Deprese po konizaci čípku

275
25.6.18 13:23

Depka po konizaci

Holky,
Tak mám po konizaci.Byl to 3.stupen HPV, podrobnou diagnostiku zatím nevím, přijde dopis. :,( Dnes to na mě padlo, nejde o mě já se smrti nebojím, ale co můj chlapeček, když fakt umřu? Je mi úplně špatně, když si to představím, já ho tady přece nemůžu nechat :,( Mám děsný strach i celkově z jiných rakovin a nádorů. Jsem prostě v p…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101648
25.6.18 13:29

@MarynaFrai I 3. stupeň jsou pořád ještě předrakovinné změny, po konizaci jsi, teď zkontrolují, zda to zasažené sebrali s dostatečnou rezervou a budou tě pravidelně hlídat, takže klid, kdyby se něco dělo, tak se na to přijde hodně rychle, na kontroly se chodí po pár měsících, takže by se na to přišlo rychleji, než u někoho, kdo ještě problém neměl a chodí jednou za rok a ještě ne na specializované pracoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.6.18 13:35

klid 3. stupeň ještě nic není. Je to prekanceroza. sama jsem po stejném zákroku a kromě častějších kontrol se nic neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.6.18 13:36
@j.a.n.i1 píše:
@MarynaFrai I 3. stupeň jsou pořád ještě předrakovinné změny, po konizaci jsi, teď zkontrolují, zda to zasažené sebrali s dostatečnou rezervou a budou tě pravidelně hlídat, takže klid, kdyby se něco dělo, tak se na to přijde hodně rychle, na kontroly se chodí po pár měsících, takže by se na to přišlo rychleji, než u někoho, kdo ještě problém neměl a chodí jednou za rok a ještě ne na specializované pracoviště.

A 3.stupen ještě není nádor ? Řekli by mi to doktoři ? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.6.18 13:38
@paola white píše:
klid 3. stupeň ještě nic není. Je to prekanceroza. sama jsem po stejném zákroku a kromě častějších kontrol se nic neděje

Jste očkovaná ? Nebo doporučili Vám také se očkovat ? Mě je 26 let a říkal Dr. že mám jít na očkování …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.6.18 13:39
@j.a.n.i1 píše:

Já si teď ještě o tom čtu ,a psali,že každý den umře jedná na rakovinu čípku ,takže to umírají ti,které nechodí k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
25.6.18 13:40

@MarynaFrai Jo, doporučují, na druhou stranu, očkuje se jen proti některým kmenům a jiné stejně člověk ulovit může. Spíš chce posilovat celkovou imunitu, aby se s nimi tělo poradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.6.18 13:48
@j.a.n.i1 píše:
@MarynaFrai Jo, doporučují, na druhou stranu, očkuje se jen proti některým kmenům a jiné stejně člověk ulovit může. Spíš chce posilovat celkovou imunitu, aby se s nimi tělo poradilo.

Vůbec nevím,jestli do toho očkování mám jít …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
25.6.18 13:49

Ahoj, zbytečně se neboj a nestresuj :srdce: Treti stupen neni rakovina, ale bez pravidelnych lontrol by se z toho casem mohla stat. Pokud jsi byla na zakroku a dal budes chodit na pravidelne kontroly ( ja po zakroku chodim po pul roce) nemas se ceho bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.6.18 13:53
@Mirri1 píše:
Ahoj, zbytečně se neboj a nestresuj :srdce: Treti stupen neni rakovina, ale bez pravidelnych lontrol by se z toho casem mohla stat. Pokud jsi byla na zakroku a dal budes chodit na pravidelne kontroly ( ja po zakroku chodim po pul roce) nemas se ceho bat.

Děkuji ,já jen dneska nad tím začala přemýšlet trošku do hloubky. Přijde mi to nějak rychlí ,před těhotenstvím a v průběhu vše v pořádku no a pak po šestinedělí tohle a najednou 3.stupeň.Nechapu jak se to mohlo vyvinout tak rychle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.6.18 13:58

@MarynaFrai nejsem ockovana a ani nebudu. HPV ani nemusi byt pricinou vzniku ca cipku. 3. Stupen není rakovina. A doktori by vam jiste rekli pokud by jste ji mela. Nebojte delam na onkologii. Stupen 3 je stale jeste zachyt uplne v pohode. Jde jen o to aby na patologii urcili zda lozisko vyndali cele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
25.6.18 14:01

@MarynaFrai
Bud v klidu. Ja mela taky 3. stupen, z vysledku po konizaci zjistili, ze to byl nastesti jen 1.stupen a to i presto, ze jsem predtim byla na biopsii. Kazdopadne, ikdyby to byl 3.stupen, tak to neni jeste rakovina. A tim, ze jsi byla vcas na konizaci, tomu vcas zabranili.
Me akorat nikdo nesleduje casteji, tak tomu moc nerozumim, myslim, ze by meli. Na konizaci me poslal muj prvni doktor, ten pak skoncil a ten, co ho zastoupil, mi rekl, ze budu chodit kazde 3 mesice. Vzapeti jsem otehotnela a po porodu rekl, ze staci 1× za rok. Uz rok mam jinou doktorku, jsem znovu tehotna a i k ni chodim na preventivku jen 1× do roka :nevim: .
Kazdopadne bud v klidu :hug: a nemysli na zadne horory :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
25.6.18 14:03

@MarynaFrai mojí kamarádky mamka byla na konizaci pro 3. stupeň ve 43 letech, nyní má 59 a je naprosto zdravá v tomto ohledu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.6.18 14:06
@paola white píše:
@MarynaFrai nejsem ockovana a ani nebudu. HPV ani nemusi byt pricinou vzniku ca cipku. 3. Stupen není rakovina. A doktori by vam jiste rekli pokud by jste ji mela. Nebojte delam na onkologii. Stupen 3 je stale jeste zachyt uplne v pohode. Jde jen o to aby na patologii urcili zda lozisko vyndali cele

Mám právě strach z těch výsledků .. Děkuji a ještě se zeptám jak to myslíte s tím ložiskem ,že ho vyndali celé ,tomu nerozumím ,já myslela ,že mi to seškrabával .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.6.18 14:06
@Ellabela píše:
@MarynaFrai
Bud v klidu. Ja mela taky 3. stupen, z vysledku po konizaci zjistili, ze to byl nastesti jen 1.stupen a to i presto, ze jsem predtim byla na biopsii. Kazdopadne, ikdyby to byl 3.stupen, tak to neni jeste rakovina. A tim, ze jsi byla vcas na konizaci, tomu vcas zabranili.
Me akorat nikdo nesleduje casteji, tak tomu moc nerozumim, myslim, ze by meli. Na konizaci me poslal muj prvni doktor, ten pak skoncil a ten, co ho zastoupil, mi rekl, ze budu chodit kazde 3 mesice. Vzapeti jsem otehotnela a po porodu rekl, ze staci 1× za rok. Uz rok mam jinou doktorku, jsem znovu tehotna a i k ni chodim na preventivku jen 1× do roka :nevim: .
Kazdopadne bud v klidu :hug: a nemysli na zadne horory :hug:

Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí