Poznáte z UZ zda to je holka nebo kluk? Podívejte :)

Milli 76
11.5.10 22:17

Holka nebo kluk???

Ahojky, pozná někdo z tohoto ultrazvuku o jaké by mohlo jít pohlaví? Děkuji, jsem zvědavá jako opice. Děkuji :-) :lol:
fotto (16+5.týden) najdete na uvedeném odkazu
 http://dajuska93.rajce.idnes.cz/nastenka/#…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
11.5.10 22:28

:lol: :lol: to mě fakt pobavilo :lol: :lol: proto že já na utz sotva poznám kde má dítě hlavičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
11.5.10 22:32

Nejsem odborník ale myslím,že takhle holky nevypadají.
Takže se přikláním ke klukovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.5.10 22:35

Já myslím, že je ještě docela brzy, takhle to vypadá jako kluk, ale prý se to právě takhle brzy často plete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
11.5.10 22:55

Ahoj, ja zase myslim, ze na rozpoznani pohlavi je potreba se ultrazvukem zamerit na intimni partie. Z takovehle fotky se nic poznat neda. Ale odbornik teda nejsem :lol: . Zato jsem take maximalne zvedava, co mam v brise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
11.5.10 23:22

Tak tohle tady opravdu asi nerozluštíme :-D -já tam nevidím absolutně nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.5.10 23:47

hm tak holka nebo kluk je to určitě :mrgreen:

pokud jsi 16+5 tak jde za chvilku na genetiku ne? to už vydržíš

já třeba osobně nechápu jak může někdo vydžet, a počkat si na překvápko až k porodu, to by mě asi trefilo do tý doby, ale mě podle břicha všichni opravdu všichni předpovídaly holku a holka to byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
12.5.10 00:00
zuzka.mamka píše:
hm tak holka nebo kluk je to určitě :mrgreen:

pokud jsi 16+5 tak jde za chvilku na genetiku ne? to už vydržíš

já třeba osobně nechápu jak může někdo vydžet, a počkat si na překvápko až k porodu, to by mě asi trefilo do tý doby, ale mě podle břicha všichni opravdu všichni předpovídaly holku a holka to byla

přesně nechápu a obdivuju ty co si to nenechají říct! já bych to nevydržela a hlavně na UTZ v 25 tt jsem to poznala sama ani mi doktor nemusel říkat :-)

• Citovat
  • Upravit
43039
12.5.10 06:34

ja bych rekla, ze vidime v rezu zadecek a nozicky a na tom zadecku vidim dve bubliny s teckou uprostred, coz by jako mohl byt sourek a pincik v rezu, jenze se mi zda divne to umisteni jak celeho utvaru, tak pindiku vzhledem ke kulkam, takze to muze byt cokoliv. Nicmene hlasuji pro kluka.

prave se nam zabil o okno nejakej krasnej ptak, asi datel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35488
12.5.10 06:54

Souhlasim s Pudlou, nicmene obrazek neni zrovna ilustrativni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milli 76
12.5.10 07:11

Ahoj holky, dík. Chtěli bychom kluka. :potlesk: Dvě holky už doma máme. Ale když bude třetí- určitě ji neprodáme. Chi, Chi :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4290
12.5.10 07:57

Ahoj holky, taky mě to připadá spíše jako kluk, ale těžko říct, mohla by to být klidně holčička :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.5.10 08:00

Já tam taky nic nevidím ;) .

Mch já jsem jedna z těch, co si až do porodu nenechali prozradit pohlaví miminka. A u obou holek jsem byla velmi překvapená, protože jsem si byla jistá, že nosím chlapečka (jen na základě svých pocitů). A jsem ráda, že jsem to vydržela, protože jinak bych se ochudila o ten krásný okamžik překvapení. Nejdůležitější je zdraví miminka a jestli je to holčička nebo chlapeček nám bylo fuk. U druhé holčičky jsem si nejdřív říkala, že už kvůli výbavičce bychom si to mohli nechat prozradit (jako jestli kupovat klučičí nebo vystačíme s tím, co máme po Anežce), ale pak jsem od kolegyně v práci dostala dvě obrtašky oblečení po chlapečkovi, takže pak už nebyl důvod to vědět dopředu ;) . Obrtašky jsou zase schované a čekají na moje případné synovce :D .

Za sebe doporučuji to vydržet, je to fakt krásné překvapení.

Přeju krásné zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
12.5.10 08:05

Pro mě je velmi úsměvné, když dnešní maminky chtějí vědět nejlépe hned, jestli bude kluk nebo holka. Já když čekala první dítko, tak bylo sono jediné v celém kraji a nikoho nenapadlo se ptát po pohlaví a tak se muselo čekat na překvápko. U druhého už se to zjistit dalo, ale zase to tehdy nechtěli říkat, takže zase nic :-D a u poslední babulky jsem musela kvůli nějaké nesrovnalosti v krvi na plodovou vodu a tam jsem to potom věděla na 100% :lol: tak holky, ať už víte, co čekáte nebo ne, všem vám přeji zdravá a krásná babulátka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3379
12.5.10 08:30

Tak jestli na to koukám dobře a má to být zadeček a nožičky při pohledu zespodu, tak se přikláním ke klukovi.

Takhle vypadala moje holčička ze stejného pohledu ve 20+4…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí