Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to mě fakt pobavilo
proto že já na utz sotva poznám kde má dítě hlavičku ![]()
Nejsem odborník ale myslím,že takhle holky nevypadají.
Takže se přikláním ke klukovi.
Já myslím, že je ještě docela brzy, takhle to vypadá jako kluk, ale prý se to právě takhle brzy často plete ![]()
Ahoj, ja zase myslim, ze na rozpoznani pohlavi je potreba se ultrazvukem zamerit na intimni partie. Z takovehle fotky se nic poznat neda. Ale odbornik teda nejsem
. Zato jsem take maximalne zvedava, co mam v brise.
Tak tohle tady opravdu asi nerozluštíme
-já tam nevidím absolutně nic.
hm tak holka nebo kluk je to určitě ![]()
pokud jsi 16+5 tak jde za chvilku na genetiku ne? to už vydržíš
já třeba osobně nechápu jak může někdo vydžet, a počkat si na překvápko až k porodu, to by mě asi trefilo do tý doby, ale mě podle břicha všichni opravdu všichni předpovídaly holku a holka to byla
zuzka.mamka píše:
hm tak holka nebo kluk je to určitě![]()
pokud jsi 16+5 tak jde za chvilku na genetiku ne? to už vydržíš
já třeba osobně nechápu jak může někdo vydžet, a počkat si na překvápko až k porodu, to by mě asi trefilo do tý doby, ale mě podle břicha všichni opravdu všichni předpovídaly holku a holka to byla
přesně nechápu a obdivuju ty co si to nenechají říct! já bych to nevydržela a hlavně na UTZ v 25 tt jsem to poznala sama ani mi doktor nemusel říkat ![]()
ja bych rekla, ze vidime v rezu zadecek a nozicky a na tom zadecku vidim dve bubliny s teckou uprostred, coz by jako mohl byt sourek a pincik v rezu, jenze se mi zda divne to umisteni jak celeho utvaru, tak pindiku vzhledem ke kulkam, takze to muze byt cokoliv. Nicmene hlasuji pro kluka.
prave se nam zabil o okno nejakej krasnej ptak, asi datel ![]()
Souhlasim s Pudlou, nicmene obrazek neni zrovna ilustrativni…
Ahoj holky, dík. Chtěli bychom kluka.
Dvě holky už doma máme. Ale když bude třetí- určitě ji neprodáme. Chi, Chi
![]()
Ahoj holky, taky mě to připadá spíše jako kluk, ale těžko říct, mohla by to být klidně holčička ![]()
Já tam taky nic nevidím
.
Mch já jsem jedna z těch, co si až do porodu nenechali prozradit pohlaví miminka. A u obou holek jsem byla velmi překvapená, protože jsem si byla jistá, že nosím chlapečka (jen na základě svých pocitů). A jsem ráda, že jsem to vydržela, protože jinak bych se ochudila o ten krásný okamžik překvapení. Nejdůležitější je zdraví miminka a jestli je to holčička nebo chlapeček nám bylo fuk. U druhé holčičky jsem si nejdřív říkala, že už kvůli výbavičce bychom si to mohli nechat prozradit (jako jestli kupovat klučičí nebo vystačíme s tím, co máme po Anežce), ale pak jsem od kolegyně v práci dostala dvě obrtašky oblečení po chlapečkovi, takže pak už nebyl důvod to vědět dopředu
. Obrtašky jsou zase schované a čekají na moje případné synovce
.
Za sebe doporučuji to vydržet, je to fakt krásné překvapení.
Přeju krásné zdravé miminko.
Pro mě je velmi úsměvné, když dnešní maminky chtějí vědět nejlépe hned, jestli bude kluk nebo holka. Já když čekala první dítko, tak bylo sono jediné v celém kraji a nikoho nenapadlo se ptát po pohlaví a tak se muselo čekat na překvápko. U druhého už se to zjistit dalo, ale zase to tehdy nechtěli říkat, takže zase nic
a u poslední babulky jsem musela kvůli nějaké nesrovnalosti v krvi na plodovou vodu a tam jsem to potom věděla na 100%
tak holky, ať už víte, co čekáte nebo ne, všem vám přeji zdravá a krásná babulátka ![]()
Tak jestli na to koukám dobře a má to být zadeček a nožičky při pohledu zespodu, tak se přikláním ke klukovi.
Takhle vypadala moje holčička ze stejného pohledu ve 20+4…
Ahojky, pozná někdo z tohoto ultrazvuku o jaké by mohlo jít pohlaví? Děkuji, jsem zvědavá jako opice. Děkuji

fotto (16+5.týden) najdete na uvedeném odkazu
http://dajuska93.rajce.idnes.cz/nastenka/#…