Cena za krytí - biewer teriér

1
2.8.24 10:29

Cena za krytí - biewer teriér

Zdravím :)
chtěla bych poradit, kdo máte zkušenost.
Mám pejska biewera s PP (IHR klubu). Brzy bych ho chtěla nechat uchovnit.
Protože s tím zatím nemám zkušenost, vůbec nevím kolik bych si potom měla za krytí říct, ať nedám cenu moc vysoko nebo naopak pod cenou.
Pište prosím jenom, kdo máte zkušenost.
Předem děkuji za odpovědi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30316
2.8.24 10:40
@Maya667 píše: Více

Co mám v okolí známé, tak se za krytí dává cena štěněte, případně štěně. Takže za kolik se prodává štěně, tolik si můžeš říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
2.8.24 11:39

Tyhle info ti da preci chovatelja, od ktere pejska mate anebo primo ten klub, alespon pribliznou cenu by ti rict meli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
2.8.24 13:48

Tam rozhoduje víc věcí. jak je úspěšný na výstavách, jaké má zdravotní testy navíc a jaký o něj bude zájem. začátečník nedostane tolik co zkušený pes. majitel feny si hodně vybírá, u zkušeného psa vidí i potomky, taky vidí jak má početné vrhy. někdo se domluví na určité částce, někdo zase určitou částku za prodané štěně. jen uchovněný pes by byl pro mne málo pokud bych pro svojí fenu vybírala psa.. Poradce chovu poradí co vše si pohlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
2.8.24 17:12
@Markéta80 píše: Více

Ten „zkuseny“ pes byl taky kdysi zacatecnik, aby pak mohl byt zkuseny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
2.8.24 19:46

Většinou se cena krytí pohybuje jako cena za jedno štěně. Jinak to, zda si vašeho psa vůbec někdo vybere ke krytí, závisí na výsledcích výstav, zkoušek a zdravotních testů. Nevím, jak je to u biewerů, ale pouhé uchovneni je pro mě třeba málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný