Bolí vás odběry na gyndě?

17
25.2.13 17:47

Bolí vás odběry na gyndě?

Ahoj holky,
dneska mě překvapilo vyšetření na gyndě 6 měsíců po porodu (ale císařem, tak by to asi nemělo mít vliv).
Doktorka mi dělala stěry z čípku a docela mě to bolelo i jsem cítila, jak tam štourá tou tyčinkou, navíc říkala, že z toho trochu krvácím, ale prý je to normální. Já teda žádnou krev neviděla ani po vyšetření. Mám novou doktorku a nepamatuju si, že by mě to u té předchozí někdy bolelo a nikdy mi neříkala, že je krvácení po vyšetření normální. Tak si říkám, jestli není trochu ras, ale jinak vyšetření v těhotenství mi u ní nikdy nepříjemný nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101826
25.2.13 17:56

Díky těhotenství dojde ke změnám, takže i přes císaře tě může bolet co tě dřív nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
25.2.13 18:06

Já si pamatuju, že první vyšetření po porodu a to jsem byla asi za 3 měsíce mě taky hrozně bolelo. Od té doby už zase v pohodě, ale vím, že jsem odcházela ještě s bolestí.

• Citovat
  • Upravit
14983
25.2.13 18:11

Ja byla netehotna a bolelo to jak neco, myslela jsem, ze je to necitelnosti doktora a kdyz mi to mel delat 6 mesicu po porodu, tak jsem se na to psychicky pripravovala a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
25.2.13 18:11

A kojíš? Protože to taky mívá vliv, já byla taky po porodu císařem a mě třeba hodně bolel i každý styk, prý to právě bývá tím kojením. Naštěstí se to časem zlepšilo. Ale jinak záleží i na gynekologovi, některý je citlivější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
25.2.13 18:18

Já jsem byla teď na kontrole po šestinedělí a byla jsem překvapená, jak moc mě to bolelo, teda ten odběr z čípku. Jsem po císaři a doktor říkal, že mám tu dělohu po té operaci výše a tím pádem ten čípek daleko a proto to bolí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.13 18:26

@gerose uz nekojim. Ale sex mi porad neni moc prijemnej. No dalsi odbery me cekaji az zas za rok, tak snad to bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
25.2.13 18:35

Mě to bolelo vždycky, před porodem i po :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
25.2.13 18:46
@Ani.nnka píše:
Mě to bolelo vždycky, před porodem i po :think: :hug:

to mě taky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29436
25.2.13 19:58

Příspěvek upraven 24.05.16 v 23:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
25.2.13 20:27

Mě před porodem vyšetření, u gynekologa nikdy nebolelo. a teď už jsem dlouho po porodu a jsem nějaká citlivější na tu bolest :? Jinak já krvacela slabě po stěru vždycky. si říkám, že když vyšetření po porodu bolí, jestli to není tím, že gynekolog se snami už tak nemazli :mrgreen: nemá slitovani, řekne si, když zvládla porod, tak tohle nic není a vydrží to :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
25.2.13 20:46

Před porodem pohoda, po porodu při stěru z čípku jsem myslela že uteču, ptala jsem se dr. a ten říkal že těhotenstvím dojde ke změnám a pak to může bolet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.13 21:19

No to je teda radost, myslela jsem si ze po porodu budu spis min citliva a jak vidim co pisete, je to spis naopak. A pak jak se vsude pise, ze vysetreni na gynde ma byt bezbolestný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
25.2.13 21:41

Mě to bolí, nebo spíš pálí, i ted i před porodem, radši bych šla k zubaři, než na gyndu :zed: Krvácela jsem párkrát taky, teda spis malinké špinění, jeden den intimka a šlus. Cítím všechno, co mi tam šťourá :poblion: akorát vaginální utz je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
26.2.13 22:47

Mně to bolí taky vždycky, nesnáším to :oops: Po porodu jsem ještě nebyla, doufám, že to nebude horší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí