Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý je MUDr. Tichý, ale nevím, jestli bere nové pacientky.
Chodila jsem k Maixnerové, když jsem byla v Pardubicích na škole. Podle mě je dobré, i když ta její sestřička má občas nálady. Akorát je problém, že se tam docela dlouho čeká, vždycky je to na několik hodin.
Krásný den všem,
zapojuji se do diskuze. Můžete mi prosím doporučit opravdu dobrého gynekologa? Rozhodli jsme se po zralé úvaze, že se pokusíme ještě o jednoho potomka. Mám za sebou pár operací, tak hledám někoho zkušeného. Nejdříve se přestěhovat, a pak třetí potomek do rodiny. Ten první už je na vysoké
Našla jsem, že je v Pardubicích nová ordinace MUDr. Mullera. Má uvedeno, že dříve pracoval v nemocnici, takže má za sebou porody i operace. Máte s ním někdo nějakou zkušenost? Jde mi i o to, že přijímá nové pacientky. Díky moc za odpovědi a doporučení…
Pana doktora jsem zažila na oddělení rizikového těhotenství. Příjemný doktor, za ty roky určitě nabral nějaké další zkušenosti ( je tomu už 8 let), asi bych se nebála k němu jít.
Velice děkuji za odpověď. To mě moc těší, že s panem doktorem máte dobré zkušenosti! Opravdu moc. Děkuji! Dočetla jsem se, že je u něj možná i aplikace jettplasmy. Dává 25% slevu v případě registrace. Máte s tím zkušenosti? Na jeho Facebooku ordinace jsem viděla foto, jak účinkuje. Bylo by to docela fajn to zkusit. Mám 159 cm, před otěhotněním 51 kg. První dítě mělo 4 kg, já po porodu 47 kg, bříško samá jizva:( . Žádné krémy, gely, nic nezabralo. Třeba by jettplasma aspoň trochu pomohla. Partner má skoro 2 metry, tak počítáme zase s obříkem
Partner měl při porodu 5,2 kg.
Prostě obr! Obdivuji jeho maminku!