Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky,
jsem ve 22.tt a dnes mě skoro celý den bolí v třísle. Bolest mi vystřeluje až ke koleni a je to dost bolestivé. Začínám být dost nervozní. Před týdnem mě bolela obě třísle jen lehce, ale stále. Velikost čípku nebo hrdla se nezměnila. Proto jsem byla v pohodě. Ale dnes už je to opravdu intrnzivní. Je to jen na jedné strané - levé.
Stalo se to něktéré z vás také? Dodávám, že je to moje druhé těhotenství a jsem dost štíhlé postavy, tak jestli to není tím.. uf, nevím. ![]()
Potřebuji uklidnit, že jste to také některá měla a nemělo to vliv na hrdlo nebo tak. Děkuji moc za vaše reakce
.
Paji, ja jsem neco podobneho mela. Nebyla to sice pretrvavajici bolest, ale spis to vystrelovani. Vzdycky to se mnou skublo, ze jsem malem pustila vsechno, co jsem mela v ruce a treba to trvalo par sekund a pak to odeznelo, Stavalo se mi to nekolikrat za den, hlavne ke konci tehu. Doktorka rikala, ze mi dite nejak zatlaci na nerv, kdyz se pohne.
Tak nevim, jestli jsem to pomohla.
ahoj, ja to mela/mam od cca 30tt, zaprvy bolest v trisle, vlevo, a pak pekelna bolest stydky spony/kosti. nejhorsi to bylo pri vstavani nebo v noci pri pretaceni z boku na bok. dle dr. je to normalni, jak se vse roztahuje a pak muzou zapusobit taky nervy, ktere se nekde priskripnou!
P. tak to je přesný. Tupá bolest v levým střísle, včera mě bolela skoro celá noha jako by rostla před očima nebo píchání v obou a bolest - nevim čeho přesně
mezi nohama, což mě taky docela děsila. Takže by to nemělo snad mít vliv na děložní hrdlo.. Bála jsem se, jestli to není známka otvírání se nebo prostě kontrakcí. U prvního těho si to už nepamatuju. Ale mám pocit, že to nebylo tak bolestivé jako teď.
Jen nechápu, že mě to bolí už v 22.tt. Jsem měla první rizikové, tak se furt pozoruju. Čípek už mám také kratší, tak jen ležím.
Děkuji za reakce ![]()
Ahojte…to ze jsem tehu vim teprve par dni, ale leve trislo me poboliva uz ted…hlavne pri sezeni. Je to normalni?
Vsude koukam, ze je to vetsinou az kolem porodu.
Tak ted nevim, jestli nervovat, ze je neco spatne…nebo je to mozny i takhle na zacatku, jak se roztahuje deloha?
Holky já jsem v 20 tt a třísla mě bolí taky, kdyzž mám třeba víc roztahnout nohy, tak bych se picla… No asi to k tomu patří ![]()
Ahoj
mě bolelo v tříslech v posledním těhu ale šíleně a to od začátku až do konce. Nejhorší to bylo když jsem ležela, po chvíli jsem se musela postavit a projít se. Dr mi řekl že to nic není, že to někdo v těhu má. Tak držím palce ať to nebolí tak moc
.
milé maminky je 22 let mám 2 letou holčičku a tyto bolesti se mi objevily až po porodu.Takže dle mého názoru to z kontrakcemi nebo těhotenstvím nemá nic společného.Také mě to děsí.Mám to cirka třičtvrtě roku.Bolest je někdy tak intenzivní že se ani nezvednu.
Řeším teď stejný problém, jsem v 5tt a zhruba od 4tt mě pobolívá v levém třisle, z toho v jeden den to ráno silně vystřelilo, pak klid a teď to cítím a pořád to pobolívá. Taky mě to děsí, nevím co si o tom mám myslet. Nemám ještě potvrzené od doktora, že je mimi v děloze, a tak mě napadají různé scénáře ![]()
ahoj holky já jsem 37tt a v tříslech mě to bolí taky,myslela jsem právě,že je to tím,že je malá už těžká a taky tím ,že se to tam dole roztahuje a připravuje…Taky mě někdy píchne na čípku,takový to štípnutí…No každá to asi má jinak ![]()
Ahoj devcata jsem 10tyden a taky me zacalo pichat v trislech jednou sem to uz mela ale jen chvilinku a ted podruhy a pichani je z obou stran. doufam ze to nebude nic hrozneho.nebo tohle je normalni aby nas v tehu pichalo v prislech
Ahoj holky, jsem 21tt a fakt hodně mě bolí v levém třísle
když ležím a chci vstát, při chůzi, prostě pořád
myslíte, že je to OK? Vím, že je tohle stará diskuze, ale ráda bych ji nejdříve zkusila obnovit, než zakládat novou
máte s tím někdo zkušenost? Někdo kdo je těhotný teď? ![]()