Borelioza - příznaky?

12545
19.11.16 14:31

Borelioza-příznaky?

Ahoj :mavam: Mám dotaz, jak se u vás projevolala potvrzená borelieoza? Měli jste někdo problém i s žaludkem a střevy? Nechutenství, nebo naopak hlad a po jídle bylo blbě? Jim antibiotika(po potvrzení testu), ale tyhle problémy jsem měla už pár dní před nimi, než jsem je začala jest. Jinak bolest kloubu, hlavy, tlaky v hlavě :zed: únava a takový malátný stav. Když stojím na jednom místě kolikrát mám strach, že sebou švihnu. Mám strach, aby to nebylo i z něčeho jiného :zed: jinak krevní obraz ok, crp tež..Ted mě dost znepokojuje to břicho a střeva :zed:

Příspěvek upraven 19.11.16 v 15:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
19.11.16 14:45

S trávením jsem problém neměla. Na co máš antibiotika? Měla jsem tlak v očích, zvláštní tlak v hlavě (nepopsatelný pocit, který se nedá k ničemu běžnému přirovnat), nesoustředěnost, nemohla jsem číst, sledovat filmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
19.11.16 14:58
@radkka píše:
S trávením jsem problém neměla. Na co máš antibiotika? Měla jsem tlak v očích, zvláštní tlak v hlavě (nepopsatelný pocit, který se nedá k ničemu běžnému přirovnat), nesoustředěnost, nemohla jsem číst, sledovat filmy.

atb kvuli potvrzení toho testu na boreliozu.. :think: ty tlaky mám taky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.16 15:02
@Misanka2 píše:
atb kvuli potvrzení toho testu na boreliozu.. :think: ty tlaky mám taky :zed:

Aha, nebyla jsem si z tvého popisu jistá. Já sem přestávala i vidět, což podle doktorů není příznak boreliozy, ale jak jsem se dočetla, mělo to tak víc než dost lidí. Že by to mělo vliv na trávení si nemyslím, ale tak doktor nejsem. Ptala ses na to? Ten tlak v hlavě byl nesnesitelný, ale mně na to přišli až v pokročilejším stádiu, kdy už jsem nemohla fakt nic :zed:
Pokud ty problémy jsou velké, konzultovala bych to s lékařem, jinak bych vyčkala do dobrání atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
19.11.16 15:14
@radkka píše:
Aha, nebyla jsem si z tvého popisu jistá. Já sem přestávala i vidět, což podle doktorů není příznak boreliozy, ale jak jsem se dočetla, mělo to tak víc než dost lidí. Že by to mělo vliv na trávení si nemyslím, ale tak doktor nejsem. Ptala ses na to? Ten tlak v hlavě byl nesnesitelný, ale mně na to přišli až v pokročilejším stádiu, kdy už jsem nemohla fakt nic :zed:
Pokud ty problémy jsou velké, konzultovala bych to s lékařem, jinak bych vyčkala do dobrání atb.

a co ti teda na to zabralo? :zed: atb jim přes týden a zatím žádná změna :zed: taky mám takový malátný stav, ztuhlost krku děs :zed: musím zaostřovat :zed: to samé ruce, kloub v ramenu a v podstatě celé kosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.16 15:16
@Misanka2 píše:
a co ti teda na to zabralo? :zed: atb jim přes týden a zatím žádná změna :zed: taky mám takový malátný stav, ztuhlost krku děs :zed: musím zaostřovat :zed: to samé ruce, kloub v ramenu a v podstatě celé kosti :zed:

Léčila jsem se několik měsíců, běžní lékaři (obvodáci) mi nepomohli, musela jsem se objednat k pánovi, který se na to specializuje a atb jsem od něj měla docela na dlouho (už si to nepamatuji přesně), ještě jsem si zaplatila kapačky vit. C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
19.11.16 15:31
@radkka píše:
Léčila jsem se několik měsíců, běžní lékaři (obvodáci) mi nepomohli, musela jsem se objednat k pánovi, který se na to specializuje a atb jsem od něj měla docela na dlouho (už si to nepamatuji přesně), ještě jsem si zaplatila kapačky vit. C.

