Bolí moučnivka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4466
23.4.13 22:03

Bolí moučnivka?

Holky bolí moučnivka? Malá je poslední dny dost naprdlá a i míň pije, hůř usíná, brouček :,(. Má v pusince bílo, mažu fialkou 2× denně, ale že by to nějak moc pomáhalo :cert:… svědí to? Bolí to? Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
862
23.4.13 22:10

@Žirafátko myslim si ze neboli mimko ale pokud kojis, tak je mozne ze miminko te nakazi take a pry boli a pali prso, kamaradka to mela a pouzivala neocid gel, pomohlo to a je to neskodne, takze muzes mimco klidne kojit i pres namazani prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.13 22:11

Jo to jsem nenapsala, že nekojím. Já jsem právě myslela, že se to dělá jen u kojení, když to jsou vlastně kvasinky :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
23.4.13 22:13

@Žirafátko tak to bud nadruhou stranu rada, pak aby jsi trpela take ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
23.4.13 22:16

@Žirafátko davej si ale pozor protoze moucnatka se muze dostat pres krk az na konecnik a to je pak bolestive, byla jsi u doktora s malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
23.4.13 22:17

Nebolí. Můj synek to chytil v nemocnici po operaci kýly ve 2,5 letech a vůbec si na bolest v pusině nestěžoval a to už by něco řekl, kdyby mu to vadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
23.4.13 22:18

Já teda kojila a potírala jsem si i bradavky tou fialkou, tomu se teda přítel jen smál :lol:. Ale k tématu. Mně dětský dr. říkal, že se to musí mazat tou fialkou v pusince, že to svědí, nic jiného snad mimčo netrápí…a pokud budeš mazat nebo potírat, tak se to za chvíli ztratí. I když nám se to pak vrátilo, ale víckrát to už pak nebylo. TAky jsem jednou četla v Betynce, že moučnivku mají ty děti, u kterých měla mamina v těhotenství mykózu a tu já opravdu v těhu měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.13 22:19

@lenama18 no nebyla, zas jako tak strašný onemocnění mi to nepřišlo :think:
prdelku ještě nikdy opruzenou neměla, ale budu to hlídat. K doktorce jdeme až za týden na převážení, ale kdyby hodně brečela, tak tam radši dojdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
23.4.13 22:20

Tak mě dr řekla, že to bolí… proto děti někdy odmítají to jídlo, že je to v pusince pálí a svědí :nevim:
my s tím bojujeme už skoro dva měsíce a jsem už bezradná :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
23.4.13 22:20

@Žirafátko já na ni měla super mastičku, teď si teda nevzpomenu na název, ale byla z německa, objednávali jsme přes net a do 3 dnů byla doma. Dávala se přímo do pusinky několikrát denně týden, i na prsa. Malej byl v pohodě, ale v té puse to vypadalo fakt hrozně. Ale mě ty prsa svědily-bradavky, vadila i podprsenka, tak to možné asi je.Jo a po druhém namazání byla moučnivka pryč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.13 22:21

@Pe-G a nechceš si vzpomenout? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.13 22:23

@Týnuše1980 :think: a mažeš jen tou fialkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
23.4.13 22:24

@Žirafátko Už jsem to našla mundgel infectosoor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513

@Žirafátko mažu, měli jsme i nějak roztok z ní, zkusila jsem ten neocide gel… nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

Boli a pekne, maji to nekdy i dospeli s oslabenou imunitou. My se moucnivky od porodnice nemohli zbavit, bacha fialka je vysoce karcinogenni a uz se nedoporucuje. Dva mesice jsme bojovali a pak jsem objednala z nemcka infecto soor mundgel z nemecka a za tri dny bylo po moucnivce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí