BONELLA - krém na strie

77
25.7.10 11:46

BONELLA- krém na strie

Holky, máte někdo zkušenost s tímhle krémikem? Kamarádka mi ho dala, tak jen jestli pomáhíá nebo jestli si mám radši koupit ještě nějakej olejíček… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bonella Krém proti striím?

Přidejte zkušenost s Bonella Krém prot...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
25.7.10 11:55

Je dobrej :palec: používala jsem ho a ani jedna strie 8-) I když je to možná genetikou :nevim: ale stěžovat si na něj nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
25.7.10 11:59

Ahoj, já si budu kupovat olejíček od Hippa přímo pro těhule. Jinak používám zatím normál těl mléko od Garnier.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
25.7.10 12:23

Zrovna jsem se Bonellou natřela, je fajn :-)Od strií mě sice neuchránila, ale to tě neuchrání žádný krém.Stejně se s ní ale natírám, páč mi doktorka říkala, že mi to aspon ty strie zmírní.Pokud nemáš shůry dáno, striím se nevyhneš, ale aspoň ti je ty krémy zmírní.
Měla jsem ještě Elasti Q, ale nic moc, byl takovej hutnej, blbě se mi s ním natíralo, strie bych řekla, že ani nezmírňoval..Ta Bonella je aspon taková lehoučká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
25.7.10 12:25

Ahoj,taky jsem ji mela.Vic mi ale vyhovovaly oleje,lip se roztiraj a hlavne nestudi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.10 12:40

Bonellu jsem měla, i olejíček od Hippu - ale popraskanou kůži mám stejně :-( . A to jsem mazala poctivě. Záleží spíš na genetice, někdo může mazat a má strije - jiný nemaže a nemá jedinnou :nevim: . Jinak spokojenější jsem byla s tím olejíčkem. Líp se roztíral a krásně voněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.7.10 12:44

Já zas měla radši krémy, protože olejíčky se blbě vsakovaly do kůže a člověk byl celý mastný. Olej jsem měla Eucerin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
25.7.10 12:47

Nevím přesně čím to,že někomu se tvoří strie a někomu ne. Předpokládala jsem,že čím sušší kůže, tím větší pravděpodobnost,že budou. Já mám jako atopik kůži přesušenou,promazávám se modrou indulonou a strii nemám ani jednu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
25.7.10 13:35

Je to dané geneticky - když se podívám na svojí mamku, nedivím se, že jsem samá strie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
25.7.10 13:45

No ta genetika…moje babicka a mamka strie mely a to opravdu hodne moc,ja nemam ani jednu.
Podle meho nazoru nejvic zalezi na celkove hydrataci a elasticite kuze.Nekdo ma sklony k vysouseni,nekdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
25.7.10 17:56

Ahojky, tak já ho používala ještě před tím, než jsem měla bříško, mazala a mastila jako divá, ale strie mám i přes to :-? Prý ale na 100% nepomáhá žádný krém (to mi řekly kámošky i v lékárně) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
25.7.10 18:01

Já jsem se taky mazala olejema a jsem bez strií, ale patlala jsem se i 3× denně. Čekám, co bude teď, kamarádce u prvního taky břicho nepopraskalo a teď je samá fialová čára :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicula
25.7.10 19:23

Mně manžel objedal z Ameriky Trilastin, když viděl, jak mě strie po porodu štvou. Předtím jsem se mazala vším možným a pleť byla hladší, ale na samotné strie to nemělo žádný efekt. Trilastin zabral skvěle, tak jak bylo vidět na jejich fotkách před a po, i když musím říct, že jsem moc nedoufala. Strie na břiše a stehnech zmizely, jsou vidět jen trochu na bocích, kde byly nejširší, ale mažu dál a mizí taky (už ten krém používám tři měsíce). Teď už ho kupuju normálně u nás v e-shopu, to vyjde mnohem líp.Takže trpělivost, zbavit se strií fakt jde!

• Citovat
  • Upravit
15074
26.7.10 12:15

Ono strie nevznikají na kůži, ale v podkoží. Dobré je užívat vitamín E třeba. Mazání je příjemné, ale spíš aby nebyla kůže suchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sofinenka
2.8.10 08:53

Moc díky za tip na Trilastin, probírala jsem to s kamarádkou, jestli do toho jít nebo ne, a ona říkala, že ho měla její švagrová a nemohla si ho vynachválit. Tak už se třetí den mažu a nemůžu se dočkat výsledků. Prý se Trilastin dá použít i na vrásky, nevíte? Že bych tam taky mázla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky