Bonding Prostějov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
27.2.14 15:14

bonding prostějov

Ahoj, ráda bych co nejčerstvější zkušeností s porodnicí v PV. Vybírám ještě mezi Přerovem a Kroměříží. V přerově bohužel nemají ani ten předstupeň JIP takže ten jsem vyřadila. O Kroměříži toho moc nevím, neznám nikoho kdo by tam rodil, ale je hodně chválená na internetu. Nejvíc mi vrtá hlavou Prostějov. Takže můj dotaz: Jak se tváří na porodní plán? Chci určitě bonding, aby miminko jen utřeli na mém břiše a nechali ho ať se přisaje. Vážení a měření až po dohodě se mnou, při spin. sekci chci aby byl bonding umožněn manželovi. Chci si zvolit polohu-ne do vody, ale když se mi bude dobře rodit v kleče, chci tak rodit. Nástřih jen s mým souhlasem. A když mě povezou na pokoj-chci nadstandart- aby vezli mimčo se mnou a ne na žádné dětské odd. Umožňují v PV alespoň něco z toho? Psala jsem jim mail, ale už týden mi nikdo neodpověděl a dostanu se tam bůhví kdy. Moc děkuju za každý ohlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5801
27.2.14 16:17

Ahoj, v PV jsem rodila dvakrát (2007 a 2012).
Moc z tvých dotazů asi neodpovím, ale aspoň ti napíšu, jak jsem to měla já.
Porodní plán jsem neměla, ale snad ho tam skousnou, myslím, že jsou diskusi přístupní (asi taky záleží, na kterou narazíš PA). Miminko na břicho dávají hned po porodu, to ano, ale pak ho odnášejí na otření, vážení, měření, rychlou prohlídku. Poté ho přinesou hned zpátky a nechají přisát, respektují půlhodinu po porodu. Císařem jsem nerodila, tak to neporadím.
S polohou si nejsem jistá, tam si myslím, že spíš ne než jo. Nástřih oznamují, takže snad pokud bys nesouhlasila, neudělali by ho. U prvního porodu jsem ho neměla, PA všemu dala čas, miminku se dařilo dobře, takže když mělo hlavičku na hrázi, tak hráz roztahovala, aby se co nejmíň potrhala, bylo to sice na vykopnutí zubů, ale přežila jsem. Podruhé mě nastřihli, ale „omlouvali“ se, že to jinak nešlo. Obě děti si vzali na hodinku až dvě na novorozenecké, takže jestli by respektovali převoz rovnou s tebou, netuším. Já jsem si teda brzy začala o ně říkat, rozhodně jsem nečekala, až mi je milostivě dají.
Toť moje postřehy, nevím, do jaké míry jsem ti pomohla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková