Boraxové globule - pálení

3145
1.11.18 18:13

Ony se rozpustí a začnou vytékat a jak máš kvasinkami narušenou kůži v intimní oblasti, tak to pálí jak bejk. Já to řešila tak, že jsem si brala globuli v leže, do kalhotek hodně natěsno nacpala látkovou plenu, aby když něco vyteče, tak se to hned vsaklo. A ráno z postele jsem hned běžela do sprchy, abych to oplachla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
2.11.18 06:20

@Eyeofthestorm Já myslím že by to pálit nemělo…já osobně je používám a nikdy nic takového jsem neměla.Asi ti nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
2.11.18 11:45
@Eyeofthestorm píše:
Dobrý den, bylo mi řečeno, že na mykozu pomáhají boraxové globule. Ale když si čipek zavedu, tak mě to tak po dvaceti minutách začne šíleně pálit. Je to normální?

Měla jsem to samé, lékařka mi předepsala jiný lék,
nedalo se to vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.12.18 15:31

Boraxové globule

Ahoj holky nevíte jestli ty globule mají vliv na otěhotnění ? Myslím tím jestli třeba nezabijí spermie a mohli by nejak ovlivnit oplodnění ? Díky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
5.12.18 15:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 20:48
@Eyeofthestorm píše:
Dobrý den, bylo mi řečeno, že na mykozu pomáhají boraxové globule. Ale když si čipek zavedu, tak mě to tak po dvaceti minutách začne šíleně pálit. Je to normální?

Mám stejny problém, po zavedení mne to do 10 minut dost pálí, pak to asi přejde, protože usnu, ale stejne…někdo psal že je to normální, někdo ne - prosím neví někdo jestli je mám vysadit nebo používat dál?? Zatím jsem užila 2 ks.diky

• Citovat
  • Upravit
3101
9.3.19 20:56

Je to normalni, klidne uzivej dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.3.19 21:33

Je to normální, já je zavedu, počkám tak 20 minut a pak se opatrně osprchnu, a většinou je to pak dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.3.19 18:18
@czaky píše:
Je to normalni, klidne uzivej dal.

A když se to pálí až k nevydržení? Už je to dlouho, co jsem je měla naposledy a nelíbilo se mi to. Nedávno mi je doktorka doporučila, říkám si v těhotenství ji poslechnu. No jeden den to přežiju, druhý den to přežiju, třetí den to bylo snad horší a další zase horší… Pátý večer jsem to nevydržela, na několikrát osprchovala a dál už neužívala. Řekla bych, že to každému nesedí. Když jsem o tom pálení říkala doktorce, nic na to neřekla, jen příště předepsala jiný lék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
10.3.19 18:30

@Eyeofthestorm mě to taky pálilo, takze jsem je prostě nedobrala, řekla do dr a ta mi doporučila něco jineho. Nepokračovala bych s něčim co mi neesedne a je na mě agresivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.3.19 19:32

@Petule030 je fakt ze to pali kazdy den vic a vic :( ja u dr nebyla, koupila jsem si to sama v lekarne, predtim jsem mela clotrimazol, ale nezabral, tak jsem si rikala, ze jeste zkusim toto, kdyz to kazdy tak chvali… a co vam teda predepsali jiného? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.3.19 10:50

@alialiali Právě Clotrimazol. Když tak raději zajdi k dr, někdy je to lepší než zkoušet naslepo jeden lék za druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
11.3.19 13:29

@Petule030 no k nevydrzeni … jako pali to hodne ale tak za pul hodky mozna max hodku to prejde, tak to tak nejak vzdy preziju :nevim: . Kdysi mi u dr.delali vyplach boraxem a proti tomu je jedna globule prochazka ruzovym sadem, tehdy jsem mela fakt na krajicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí