Co proti blechám na kočku

Anonymní
6.8.24 09:58

blechy kočka

Ahojky, kocourek nám donesl z venku blechy :nevim: Poradíte mi prosím nějakou účinou pipetku a nebo obojek? Zkoušeli jsme nějaký obojek ale vůbec nefungoval.. děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33694
6.8.24 10:59
@Anonymní píše: Více

Kup jí na veterině, nebo v lékárně tabletku, to je nejspolehlivější a ty potvory to okamžitě zabije. Kupovala jsem tohle a zabralo to https://www.zbozi.cz/…48-mg-1-tbl/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
6.8.24 11:02

Jestli už blechy ma, tak to chce tabletu a třeba i sprej a vystrikat všechno. Jinak letos vůbec nefunguje Frontline, fungovala mi pipety Fypryst, pak ty tablety a menforsan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
6.8.24 11:28

Za mně super Bravecto. Je drahé, ale funguje dlouho. Jen pozor, mám zkušenost, že blechy po nakapání pipetky z kožichu živé zdrhají. Poprvně jsme po nakapání nechali číču doma a ráno jsme se nestačili divit, kolik nám doma (a hlavně na křesle, kde spala) skáče blech. Takže, pokud je venkovní, doporučuji nakapat a do rána domů nepouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
6.8.24 12:05

Nám se nejlépe osvědčil obojek Foresto. Na jaře jsme nasadili a v říjnu sundali. My to teda měli hlavně proti klíšťatům, ale celý ten půlrok fungoval spolehlivě. Ale jak píše Pája, budou skákat, tak nechat aspoň den a noc venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný