Bonadea a menstruace

21.8.15 10:32

Bonadea a menstruace

Ahoj holky, beru Bonadeu přes rok a asi před třemi měsíci jsem přestala mít uplně menstruaci, doktorka mi řekla, že tato antikoncepce je nízkohormonální, proto se toto děje a to, že nemam menstruaci je také normální. Nevím, zda si mam tedy tuto antikoncepci nechat nebo vyměnit za jinou, žádné jiné problémy nemám, jen toto. Nevím, zda je to v pořádku, že nemám menstruaci. Plánujeme za rok miminko, tak aby nebyl nějaký problém. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5358
21.8.15 11:27

@kristyna125 dle mého tato HA způsobuje snižování růstu sliznice dělohy, proto potom není ms. Být tebou, tak to brát přestanu a chráním se např. kondomem nebo měřením bazální teploty, pokud už dítě plánujete. Z toho se tělo asi vzpamatovávat bude. Mě se po dlouholetém braní HA cyklus srovnával 3/4 roku, pak jsem na 1.pokus (pila jsem kontryhel) otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.10.17 09:46

Bonadea a menstruace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na účinnost HA Bonadea. První pilulku jsem si vzala první den menstruace, jenže jsem měla menstruaci jen jeden den, druhej den nic a třetí den jsem jen špinila, a pak už nic. 7. den braní pilulek jsem měla pohlavní styl s přítelem, neudělal se do mě, ale velmi by mě zajímalo, jestli jsem chráněná. Děkuji za případné odpovědi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
8.10.17 14:52
@Leila890 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na účinnost HA Bonadea. První pilulku jsem si vzala první den menstruace, jenže jsem měla menstruaci jen jeden den, druhej den nic a třetí den jsem jen špinila, a pak už nic. 7. den braní pilulek jsem měla pohlavní styl s přítelem, neudělal se do mě, ale velmi by mě zajímalo, jestli jsem chráněná. Děkuji za případné odpovědi:-)

Pokud se bere od prvního dne užívání mela bys být již chráněna. Je to napsaný v příbalovým letáku myslím. Beru ji taky a uz je to nejakej čas co jsem ho četla. Stačí se tam kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí