Bolesti žaludku

Andulinečka
14.9.10 09:32

Bolesti žaludku

Ahojte :lol:Trápí Vás některou v těhotenství bolesti žaludku?Já budu začínat v pátek 30.týden a měla jsem takové strašné bolesti celého žaludku a pak to šlo i do bříška celý den,ráno to začalo a večer to trošku přešlo,vždycky když jsem něco snědla,tak se to trošku uklidnilo ale bolelo dál.Od tý doby už v pohodě ale dneska mě bolí zase ale jen trošičku.Jestli je to Tím,že mimi tlačí na žaludek :nevim: Mám i trošku vyšší tlak a jak jsem tak brouzdala v diskuzích a na stránkách,tak jsem narazila na nějaký hellp syndrom nebo preklamsii,tak mě to trošku vyděsilo,tam prý taky bolí žaludek a vyšší tlak.No snad to bude v pořádku,to by mi asi muselo být hodně špatně pořád.A jak to máte holky s pohyby miminka?Mě se zdá,že malou cítím méně než před týdnem,jestli je nějak jinak otočená a kope do prázdna,zkrátka ty miminka si tam dělají co chtějí :-D :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
14.9.10 10:32

Tak mozna pro jistotu bych cinkla doktorce.Nicmene me ke konci tehu bolelo silene snad vse.Mela jsem krece v brise,vystrelujici bolesti do trisel.A hlavne me silenym zpusobem palila zaha.Je to proste tim,ze mimi uz je obrovske a uz te vsude tlaci,jak na zaludek,streva ale take na ruzne nervy atd…Neboj,vse bude ok.Drzim palecky a preji krasny porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.9.10 11:38

já teď jsu 37tt a když byl maléj otočenej KP, pak mě asi hlavičkou tlačil někdy na žaludek, protože někdy jsem měla takovou bolest, jako kdyby mi ěnkdo zapálil zapalovač pod žaludkem… pálilo to, bolelo… DĚS :lol: Teď už je jak má být, tak je to ready docela, ale zase už mě bolí vše okolo :roll: Pro jistotu si ale dokt.zavolej, za to nic nedáš… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminísek
17.9.10 20:51

bolest žaludku v těhotenství

Zdravím všechny, jsem ve 21tt i mě trápí bolest žaludku a křeče, a brouzdám tady po netu a hledám rady. Máte, prosím, nějakou
Markéta

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
18.9.10 11:14

Ahojky aminísku :-D právě před několika dny jsem toto diskuzní téma zakládala,trápilo mě to samé co Tebe ale jen tak jeden,dva dny a přešlo to,asi s jídla nebo jak mimi tlačí na žaludek,já byla na kontrole a vše o.k.asi to s mimčem nějak nesouvisí,když bolí žaludek ale já se bála protože mám i vyšší tlak ale jen trošku už je to lepší.Vzpomínám si,že po tom dvacátém týdnu jsem měla taky bolesti žaludku a taky v pohodě.Tedˇ jsem 30.tt.Měj se krásně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
aminísek
18.9.10 11:42

Moc děkuji za příspěvek, Andulinečko.
Už mi to i trochu přešlo, taky jsem si myslela, že to s miminkem nesouvisí, tak snad to bude už ok, přeji krásný zbytek těhotenství

• Citovat
  • Upravit
pistinka
25.9.10 21:01

Ahoj holky, taky mě šíleně bolel žaludek několik dní - i křeče, že jsem se nemohla ani hnout. V poradně Dr. Kouckého jsem našla, že těhulky můžou Maalox suspenzi (jsou to takové pytlíčky). A to mi pomohlo do pěti minut!! Teď ho mám stále v kabelce a už bez něj ani nevycházím z domova. Funguje i na pálení žáhy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.16 20:15

Dobry večer, mam asi divny Dotaz. Uz cca pet dni je mi spatne od žaludku, vetsinou navečer. Myslela jsem ze je to treba z hladu, ale dnes mi bylo spatne i po jídle.
Tehotna byt nemůžu, to by byl temer zázrak. Jen doufám, ze to neni neco vaznejsiho. Netusite nekdo co muze byt příčinou?
Omlouvam se za anonym, je to pro me osobní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
14.2.16 20:44

Vsevedi tu nesedi. Telo je komplikovana vec, a bricho jeste vic. Zalud…muze byt i stres = vředy, ale mnoho a mnoho dalsiho. Takze zadne leneni a vyptavani a bez k praktickeho a ten te jiste posle na gastro.

• Citovat
  • Upravit
4430
14.2.16 21:50

Co takhle překyselený žaludek? Zkus helicid, každé ráno půl hod před jídlem a hlavně vynechat tučné, smažené, kořeněné jídlo a alkohol, kávu…spíš přidat zeleninu. Myslím, ze se doporučuje vynechat i mléčné výrobky. Já na to trpím, hlavně při stresu, a tohle vždy pomůže. Ale doktora asi bude dobre navštívit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
16.2.16 14:02

Mě trápila bolest v žaludku ve 26 t. t.a to hlavně v noci, nemohla jsem se ani překulit na bok, jak mě pálil, tlačil a bolel :zed: Přes den pobolíval už méně a za 2 dny to přestalo úplně…Zkus vynechat z jídelníčku smažené a tučné jídla a jez raději v menších dávkách víckrát denně a uvidíš ;) Pokud by to ale nepřešlo, raději bych šla k Dr.taky jsem to tak měla v plánu, ale naštěstí to přestalo samo…

• Citovat
  • Upravit
1
12.2.17 02:43

Dobrý den, jsem 33tt a dnes večer mě probudila nepříjemná bolest žaludku.. která se později přesouvala do podbřišku.. a cítila jsem hodně pohyby. Bohužel řádí nějaká střevní chřipka, ale nejsem si vědoma že bych s někým nákazou postiženým přišla do kontaktu. Spíše se vyhýbám. Mám ztrach o malé, co by to mohlo být? Asi by bylo fajn konzultovat s lékařem že Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí