bolesti břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AnnieB
18.5.10 11:48

Ahoj Šárečko…vítej do klubu :-D Držím palce ať Ti to vyjde! Vlastně vám všem tady! :-)

• Citovat
  • Upravit
1791
18.5.10 12:56

Ahojky! Můžu se přidat? Poslední MS 20.4., 2 pozitivní mamatesty (14.5. a 17.5.), k doktorce půjdu až 4.6. Zatím jen občasné pobolívání v podbřišku. Taky trpím, abych už to měla od doktorky potvrzené. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.5.10 15:49

Ahojte tehulky,
mna bolelo podbrusko cele tehotenstvo aj jedno aj druhe. je to normalne pretoze sa zvacsuje maternica. Uplne normalna je aj bolest prsnikov, vajecnikov a pocit ako ked mate dostat menzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.5.10 19:18

Ahojky děvčátka, už se němůžu dočkat až půjdu k doktoru, jen bych od vás chtěla poradit dnes jsem měla jen hodně slabý nahnědlý výtok, nevítě co to může znamenat? Dostala jsem strach a radila jsem se s mamkou a ta mi řekla, že se nemám moc prohlížet.. Ale moc jsem si její radu k srdci nevzala a myslela jsem jestli byste mi mohli poradit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opicek
18.5.10 19:28

No tady jsi zrovna v diskuzi těch, co jsme těhotný úplně čerstvě, takže (aspoň v mým případě) dost bez zkušeností. ALe podle toho, co jsem tady četla, je to tzv. špinění a mělo by to být v pohodě, pokud to zase zmizí. Kdyby to trvalo nebo dokonce zesilovalo, měla bys jít k doktorovi co nejdřív, a kdyby to červenalo, hned na pohotovost. Ale snad se ozve i někdo zkušenější.

• Citovat
  • Upravit
96
18.5.10 19:39

Děkuju moc, já s tím taky žádný zkušenosti nemám,ale chtěla jsem se zeptat vás, protože mi přijde, že tu jsou všichni strašně milý a nemusím se bát zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnnieB
19.5.10 09:40

Přesně tak - myslím, že jsme všechny vykulený úplně stejně a sbíráme informace, kde se dá :-) Zkus projít diskuse s tímto tématem, je jich tady hodně a dozvíš se tam co potřebuješ..Kdyby bylo potřeba, tak jdi k doktorovi hned a nečekej na termín, kdy jsi objednaná.

• Citovat
  • Upravit
misa.m
19.5.10 09:47
Sarecka píše:
Děkuju moc, já s tím taky žádný zkušenosti nemám,ale chtěla jsem se zeptat vás, protože mi přijde, že tu jsou všichni strašně milý a nemusím se bát zeptat :oops:

Ahoj, nechci tě nijak děsit, ale já bych šla hned k doktorovi, pro klid duše. Je možné, že máš termín menstruace? Pak je špinění celkem v pořádku, ale bohužel já mám dvě špatné zkušenosti s hnědým špiněním.Budu držet pěstičky a všem moc gratuluji k miminkám M.

• Citovat
  • Upravit
AnnieB
19.5.10 23:20

Ahoj holky, doufám, že se pochlubíte jak vám to dopadlo u doktorky :-) Hodně štěstí!!!!

• Citovat
  • Upravit
opicek
20.5.10 12:36

Už se chlubím! Tak my jsme zatím živí a zdraví, srdíčko tluče a dokonce mám tabulkovou velikost. Takže radost ohromná. :-)

• Citovat
  • Upravit
1791
20.5.10 12:47

Jé, tak to moc gratuluju!!! :kytka: Jestli dobře počítám, tak jsi 7.tt? Kdy jdeš na další kontrolu a jak už je mimi velké? Prosím napiš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opicek
20.5.10 13:26

Dneska jsem 7+0, pořád nevím, jestli se teda říká v sedmém nebo v osmém. Malé je velké 10,5mm, což podle papíru, co mi dali, odpovídá 7+1, takže tak, jak má. Srdce jsem viděla a tlouklo, to bylo moc fajn. Jinak doktorka říkala, že můžu dělat skoro všechno a že nemám číst internetový diskuze :o))

• Citovat
  • Upravit
1791
20.5.10 13:38

Tak to je krásný! Tak to už je drobeček 1 cm velký, to už je na co koukat. Jinak jestli neměla paní doktorka pravdu :lol: !?! Já když to tu všechno čtu, tak mám taky moc velký strach, aby bylo všechno tak, jak má!!! Ty musíš mít po prohlídce krásný pocit!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
20.5.10 14:00

Ahojík!!! :-D tak to gratuluji :potlesk: Já jsem měla zpoždění 5 dní a na testíku byla ještě večer(nemohla jsem vydržet do rána tak jsem si dělala test ještě večer :lol: )slaboulinká čárečka a ráno už byla silnější.7den zpoždění jsem šla k doktorovi a ten v dděloze ještě nic neviděl ale z krve bylo potvrzeno začáteční těhotenství.Na kontorlu jsem šla za týden a už byl vidět krásnej gestační váček s náznakem embryjka.na další kontrole zase za týden v 6tt už bylo vidět srdíčko :srdce: :lol: Tedˇ jsem v začátku 13tt a miminko už má přes 5cm a taky jsem v začátku i tedˇ trošku špinila,také mě semtam pobolívá bříško jak roste děloha a beru utrogestan a je vše o.k.Tak držíme palečky :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1791
20.5.10 14:14

To je nádhera…konečně optimistické zprávičky. MOC gratuluji a hlavně buďte maminy i mimísci zdraví!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí