Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, měla tu nektera z vás boreliózu? Mám fyzicky náročnou práci a ještě sportuji a nemúžu si dát 14 dní pauzu. Dá se jet takhle i přes ATB, nebo by to mohlo způsobit paseku? Za jak dlouho jste to vyléčily? Děkuju
Já bych alespoň vynechala sport. Není to sranda, myslela bych na své zdraví hlavně. Důležité je, aby ATB zabrali a myslím , že ten klidový režim k tomu patří. A jestli tě bolí klouby, otékají tak určitě to chce klid. Nejlepší by byla i neschopenka, jestli je práce i náročná.
@Anonymní píše:
Ahoj, měla tu nektera z vás boreliózu? Mám fyzicky náročnou práci a ještě sportuji a nemúžu si dát 14 dní pauzu. Dá se jet takhle i přes ATB, nebo by to mohlo způsobit paseku? Za jak dlouho jste to vyléčily? Děkuju
Já jí měla a protože jsem neměla žádné vážné příznaky, tak jsem do práce chodila, dělala jsem pokladní v baumaxu 12h na nohou, tahání těžkých věcí.V práci i s lékařkou jsem byla domluvená, že kdyby cokoliv jdu na neschopenku. Odešla jsem z práce jen jednou a to když se mi udělalo zle od žaludku z antibiotik.
Mám boleriozu ale musím na neschopenku Mám léky od bolestí a antibiotika a nic mě teď neboli