Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U nás to ví zatím jenom ti nejbližší, ale bříško se už začíná pěkně klubat ![]()
Nevím jestli tvoji známí navštěvují tento web, ale podle nějakého nicku a nějaké fotce tě nikdo nepozná (když nebudeš vypisovat své osobní údaje samozřejmě)
Ale je to tvoje věc jestli jsi anonym nebo kytička
![]()
anitra píše:
U nás to ví zatím jenom ti nejbližší, ale bříško se už začíná pěkně klubat
Nevím jestli tvoji známí navštěvují tento web, ale podle nějakého nicku a nějaké fotce tě nikdo nepozná (když nebudeš vypisovat své osobní údaje samozřejmě)
Ale je to tvoje věc jestli jsi anonym nebo kytička![]()
No,ja pockam radsi az to bude jiste az vsechno probehne tak jak ma a pak si tu zalozim poradny nick a budu sem chodit ![]()
jaka kyticka ?? jako,ze si mi poslala ? dekuju,posilam i tobe ![]()
ahojky chtěla bych se zeptat mívám také šimrání v podbříšku, často běhám na zachod i když skoro nic nevypiju take mívám pobolívani v kříži může to být naznak těhotenství ? ![]()
Rous píše:
ahojky chtěla bych se zeptat mívám také šimrání v podbříšku, často běhám na zachod i když skoro nic nevypiju take mívám pobolívani v kříži může to být naznak těhotenství ?
může a nemusí… udělej si test nebo si zajdi k mudr. tady ti nikdo neporadí
![]()
Je to teprve týden co jsem mela nechraneny sex tak jsi myslim ze test to jeste nepozna a lekar taky ne ![]()
Rous píše:
Je to teprve týden co jsem mela nechraneny sex tak jsi myslim ze test to jeste nepozna a lekar taky ne
No a myslíš, že ti tu někdo něco poradí????
![]()
koukam ze ty asi ne, takze proc mi odepisujes na me otazky jestli te to nak obtezuje tak si me prosim nevšímej ju dik ![]()
chtěla jsi odpověď ne? A co ti mám napsat? Ano jsi těhotná? Já nevím, když píšeš že to test ani doktor nepozná, jak to má poznat někdo přes internet na dálku ![]()
Můžeš být těhu ale nemusíš… Každý to má jinak.. já jsem měla nějaký jakýsi náznaky těhu každý měsíc co jsme se s manželem snažili… ![]()
Ale jinak když jsem fakt už byla těhu tak jsem měla příznaky až tak od toho 10tt ![]()
Ahoj holky, chci se optat, jsem ve 14tt, je mozne abych citila uz pohyby? asi dvakrat obden jsem po ranu mela takove simrani jakoby pod pupikem, myslim si ze se maly nejak pretacelo nebo kopalo nevim co to muze byt, myslite si to same co ja??? dekuji za odpoved
@Elinka22 píše:
Ahoj holky, chci se optat, jsem ve 14tt, je mozne abych citila uz pohyby? asi dvakrat obden jsem po ranu mela takove simrani jakoby pod pupikem, myslim si ze se maly nejak pretacelo nebo kopalo nevim co to muze byt, myslite si to same co ja??? dekuji za odpoved
Elinko, to jsou střeva ![]()
@Elinka22 píše:
@Sasanka30 nikdy jsem to ale nemela..az ted
Já taky ne, ale když jsem ucitila poprvé pohyby, tak jsem věděla, že je to ono…je to podobné, ale až to jednou přijde, věř, že se ptát nebudeš ![]()
@Elinka22 píše:
@Sasanka30 aha.. no tak dekuji
Je na pohyby opravdu brzy ![]()
Ahoj holky…mam uz par dni nesnesitelne simrani v podbrisku mam z toho uplne nervy. Muze to byt z tehotenstvi? Mam pocit, ze z toho zesilim. diky moc za odpoved…