Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, prosím zkušenější-jde nějak na bookingu zobrazit volné termíny konkrétního hotelu? Nekdy se mi stane, že když vyhledavam např. 5 noci v daném hotelu a je v tom termínu obsazen, tak mi to automaticky nabídne jiné termíny se stejným počtem noci. To je ale spíš náhoda, potřebovala bych tuto funkci použít cíleně ![]()
Nejjednodušší je vyhledávat přes mapu - tam se nabízí přímo možnost zobrazit jen dostupné hotely.
@Ou jj, jenze ja chci právě jeden konkrétní hotel, je mi jedno jaký termín, ale potřebovala bych ten volný termín nabídnout, ne to ručně zkoušet…
Dá se to tam zaškrtnou při výběru: zobrazit pouze dostupné ubytování
@Janee19 píše:
@Ou jj, jenze ja chci právě jeden konkrétní hotel, je mi jedno jaký termín, ale potřebovala bych ten volný termín nabídnout, ne to ručně zkoušet…
V takovém případě volam/pisu přímo do hotelu a domluvíme se s nimi, ať mi pošlou dostupné terminy. ![]()
@Janee19
Pracuji v hotelu již několik let. Důvod, proč ti booking nenabízí daný termín je proto, že pokoje již nejsou k dispozici (většinou se do bookingu zadává daný počet pokojů k prodeji, takže i když kapacita hotelu není vyprodaná, na bookingu se objeví jako plně obsazena). Pokud trváš na daném termínu, jednoduše napiš email/zavolej přímo do hotelu ![]()