Susp.dilatace tlustého střeva u plodu

5591
13.9.10 09:00

susp.dilatace tlustého střeva u plodu

Potřebovala bych poradit.Jsem ve 21tt a ve čtvrtek mi na genet. UTZ řekli,že mám přijít ještě za 3 týdny na ko,že malá má v bříšku něco,co neví,co je.Jevilo se jim to jako dutina,prý to vypadá jako rozšířené tlusté střevo.setkaly jste se s tím taky a jak to u vás dopadlo.nevím,co mám čekat.Jinak nekde žádný jiná vada není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
13.9.10 09:45

sice ti asi neporadím,ale pokud ti řekl že máš přijít až za 3 týdny tak tě „uklidním“ nebude to jistě nic fatálního. Držím moc palečky ať se nic nepotvrdí a dr jen špatně koukal :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.12.13 20:16

Ahoj, muzu se zeptat jak to u Vas dopadlo po porodu… nam ted rekli to same :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.12.13 20:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
31.1.14 14:32

Ahoj, uz sem chodim minimalne, takze asi i pozde s odpovedi.mala je v poradku, nejlepsi je, ze mi to jen rekli a do papiru nic nenapsali, takze jsem vypadala jak blazen. mluvili o střevě. pak za ty 3 tydny o zlucniku a na dalsi kontrolu uz si me nepozvali…nicmene potize nema ani ted ve 3 letech zadne.po porodu jsem to zminila detske, dohodly jsme se, ze kdyby nejake potize byly, posle nas na sono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.1.14 15:01

Aha, nam to prave napsali i do papiru z genetiky a co 6 tydnu me hlidaji na UTZ. zrovna vcera jsem tam byla a zlepsilo se to.Nam prave rikali, ze to rozsireni je zpusobene nejakou prepazkou, ktera se musi odstranit po porodu. Pricin tam muze byt pry vic.Ale v tehu to nejde zjistit.Muze to do porodu zmizet.Taky pry dite nemusi mit sverac. Proto me zajima, jak kdo dopadl po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
31.1.14 21:14

Tak treba se to zlepsi samo a operace nebude nutna.Jak jsem psala, Lucinka je zrejme ok, potize nema zadne…Takze to same preji i vam dvema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.1.14 21:22

DEKUJEME!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.1.14 21:23

DEKUJEME!