Jak oznámit těhotenství doma, originálně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
17.1.11 16:50

Tak tohle řeknu já a radostí to s nima švihne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.1.11 10:31

tak příteli jsem to oznamovat nemusela, byl u toho, když nám vyšlo // :-) a hned ten den to na obědě řekl svému taťkovi, tomu málem zaskočilo a hned začal oslavovat. Já chtěla hlavně počkat, až budu za rizikovými 3 měsíci. Ale to jsme nevydrželi. Když jsem byla asi v 9tt tak jme to řekli našim tak , že jsme jim řekli " ahoj babi, ahoj dědo", tátovi to trošku trvalo, než pochopil a hned začal s tím, že nám jde sehnat větší auto (já mám velkého mercedesa a on mi chtěl sehnat asi autobus nebo co :-D ) Všichni byli nadšení a začala taková ta starost z jejich strany, která mi občas leze celkem na nervy, ale to k tomu nejspíš patří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
18.1.11 15:54

Vzhledem k tomu, že jsem jezdívala k našim a občas si s mamkou šla zapálit po obědě u kafe,tak je mi jasné, že té to dojde hned. Navíc se s ní mám zítra potkat ve městě a jít něco koupit,takže myslím že jí to dojde podle mých úsměvů a tak.
Dneska mi pan doktor potvrdil, že jsem těhotná, za 14 dní mám jít na ultrazvuk, kde by měla být vidět aktivita srdíčka.
Ale myslím, že ani tak to do min. 11tt nevydržím, mám z toho takovou radost, že bych to nejraději řekla všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
20.2.12 12:24

Tak tu pročítám bezva nápady, ale ještě mi někdo napište, jak se to oznamuje „normálně“. Já myslím, že i normálně by bylo pro naše moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.12 13:24

ahoj, my jsme si mimi „vyrobili“ na dovolené ve španělsku, takže jsme to oznámili tak, že jsme fotku z ultrazvuku dali do mimi alba,zabalili a dali to rodičům jako dárek s výběrem nejlepších fotek z dovolené:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.8.12 11:07

My jsme první mimčo oznámili rodičům až o Vánocích, napekla jsem perníková srdíčka s nápisy „Babičce“ a „Dědovi“ plus termín porodu. Byla to sranda, někteří pochopili okamžitě, někteří až po chvilce koukání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
17.8.12 15:59

Takto jsem to oznámila otci dítětě (naštěstí se hodil i datum, bylo to na Vánoce) a on to pak jen zabalil znovu do obálky a odnesl jeho rodičům :D měli velkou radost. Našim jsem to oznámila smskou a výsledek byl taky pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí