Jak oznámit těhotenství doma, originálně?

819
13.9.10 20:09

Jak to říct?

ahoj holky, dneska jsem se s radostí dozvěděla, že opravdu čekáme miminko :dance: i když mě doktor pěkně vyděsil - začal hned s mimoděložním :cry: ale vše je ok.
Proto se Vás chci zeptat a načerpat inspiraci jak to říct doma. Přítele rodiče budou nadšeni, ale mý rodiče s tím vůbec nepočítají a v mých dvaceti letech si myslim na to ani nepomysleli, jak jste to řekli doma a co v práci? Měli jste nějakou originalitu nebo jste prostě řekli čekáme rodinu? :srdce: V práci z thoo bude průser jelikož šéfová se snaží otěhotnět už dlouho a jsem tam teprve rok takže to chce nějak šetrně.
Díky za inspiraci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
13.9.10 20:12

my jsme oznamovali normlane,ale co dedeckum nebo babickam nejake tricko s napisem,ktery napovi a snad i prozradí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
13.9.10 20:23

Já jsem jednou slyšela vtip kde 16-ti letá holka oznamuje mamce že čeká rodinu takto: Ahoj babi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.9.10 20:27

to neni špatněj nápad, původně jsem myslela, že dám do obálky fotku z ultrazvuku, ale to bych si musela ještě chvilku počkat :lol:
a říct mamce babi tak mi vynadá, že mi připadá stará, ale sranda musí být :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.9.10 20:28

Já jsem dávala fotku z ultrazvuku.V práci jsem to normálně oznámila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
13.9.10 20:39

Nevim, jak dlouho to vydržíš a chceš „tajit“ (za sebe doporučuju nejmíň do 14.tt) … známá to schválně vydržela až do 5. měsíce (břicho před příbuznýma schovávala, šlo jí to), aby jim to mohla „oznámit“ tím, že na vánoční stromeček u rodičů navěsila papírky se jménem mimča a termínem porodu.
Já jsem nic oznamovat nemusela - máma to na mě poznala už v 8tt :-) , táta si ničeho nevšiml až do 5. měsíce :mrgreen: (prostě chlapi, no) a napsala jsem mu to až do přání k svátku - že ať se ve zdraví dožije narození vnoučka … a tchánovcům jsme to oznámili normálně na návštěvě, ale asi to taky už tušili, protože jsem přestala lemcat pivo :oops: a nechtěla jsem se ládovat chlebíčkama a dortama a dalšíma rizikovýma věcma v těhotenství během léta (majonéza, krémy, šlehačky atd.atd.).

Originální by mohlo být založit emailovou adresu se jménem toho mimča (i když ještě nevíte pohlaví, tak prostě příjmení přeonačit na „to“ např. Nováčátko, Svoboďátko, Dvořáčátko apod. (snad chápeš)) a napsat jim maila jménem mimča jakože - ahoj, ještě se neznáme, jsem zatím u maminky v bříšku, kde se na vás moc těším …

Přijít s vycpaným břichem á la devátej měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
13.9.10 21:01

na me byli rodice urazeni ze druhe tehu jsem oznamila az kolem 15tt,jenze predtim to nekolikrat nevyslo a ja fakt cekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.9.10 21:07

no moc dlouho to tajit nemůžu jelikož v sobotu odlítáme na dovču a ta je vždycky ve znamení večerního popíjení takže jim to chci říct tam :wink:a v tomhle případě ultrazvuk nepřipadá v úvaha, škoda :-(

ten email je parádní a originální tim bych mohla dostat mámu a bráchu :pocitac: díky moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
13.9.10 21:14
smajlicek90 píše:
no moc dlouho to tajit nemůžu jelikož v sobotu odlítáme na dovču a ta je vždycky ve znamení večerního popíjení takže jim to chci říct tam :wink:a v tomhle případě ultrazvuk nepřipadá v úvaha, škoda :-(ten email je parádní a originální tim bych mohla dostat mámu a bráchu :pocitac: díky moc :wink:

co nechat v rychlosti zaramovat testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.9.10 21:36

zítra jdu pro rámeček :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
13.9.10 21:45

Mámě jsem šla ,,vynadat", že mě blbě vyrobili, že mám vadnou dělohu a když se zeptala co s tím budou doktoři dělat, tak jsem jí řekla, že následujících 9 měsíců nic. Docvaklo jí to hned.
Tátovi jsem volala, jestli už má koupený důchodky a fajfku. Když se zeptal proč, tak jsem mu řekla, že to patří do základní výbavy každýho dědka.
Do práce jsem nesla neschopenku a vrchní se mě ptala na jak dlouho to vidím, řekla jsme, že na dlouho, ptala se jestli je to něco vážnýho, tak jsem řekla, že ne, ale že mi to totálně překope život, pochopila taky celkem rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.9.10 21:54

Přítelovým rodičům jsme to oznámili hned, protože jsme bydleli u nich a bylo by jim divný že nechodim do práce. Mojí mámě jsem to oznámila když přijela na návštěvu ve 4 a půl měsíci a do práce jsem odnesla neschopenku, mistr se na mě podíval a zeptal se co mi je, když sem mu řekla, že jsem těhotná, tak ho málem vezli, ale co, oni si tam beze mě vystačej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.9.10 21:54
smajlicek90 píše:
ahoj holky, dneska jsem se s radostí dozvěděla, že opravdu čekáme miminko :dance: i když mě doktor pěkně vyděsil - začal hned s mimoděložním :cry: ale vše je ok.
Proto se Vás chci zeptat a načerpat inspiraci jak to říct doma. Přítele rodiče budou nadšeni, ale mý rodiče s tím vůbec nepočítají a v mých dvaceti letech si myslim na to ani nepomysleli, jak jste to řekli doma a co v práci? Měli jste nějakou originalitu nebo jste prostě řekli čekáme rodinu? :srdce: V práci z thoo bude průser jelikož šéfová se snaží otěhotnět už dlouho a jsem tam teprve rok takže to chce nějak šetrně.
Díky za inspiraci :wink:

Ahojky, ja to taky neplanovane oznamovala nasim, ve 22 ted v zime. Puvodne jsem chtela na potrat a pak si to nejak rozmyslela, tak jsem mame volala a hned se ji rozbrecela do telefonu,ze jsem v pruseru, ze cekam dite. Chvili onemnela a pak to vzala v pohode a dneska uz se tesi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
13.9.10 22:08

já mám v plánu koupit pokladničky kde je napsano šetříme na mimino to babičkám dojde a mamce takhle:prijdu budem sedet a ja reknu mas kalendář mami??ona řekne jo…a já budu listovat a řeknuuu taaaak na pulku května si nic neplanujte a vemte si volno…budete zapijet vnouče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.9.10 23:13

díky moc holky přítel už to ví a mám takovej pocit, že všechny moje snahy budou k ničemu - už chce volat rodičům :-( ale já ho udržim :-P a ty kasičky se mi moc líbí takže moc dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí