24.tt 2 dotazy

46
13.9.10 18:21

24.tt 2 dotazy

ahoj jsem ve 24.tt a zatím mám furt 2 kg dole jím až dost bych řekla, ale né a né přibrat. Ne že by mi to vadilo spíš mám strach aby bylo vše v pohodě máte nějaká z vás podobnou zkušenost a taky mě trápí že miminko když kope tak ho cítím opravdu nízko jako kdyby si už prokopávalo cestu ven místo toho abych ho cítila někde spíš výše , je to moje druhé těhotenství a první bylo v klidu tak proto mě to zneklidnuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nikolinka
13.9.10 18:28

Ahojky pises to jako bych se chtela zeptat a napsat to ja sama :-) ja jsem 22tt mam 2kg dole a prcek taky kope smerem dolu jako by chtel ven hlavne kdyz sedim!Taky cekam druhe ditko :-)

• Citovat
  • Upravit
46
13.9.10 18:29

tak to sem ráda že nejsem sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.9.10 18:30

akorát by mě zajímalo jestli je vše ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13760
13.9.10 18:31

Holky klid, že nepřibíráte až zas tak nevadí, hlavně že přibírají miminka. Určitě začnete tloustnout později. Pokud nezvracíte, tak to bude OK :wink: . Znám i případy, kdy maminka šla rodit a měla -4kg než předtěhu.
A pohyby můžou být kdekoli, miminka jsou ještě malá a mají moc místa, můžou se otáčet. Polohu hlavičkou dolů zaujmou až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolinka
13.9.10 18:45

Nezvracim,papam dobre a nestrachuji se beru ted nejak jinak u male jsem byla hysterka :lol:

• Citovat
  • Upravit
2507
13.9.10 19:24

Já jsem teprv ve 22tt a mám stále svou váhu a nic jsem nepřibrala. Doktor mi na to řekl, že mimís si bere živiny ze mě a evidentně mu to stačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.9.10 19:35

Holky v klidu, já jdu rodit za 10 dní a mám svou váhu před otěhotněním - tedy nepřibrala jsem ani kilo. I když před otěhotněním jsem byla dost velký cvalík :-( Je to tím, že jsem se snažila vynechat nezdravá jídla (jako brambůrky večer u televize), víc se hýbat apod. Asi to taky děláte podvědomě a ani si neuvědomujete, že jíte líp a tak se kila drží nebo klesají. Já za první měsíce těhotenství zhubla sedm kilo (aniž bych měla těhotenské nevolnosti a zvracela) a v posledních dvou měsících jsem je nabrala zpět, takže jsem na své váze.
Buďte v klidu, hlavně že přibírá miminko. A nebojte, že byste nic nepřibraly. Poslední měsíce vám břicho poroste před očima. Manžel se mi smál, třeba když přijel večer z práce, že jsem zase větší než ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
13.9.10 20:27

No to mám s kila trošku jinak :mrgreen: Ale s těmi pohyby to mám stejně. Malá kope prostě hodně dole, jak kdyby do střev nebo tam někam…jen vyjímečně kopne okolo pupíku a výš. Jsem přesně 24+0 a vše je v pořádku tak si říkám, že to prostě v těch místech více vnímám než okolo pupíku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.9.10 20:45

I ja pridam svou trosku do mlyna :-)
S kilama to mam tez jinak, mam nahore 6 kg. Ale pohyby citim stejne, dnes jsem mela kontrolu a vse je v poradku jak ma byt. Tak snad jsem te trochu uklidnila. Proste kazda to mame jinak a pokud nejsou krece nebo krvaceni, tak je vse v poradku a neni treba se zbytecne nervovat.
Uzivej si tehu a neboj, kilca jeste naskoci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí