Bolestivé milování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
3.9.23 14:02

Bolestivé milování

Poslední dobou řeším takový problém. Máme s přítelem půlroční miminko. Narodil se císařem. Kdyz po sestinedeli přišel vhodný čas na návrat k intimnimu životu, bolelo to… Jako fakt hodně.
A bolí to teď pokaždé, co spolu spíme. Já už se na to předem ani netěším a jsem spíš otravena, kdykoliv k tomu má dojít. Jsem kvůli tomu kolikrát na přítele vysloveně hnusná. S gynekologem jsem to řešila, doporučil lubrikant a panáka. Nemá někdo nějaký nápad, než se sverim do rukou jiného gynekologa, sexuologa či kohokoliv, kdo by mi byl ochotný říct, co je se mnou špatně? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neilika
3.9.23 15:49

Ahoj, kojis? Jestli jo, tak to prejde tehdy, az prestanes. Dela to kojici hormon. Pouzivejte zatim hodne lubrikantu a jdete na to pomalu.

• Citovat
  • Upravit
2284
4.9.23 06:20

Pokud jde o špatné zvlhčení, lubrikaci, může pomoci pravidelně jíst polévkovou lžící lněného semínka a konopného semínka rozdrceného v jogurtu. Dále s lubrikací pomáhá pupalkový olej. Pokud nekojíte, můžete zkusit byliny podporující lubrikaci, a to andělika, ploštičník hroznovitý, s ploštičníkem opatrně, pokud užíváte tinkturu, užívá se 3 kapky 3 x denně. Vždy se řiďte doporučením dodavatele. Mějte na paměti, že byliny začnou účinkovat nejdříve za měsíc až tři. Při dlouhodobém užívání užívat 3 týdny a týden vynechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí