Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Poison Ivy píše:
Ty tyčinky jsou možná Pagavit? Genciánu bych nedávala, důvody tu již padly, Neocid gel je OK, homeopatika Borax. A pozor - my jsme byli také hluboce přesvědčeni, že má malý moučnivku a byl to jen povlak z mléka a tvrdé patro. A týden jsme malého kurýrovali, kdežto doktorka koukla a bylo jasno, příště půjdu rovnou k ní
Anooooo Pagavit jsou ty tycinky
…Opravdu super vec, skoda, ze to nebylo u moji prvni dcerky.
@Poison Ivy no u ní to vypadá trochu jako aftíky, má to i na rtech zevnitř, ne jen na jazyku ![]()
@wildcherry no každopádně by to vysvětlovalo proč nechce moc jíst, nemyslíš? Měla by teď vypít asi 120, ale většinou dá 90 a 120 jen výjimečně ![]()
Ahojky tak já si myslím že moučnivka nebolí, ale je hodně nepříjemná
malej jí měl už skoro měsíc ane se jí zbavit, potírala sem prsa genciálou i jeho pusinku a ta mrška stejnak nezabrala. nakonec sme byly v nemocnici ( kvůli něčemu jinému) a tam mu daly ňákej prášek musela bych dohledat pokud chceš a zabralo to. už zas hezky jí a spí. a přesně jak píšeš todle měl taky a hned sem věděla že je zle, ta fialka ho jen utlumila že se najedl, ale výsledek žádnej. a doktorka oznámila že jen mazat genciálou a v nemocnici nám řekly že už se nedává tak si vyber
každopádně malej má teď klid… a kojim tedy stále. malýmu jsou dva měsíce. ono taky vše nemůže když je takhle maličká.
Myslím, že dítě nebolí, ale jak se to dostane na tvá prsa, tak to je strašlivá bolest. U nás pomohla genciánka, borová voda na má prsa před kojením, pak lanolin.
@Zlobísek:)) dohledej jak se to jmenovalo, prosím… my se trápíme s ní skoro dva měsíce… děkuju
@Týnuše1980 je to mundgel infectosoor. Koukni na goldpharma.com
@Týnuše1980 leda sehnat tak, jako jsem sehnala já od úžasný @Janichka
třeba na MMB?