Víte někdo? =)

Anonymní
12.9.10 12:21

Víte někdo? =)

ahoj =) slyšela jsem ,že po vysazení HA je šance otěhotnění dost vysoká, co je na tom pravdy ? máte někdo zkušenosti s otěhotněním po vysazení HA ? předem děkuji za odpovědi . :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
963
12.9.10 12:24

Ahojky,

no, u prvního těhu jsem otěhotněla hned měsíc po a teď u druhého až rok po vysazení. Je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
12.9.10 12:25

Já slyšela, že je to jako když pohnojíš :lol: . Ale není to pravidlo. Nám se zadařilo třetí měsíc po vysazení. Přeju ať to brzo vyjde :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
12.9.10 12:26

Moje kamarádka tak otěhotněla. A vím ještě o jendom páru. Ale jestli chceš začít brát HA jenom proto, abys ji pak vysadila a otěhotněla, tak je to zajímavý řešení. Ale třeba u mě je HA humus, který absolutně nesnesu a v životě už bych to nevzala do pusy. Každá ženská je v tomhle jiná. Těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.9.10 12:27

Mám, já takhle otěhotněla dvakrát, myslím, že pokaždý v druhém cyklu, možná už v prvním, nevím jistě. V některých případech se antikoncepce paradoxně předepisuje na léčbu neplodnosti, protože některé to pomůže, jiné se to zase po vysazení dlouho nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.9.10 12:29

ahoj, je to individualne, ako nakoniec vsetko :lol:

hned po vysadeni je ta sanca vyssia kvoli tomu, ze hak Ti vlastne zadrziava vlastne hormony a ked ju vysadis, tak nastupia Tvoje vlastne hormony a nie je zriedkave, ze sa vytvori viac folikov- cim stupa sanca oplodnenia.

ale moze nastat aj opacny pripad, ze vajecniky ostanu akoby zaspate a vlastny cyklus Ti nenabehne.

zelam Ti nech si ten prvy pripad :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
12.9.10 12:29

Já například otěhotněla 2 roky po vysazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
12.9.10 12:32

Možná jsem tvůj příspěvek špatně pochopila. Tak se omlouvám. Jinak mě ještě napadlo. Já měla být přirozenou cestou neplodná. Dostala jsem vyvolávačku na menzes a hned ten cyklus po vyvolané menstruaci jsem přirozeně otěhotněla. Takže něco na těch hormonech asi bude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.9.10 12:36

petra, to bola asi nahoda, lebo vyvolavacka je obycajny progesteron- hormon, ktory telo produkuje po ovulacii.
a na zaklade coho Ti stanovili neplodnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.9.10 12:39

Mzslím,že je to různé…ale já otehotněla hned druhý měsíc co jsem dobrala HA :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.9.10 12:43

ano, je to pravděpodobné, ale já otěhotněla 9 měsíců po vysazení, švagrovka půl roku. Takže na nás to zas tak úplně neplatilo (možná bohudík, prý je i větší pravděpodobnost vícečetného těhotenství :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
12.9.10 13:50

Ahoj já jsem vysadila HA 8.1.2010 a 30.1.2010 jsem otěhotněla. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
12.9.10 13:58

Ahoj, tak moje vlastní zkušenost je ta, že jsem dobrala prášky, přišla ms a další už nedorazila a já byla těhu. Doufám, že příště to taky tak bude, ale moc v to nevěřim :-( , uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.9.10 14:26
Petra8a píše:
Moje kamarádka tak otěhotněla. A vím ještě o jendom páru. Ale jestli chceš začít brát HA jenom proto, abys ji pak vysadila a otěhotněla, tak je to zajímavý řešení. Ale třeba u mě je HA humus, který absolutně nesnesu a v životě už bych to nevzala do pusy. Každá ženská je v tomhle jiná. Těžko radit.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
12.9.10 15:13

Ahoj tak třeba i já, vysadila jsem a hned to bylo. tak jsme počali našeho prvního potomka. Druhý byl také hned.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky