Boraxové globule - užívání

Anonymní
19.7.12 11:57

Boraxové globule-užívání

Ahoj holky,

mám dotaz - už mám 3. měsíc výtok, nic hrozného, je mírně nažloutlý, nesvědí, možná trochu zapáchá. Vyzkoušela jsem Rosalgin, tee trea, Jenamazol, Gyno-Pevaryl a nepomohlo nic. Byla jsem na dovče, teď má zase dovolenou dr, pak to mám dostat, takže než se dostanu na vyšetření, to bude někdy za měsíc. Slyšela jsem něco o boraxových globulích a že by měly být volně k dostání v lékárně, tak bych je chtěla zkusit. Jak dlouho se musí užívat? Může být během užívání sex? Jaké jsou pocitově? Nemám ráda takové ty třeba mastičky, které ze mě vytékají třeba týden… moc děkuji za rady!!! :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
19.7.12 12:05

Dej si to na noc, vem si vložku, vyteče to přes noc, ráno už ne..sex bych doporučila s kondomem.. volně prodejné jsou..a mě pomáhají jako první pomoc..dezinfikují a pomáhají dostat Ph do normálu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.7.12 12:18

Mě nejvíce zabíral VITAGYN C, je volně dostupný, nebo FEMINELA VAGI C.Zkus a uvidíš. Byla jsem nadmíru spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
19.7.12 12:32

Boraxové globule mi gynekolog doporučuje i preventivně 1× týdně. Když mám výtok nebo dyskomfort, beru několik dní za sebou a pomůže. Vyteče v noci, max ráno na WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.12 15:11

Holky moc díky, jdu se projít do lékárny :-)

• Citovat
  • Upravit
Rebeka123
4.4.13 10:41

A kolik to stojí v lékárně?

• Citovat
  • Upravit
16077
4.4.13 11:44
@Rebeka123 píše:
A kolik to stojí v lékárně?

myslím, že do stovky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
22.2.16 21:49

Dají se ještě boraxové globule sehnat v lekárně? koukala jsem na net a tam je neseženu :think: internetové lékárny neprodávají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.16 21:56

Jdi do nějaké nemocniční lékárny, vyrobí je tam. Aspoň v Brně je dělají.

• Citovat
  • Upravit
16744
22.2.16 21:58

Takže si je už lěkárny dělají sami, nemocniční nemám po ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.16 22:00

Nevím jak normální, ale nemocniční ano.

• Citovat
  • Upravit
9374
22.2.16 22:12

Loni jsem je koupila u Dr. Maxe a měli je. Paní lékárnice se ani netvářila, že by to bylo něco výjimečného. Ale je pravda, že jsem předtím byla kdesi v jiné lékárně, už nevím jaké, a tam neměli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
22.2.16 22:15

@Petule030 díky,zkusím se tam zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.2.16 22:23

Holky a teď ze sebe udělám blbku, ale ty boraxové globule se používají jen na kvasinky? Nebo celkově upravují pH v pochvě? Mně je právě dřív doporučila gyndařka. Ale sem tam ještě taky cítím diskomfort a nebo slabší svědění. Dělala jsem si domácí test a kvasinky nemám, tak nevím, jestli by mi ty globule spíš neuškodily :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
22.2.16 22:25

@střepina Kupovala jsem je naposledy na podzim a taky paní říkala, že si je začali dělat sami. Dřív je mívali v krabičce, teď v kelímku, balené jednotlivě jako bonbony :D Lékárna nějaká obyč, ale město jsem zkusila raději větší (25 000 obyv.). U nás ve městečku jsem si nebyla jistá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí