Gynekologie Pardubice

448
31.10.18 15:03

Dobrý je MUDr. Tichý, ale nevím, jestli bere nové pacientky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1124
31.10.18 15:08

Chodila jsem k Maixnerové, když jsem byla v Pardubicích na škole. Podle mě je dobré, i když ta její sestřička má občas nálady. Akorát je problém, že se tam docela dlouho čeká, vždycky je to na několik hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 14:35

Gynekolog Pardubice

Krásný den všem,
zapojuji se do diskuze. Můžete mi prosím doporučit opravdu dobrého gynekologa? Rozhodli jsme se po zralé úvaze, že se pokusíme ještě o jednoho potomka. Mám za sebou pár operací, tak hledám někoho zkušeného. Nejdříve se přestěhovat, a pak třetí potomek do rodiny. Ten první už je na vysoké :mrgreen: Našla jsem, že je v Pardubicích nová ordinace MUDr. Mullera. Má uvedeno, že dříve pracoval v nemocnici, takže má za sebou porody i operace. Máte s ním někdo nějakou zkušenost? Jde mi i o to, že přijímá nové pacientky. Díky moc za odpovědi a doporučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.19 15:54

Pana doktora jsem zažila na oddělení rizikového těhotenství. Příjemný doktor, za ty roky určitě nabral nějaké další zkušenosti ( je tomu už 8 let), asi bych se nebála k němu jít.

• Citovat
  • Upravit
15.1.19 17:05

Gynekolog Pardubice

Velice děkuji za odpověď. To mě moc těší, že s panem doktorem máte dobré zkušenosti! Opravdu moc. Děkuji! Dočetla jsem se, že je u něj možná i aplikace jettplasmy. Dává 25% slevu v případě registrace. Máte s tím zkušenosti? Na jeho Facebooku ordinace jsem viděla foto, jak účinkuje. Bylo by to docela fajn to zkusit. Mám 159 cm, před otěhotněním 51 kg. První dítě mělo 4 kg, já po porodu 47 kg, bříško samá jizva:( . Žádné krémy, gely, nic nezabralo. Třeba by jettplasma aspoň trochu pomohla. Partner má skoro 2 metry, tak počítáme zase s obříkem :mrgreen: Partner měl při porodu 5,2 kg. :mrgreen: Prostě obr! Obdivuji jeho maminku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí