,Šimrání' v podbřišku

Anonymní
12.9.10 14:39

``simrani`` v podbrisku.

Dobry den,
zazila jste nektera simrani v podbrisku ( je to takovy nepopsatelny pocit,spise na leve strane jako ve vajecniku) ?? a kdyztak v kolikatem tt.
dekuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
12.9.10 14:47

V 19tt a byly to první pohyby… Takové jako sifonové bublinky, lochtaly… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.10 14:50

moc dekuju za nazor !! :kytka:
ty joo,ja mam prave podezreni na tehu,ale mela bych byt asi v zacatku , ted ms nemam , mam spozdeni a ms predtim byla kratsi a slabsi a dneska pri sezeni u pc sem spozorovala simrani na leve strane,takovy divny pocit jako ve vajecniku a kdyz sem se chtela podrbat,tak to samozrejme nepomohlo.
Jen jednou,ale abych byla tak v pozdejsim tehu,se mi nezda :think: ,mockrat dekuju.

• Citovat
  • Upravit
114
12.9.10 16:01

ahoj taky jsem to měla na začátku … byly to takové jako bublinky od stdydké kosti k pupíku :-D … bylo to kolem 4-5 tt, když jsem nevěděla, že jsem těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.10 16:21
nazdarek píše:
ahoj taky jsem to měla na začátku … byly to takové jako bublinky od stdydké kosti k pupíku :-D … bylo to kolem 4-5 tt, když jsem nevěděla, že jsem těhotná

Ahoj moc dekuji za nazor a prispevek,tak to jsem zvedava,docela si mi zvedla naladu :))) :kytka: dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8707
12.9.10 16:27

taky jsem cítila „pohyby“ :lol: ještě než jsem věděla že jsem těhu akaždý se mi smál když jsem to řekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.10 16:30

ja sem si rikala jestli nejsem prastena, simrani :D
ja totiz mam vynechanou menstruaci a chci pockat vice dni,abych nebyla zklamana…a neodeslo to samo..
dneska docela krece do podbrisku obcas a pak prave zniceho nic simrani.. tak ste me moc potesily :kytka: moc dekuju.. tak snad to vyjde.

• Citovat
  • Upravit
8707
12.9.10 16:37

já na těhotenství ani nepomyslela otěhotněla jsem přes tělísko,takže jsem si jen myslela že magořím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.10 16:40
marketm píše:
já na těhotenství ani nepomyslela otěhotněla jsem přes tělísko,takže jsem si jen myslela že magořím :mrgreen: :mrgreen:

tak to je dobry :D:D:D
no my se ani nesnazili,jen sme meli prerusovany styk(ochranu nepouzivame) a pak prisla ms kratsi a slabsi,tak sem si myslela,ze je to tehu,delala si po ty `divny` ms testy a nic , tak sme se ten mesic hned zacali snazit :) a najednou ms nemam uz 3dny,tak uvidime,ale tohle se mi prave dnes stalo..
a nemuze to bejt treba neco jineho ???
nebo kdyz uz mam spozdeni a tohle,tak by to mohlo byt ono ? vim,ze nejste lekari,ale tak .. :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
9859
12.9.10 17:09

A proč si neuděláš test, když jsi už 3dny po očekávané MS? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.10 17:58
prodigy222 píše:
A proč si neuděláš test, když jsi už 3dny po očekávané MS? :think:

Chci jeste pockat,i dr mi rikal,ze je lepsi treba po tydnu spozdeni , abych pak nebyla smutna, ze treba byl negat. a pritom negativni bejt vubec nemusel …

• Citovat
  • Upravit
50725
13.9.10 00:06

Já cítím různé pohyby už rok a půl a mimino to není :mrgreen: V pátém týdnu určitě necítíš pohyby, to je blbost. Ale mně těhotenství na začátku dost provázely větry, třeba to bude k tomu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
13.9.10 07:28
Angua píše:
Já cítím různé pohyby už rok a půl a mimino to není :mrgreen: V pátém týdnu určitě necítíš pohyby, to je blbost. Ale mně těhotenství na začátku dost provázely větry, třeba to bude k tomu… :lol:

ona taky netvrdí ,že cítí pohyby :wink: ,ale šimrání,někdo tu intuici má někdo ne…ale o pohybech nebyla řeč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.9.10 07:55

Nikdo netvrdí, že to jsou pohyby :wink: Jde jen o to, že se ti začíná měnit děloha a někdo to cítí už takhle v začátku a někdo ne :-D

Jinak anonymní … já si dělala těhu test 4. den spoždění a čárka se objevila tak rychle, že jsme z toho byli s přítelem paf :-D Měla jsem nějaký hodně citlivý. Bohužel výrobce si už nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
13.9.10 08:38

tak já citím „šimrání“ teď už skutečně dloubání od cca 17tt. Ale je to hodně individuální, ze začátku mi hodně bublali střeva, jak se to všechno dole „přeskládávalo“ a až po čase jsem rozpoznala co jsou střeva a co mímo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí