Bonbóny a laskominky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Fifi2 Tyjo moc děkuji zeptám se. To mě nenapadlo, že něco takového vyrábějí.
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sladit se dá výše zmíněnou stevii nebo javorovým sirupem nebo medem…
Jinak standartní domácí bonbony to je v podstatě karamel to je rozpuštěný cukr.
Já bych se teda podívala po zdravém mlsání. Upekla ovesné sušenky
Udělala pěkně postavičky z ovoce
- Citovat
- Upravit
Co zkusit panelu? (Je to sušená šťáva z cukrové trtiny, moc dobre, sladké, rada to sypu například na palačinky nebo někdy i ujidam jen tak
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova a neměla byste nějaký recept na ty sušenky přiznám se že jsem tohle nikdy nedělala nejsem úplně zdatná kuchařka
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Fifi2 Tyjo moc děkuji zeptám se. To mě nenapadlo, že něco takového vyrábějí.
má to mnoho sacharidů a nezmiňují jaké
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova a neměla byste nějaký recept na ty sušenky přiznám se že jsem tohle nikdy nedělala nejsem úplně zdatná kuchařka
https://www.mora.cz/…sne-susenky/
Tohlw vypadá zdravě a celkem jwdnoduse
- Citovat
- Upravit
Umixuj smuty
hlavně nekupuj žádné dia bonbony, je to samý sajrajt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrazem sušené ovoce, pak se dají koupit různé ovocné plátky a pásky. Já ujizdim na jablečných trubičkách. Případně Rakytnicek, Vibovit ale tam toho může za den sníst jen určité množství. Jo a kdysi jsem měla ovocné bonbóny z datlové pasty a taky to bylo moc dobré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus mrknout i sem: ****
Třeba ty YoYo Bear jsou bez cukru. Mají různé příchutě. Já je dětem kupuju a chutnají ![]()
Edit adminem: smazán odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky jdu si pro radu nápad, nevíte prosím jak někdo udělat bonbóny, aby byly bez cukru a těhle těch všech škodlivin co dětem jen zalepí střeva. Mám doma pětiletého chlapečka teď máme dietu, protože se nemohl dlouhodobě vykakat a samozřejmě tohle nesmí, ale občas to dostal. Prostě to vyžaduje, vím že je to o zvyku, ale já bych mu to ráda něčím nahradila. Ovoce mi úplně místo toho nechce to samé máme pít kefír atd on to prostě nechce. Je něco čím bych mu to mohla vylepšit? Nebo nějaká rada kdo stím má zkušenost.