Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V 19tt a byly to první pohyby… Takové jako sifonové bublinky, lochtaly… ![]()
moc dekuju za nazor !! ![]()
ty joo,ja mam prave podezreni na tehu,ale mela bych byt asi v zacatku , ted ms nemam , mam spozdeni a ms predtim byla kratsi a slabsi a dneska pri sezeni u pc sem spozorovala simrani na leve strane,takovy divny pocit jako ve vajecniku a kdyz sem se chtela podrbat,tak to samozrejme nepomohlo.
Jen jednou,ale abych byla tak v pozdejsim tehu,se mi nezda
,mockrat dekuju.
ahoj taky jsem to měla na začátku … byly to takové jako bublinky od stdydké kosti k pupíku
… bylo to kolem 4-5 tt, když jsem nevěděla, že jsem těhotná
nazdarek píše:
ahoj taky jsem to měla na začátku … byly to takové jako bublinky od stdydké kosti k pupíku… bylo to kolem 4-5 tt, když jsem nevěděla, že jsem těhotná
Ahoj moc dekuji za nazor a prispevek,tak to jsem zvedava,docela si mi zvedla naladu
dekuji ![]()
taky jsem cítila „pohyby“
ještě než jsem věděla že jsem těhu akaždý se mi smál když jsem to řekla ![]()
ja sem si rikala jestli nejsem prastena, simrani ![]()
ja totiz mam vynechanou menstruaci a chci pockat vice dni,abych nebyla zklamana…a neodeslo to samo..
dneska docela krece do podbrisku obcas a pak prave zniceho nic simrani.. tak ste me moc potesily
moc dekuju.. tak snad to vyjde.
já na těhotenství ani nepomyslela otěhotněla jsem přes tělísko,takže jsem si jen myslela že magořím
![]()
marketm píše:
já na těhotenství ani nepomyslela otěhotněla jsem přes tělísko,takže jsem si jen myslela že magořím![]()
tak to je dobry ![]()
![]()
![]()
no my se ani nesnazili,jen sme meli prerusovany styk(ochranu nepouzivame) a pak prisla ms kratsi a slabsi,tak sem si myslela,ze je to tehu,delala si po ty `divny` ms testy a nic , tak sme se ten mesic hned zacali snazit
a najednou ms nemam uz 3dny,tak uvidime,ale tohle se mi prave dnes stalo..
a nemuze to bejt treba neco jineho ???
nebo kdyz uz mam spozdeni a tohle,tak by to mohlo byt ono ? vim,ze nejste lekari,ale tak ..
![]()
prodigy222 píše:
A proč si neuděláš test, když jsi už 3dny po očekávané MS?
Chci jeste pockat,i dr mi rikal,ze je lepsi treba po tydnu spozdeni , abych pak nebyla smutna, ze treba byl negat. a pritom negativni bejt vubec nemusel …
Já cítím různé pohyby už rok a půl a mimino to není
V pátém týdnu určitě necítíš pohyby, to je blbost. Ale mně těhotenství na začátku dost provázely větry, třeba to bude k tomu… ![]()
Angua píše:
Já cítím různé pohyby už rok a půl a mimino to neníV pátém týdnu určitě necítíš pohyby, to je blbost. Ale mně těhotenství na začátku dost provázely větry, třeba to bude k tomu…
ona taky netvrdí ,že cítí pohyby
,ale šimrání,někdo tu intuici má někdo ne…ale o pohybech nebyla řeč ![]()
Nikdo netvrdí, že to jsou pohyby
Jde jen o to, že se ti začíná měnit děloha a někdo to cítí už takhle v začátku a někdo ne ![]()
Jinak anonymní … já si dělala těhu test 4. den spoždění a čárka se objevila tak rychle, že jsme z toho byli s přítelem paf
Měla jsem nějaký hodně citlivý. Bohužel výrobce si už nepamatuju.
tak já citím „šimrání“ teď už skutečně dloubání od cca 17tt. Ale je to hodně individuální, ze začátku mi hodně bublali střeva, jak se to všechno dole „přeskládávalo“ a až po čase jsem rozpoznala co jsou střeva a co mímo ![]()
Dobry den,
zazila jste nektera simrani v podbrisku ( je to takovy nepopsatelny pocit,spise na leve strane jako ve vajecniku) ?? a kdyztak v kolikatem tt.
dekuji za odpoved.