvalo nebo dokonce zesilovalo, měla bys jít k doktorovi co nejdřív, a kdyby to červenalo, hned na pohotovost. Ale snad se ozve i někdo zkušenější.
Děkuju moc, já s tím taky žádný zkušenosti nemám,ale chtěla jsem se zeptat vás, protože mi přijde, že tu jsou všichni strašně milý a nemusím se bát zeptat ![]()
Přesně tak - myslím, že jsme všechny vykulený úplně stejně a sbíráme informace, kde se dá
Zkus projít diskuse s tímto tématem, je jich tady hodně a dozvíš se tam co potřebuješ..Kdyby bylo potřeba, tak jdi k doktorovi hned a nečekej na termín, kdy jsi objednaná.
Ahoj, nechci tě nijak děsit, ale já bych šla hned k doktorovi, pro klid duše. Je možné, že máš termín menstruace? Pak je špinění celkem v pořádku, ale bohužel já mám dvě špatné zkušenosti s hnědým špiněním.Budu držet pěstičky a všem moc gratuluji k miminkám M.
Ahoj holky, doufám, že se pochlubíte jak vám to dopadlo u doktorky
Hodně štěstí!!!!
Už se chlubím! Tak my jsme zatím živí a zdraví, srdíčko tluče a dokonce mám tabulkovou velikost. Takže radost ohromná. ![]()
Jé, tak to moc gratuluju!!!
Jestli dobře počítám, tak jsi 7.tt? Kdy jdeš na další kontrolu a jak už je mimi velké? Prosím napiš. ![]()
Dneska jsem 7+0, pořád nevím, jestli se teda říká v sedmém nebo v osmém. Malé je velké 10,5mm, což podle papíru, co mi dali, odpovídá 7+1, takže tak, jak má. Srdce jsem viděla a tlouklo, to bylo moc fajn. Jinak doktorka říkala, že můžu dělat skoro všechno a že nemám číst internetový diskuze
))
Tak to je krásný! Tak to už je drobeček 1 cm velký, to už je na co koukat. Jinak jestli neměla paní doktorka pravdu
!?! Já když to tu všechno čtu, tak mám taky moc velký strach, aby bylo všechno tak, jak má!!! Ty musíš mít po prohlídce krásný pocit!!! ![]()
Ahojík!!!
tak to gratuluji
Já jsem měla zpoždění 5 dní a na testíku byla ještě večer(nemohla jsem vydržet do rána tak jsem si dělala test ještě večer
)slaboulinká čárečka a ráno už byla silnější.7den zpoždění jsem šla k doktorovi a ten v dděloze ještě nic neviděl ale z krve bylo potvrzeno začáteční těhotenství.Na kontorlu jsem šla za týden a už byl vidět krásnej gestační váček s náznakem embryjka.na další kontrole zase za týden v 6tt už bylo vidět srdíčko
Tedˇ jsem v začátku 13tt a miminko už má přes 5cm a taky jsem v začátku i tedˇ trošku špinila,také mě semtam pobolívá bříško jak roste děloha a beru utrogestan a je vše o.k.Tak držíme palečky
![]()
To je nádhera…konečně optimistické zprávičky. MOC gratuluji a hlavně buďte maminy i mimísci zdraví!!! ![]()
Ahoj Šárečko…vítej do klubu
Držím palce ať Ti to vyjde! Vlastně vám všem tady!