Border teriér

1305
10.8.24 18:18

Border teriér

Máte někdo zkušenosti s tímto plemenem?
Měli bychom ho v bytě.
Máme předchozí zkušenost se stafbulikem.
Díky za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LiduNe
10.8.24 18:21
@liggy píše: Více

Kamarád ho měl, taky o něm uvažuji, přijde mi pro mě nejvhodnější. Měl fenku v bytě a v pohodě. Jenom potřebuje hodně pohybu, chodil s ní na opravdu dlouhé procházky.

• Citovat
  • Upravit
9148
10.8.24 18:45

Tyjo ja si nejak nedovedu predstavit, ze po nasi stafbuline budem mit naky jiny plemeno jeste nekdy, jsou to spesl psi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.8.24 18:53
@Tarjei píše: Více

Stafici jsou boží :srdce:
Bydlíme na sídlišti, kde je dost psů typu bull. Chtěla jsem něco trochu menšího a méně konfliktního. Naše stafbulka vážila 23kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.8.24 19:31

Máme několik známých :) Je to teriér, ale úžasný. Mám je ráda. A až jednou budeme volit menší plemeno než nyní chováme, bude BT jasná volba :) Navíc to není zkažené plemeno módností. Stále ho využívají myslivci, je akční, atd….

• Citovat
  • Upravit
9148
10.8.24 19:41

@liggy ahaa, ta nase ma 15 kg, to jste meli nejakou prerostlou, to je moc i na psa…a konfliktni taky neni. Jo, nervozni, kdyz je nakej pes vetsi, ale chce si hrat..to jste meli fenu z chovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.8.24 19:55

@Tarjei
Brali jsme ji před 12ti lety, to jich ještě tolik nebylo. Otec byl s PP, matka bez kvůli skusu.
Otec byl dost statný a ona celá po něm. Bláznivá, velká, dominantní, tvrdohlava, ukecana a ráda se rvala (bohužel)…
Bohužel pak měla problémy se zažíváním, takže časté průjmy (ty noci…děsí mě to ještě teď)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.8.24 19:58

Nevíte, jak moc nároční na aktivitu jsou v porovnání s jinými plemeny?
Určitě se psovi chceme věnovat, ale třeba 10km denně asi neujdeme, protože oba chodime do práce. O víkendech rádi výletujeme…
Nechci pořídit plemeno, aby pak trpěl on i my…
Jak moc štěká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.8.24 20:28

@liggy aha..ale tyjo to vas nekdo pekne oblbnul. Pes s takovou vadou normalne pp dostane ale pak nejde uchovnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.8.24 20:36
@Tarjei píše: Více

Aha! Tak možná spíš takhle. Už je to fakt dlouho a nepamatuju si to přesně…
Každopádně maminku jsme viděli, sourozence taky a byli to Stafici. Žádný ze sourozencu nebyl tak velký ani divoký, jako ta naše bestie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.8.24 21:23

@liggy kukacka od Bestie Baskerwillsky asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie