Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak klárku jsme počali hned první cyklus po vysazení HA (a fakt jsem se bála, aby tam nebyli prckové dva, protože je to vyšší pravděpodobnost). u druhého se ám zadařilo skoro po roce. ale bylo to podle mě dané i tím, že jsem s Klárkou od jejího roku dost intenzivně pracovala, byla jsem hodně ve stresu a tělo bylo fakt zhuntované…
U každého je to jinak. Někdo reaguje na hormony tak, že se šance zvýší. Já bohužel patřím do druhé skupiny, dost špatně hormony snáším a trvalo mi to déle, než jsem se od nich pročistila ![]()
Ahoj, já jsem vysadila HA v prosinci a hned jsem otěhotněla. V lednu už jsem měla dvě// na testu. Teď v sobotu mám termín porodu.Pá!!!!!!!!
tak já otěhotněla okamžitě po vysazení (už jsem ani nedostala 1. ms bez prášků)
HA jsem brala 7let bez přerušení - Jak můj Dr. říká: některým ženskej se ty hormóny tak zblázní, že se nestačí divit jak to jde rychle ![]()
Já jsem případ, kdy po 10 letech s HA se podařilo hned na první pokus… takže na tom možná něco bude - taky jsem z toho byla lehce v šoku - dr. mi tvrdil, že když se to povede tak do půl roku, tak budu ráda a ejhle… ![]()
týýý jo koukám holky já teď první měsíc ha neberu ms nikde a tt negativní i krev negativní ![]()
Anonimku-Tak já u prvního kluka to jsem nic nebrala žádnou antikoncepci a to bylo hned.
A jak jsem začala z novím přítelem tak jsem brala antikoncepci.
Pak přestala a do 2.měsícu jsem byla těhu takže bez problému.
A taky i u toho nejmladšího to samé 2.měsíce bez ati a byla těhu.
Tak si myslím že to muže na každoui znás jinak.
Přeji brzké těhu.
![]()
já otěhotněla i s ha takže jet o asi opravdu hodně individuální ![]()