a po jak dlouhé době, jsi se rozhodla že zkusíš něco jiného? nevíš název atb co ti zabraly? já mám jest pul tablety 2krát denně, nevím jestli nemám i moc nizké dáky, beru doxybene :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.16 16:09
@Misanka2 píše:
a po jak dlouhé době, jsi se rozhodla že zkusíš něco jiného? nevíš název atb co ti zabraly? já mám jest pul tablety 2krát denně, nevím jestli nemám i moc nizké dáky, beru doxybene :zed:

Antibiotika od obvodáka mi zabraly, ale zase se mi příznaky po nějaké době vrátili, podívej na borelioza.cz, na základě tohoto webu jsem se rozhodla nenechat to jen tak a vyhledat opravdu odbornou pomoc. Nevím, jak dlouhá doba to byla a nepamatuji si ani název antibiotik, lékařské zprávy u sebe bohužel nemám :? Nicméně znám hodně lidí, kteří boreliozu prodělali a nikdo z nich nebyl spokojen s jednáním svého lékaře, všichni to nakonec řešili jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
19.11.16 16:35
@radkka píše:
Antibiotika od obvodáka mi zabraly, ale zase se mi příznaky po nějaké době vrátili, podívej na borelioza.cz, na základě tohoto webu jsem se rozhodla nenechat to jen tak a vyhledat opravdu odbornou pomoc. Nevím, jak dlouhá doba to byla a nepamatuji si ani název antibiotik, lékařské zprávy u sebe bohužel nemám :? Nicméně znám hodně lidí, kteří boreliozu prodělali a nikdo z nich nebyl spokojen s jednáním svého lékaře, všichni to nakonec řešili jinde.

Teď jsem vyhledávala a mam obavy ať to není ta neuroborelioza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.11.16 16:53

Holky, jak dlouho trvalo, nez vam zacaly priznaky? Jak dlouho jste je mely, nez vas to dohnalo k lekari? Bylo to od klistete, nebo od ceho? Jaka je inkubacni doba?

Resim ted v blizkem okoli neco podobneho, diky za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
19.11.16 17:11
@Azeretereza píše:
Holky, jak dlouho trvalo, nez vam zacaly priznaky? Jak dlouho jste je mely, nez vas to dohnalo k lekari? Bylo to od klistete, nebo od ceho? Jaka je inkubacni doba?Resim ted v blizkem okoli neco podobneho, diky za odpoved :kytka:

já nevím od kdy to mužu mít, bud od července -kdy jsem měla klíště, ale je možné, že už mnohem dřív, v červnu jsem měla podobné problémy jako ted..Fleku a ničeho jsem si nevšimla. U mě se to ted projevilo, jako bloklá krční páteř-nebo já jsem si myslela, že je to ono, postupně se přidaly ty ostatní věci, nic nepomahalo naopak se zhoršovalo, asi po měsici problému udělali testy, vysledky jsem se dozvěděla v ponděli..v tom červnu mě chytlo zase někde dole v zádech, ale nebyl to typický blok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.16 17:32
@Azeretereza píše:
Holky, jak dlouho trvalo, nez vam zacaly priznaky? Jak dlouho jste je mely, nez vas to dohnalo k lekari? Bylo to od klistete, nebo od ceho? Jaka je inkubacni doba?Resim ted v blizkem okoli neco podobneho, diky za odpoved :kytka:

Nevím, od čeho to bylo :nevim: šla jsem k doktorovi hned, jak se mi začalo zdát, že je něco v nepořádku, nicméně trvalo pár týdnů, než mi vzali krev, tvrdili mi, že přehánim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
19.11.16 18:07

Taky jsem mela boreliozu. Vubec si nepamatuju kliste a tim padem vubec nevim kdy a kde jsem k tomu prisla. Lecba byla dlouha, u me zabrala kominace minocyklin- summamed. Tez jsem se lecila u soukromeho lekare, ktery se specializuje na boreliozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
19.11.16 19:19
@radkka píše:
Nevím, od čeho to bylo :nevim: šla jsem k doktorovi hned, jak se mi začalo zdát, že je něco v nepořádku, nicméně trvalo pár týdnů, než mi vzali krev, tvrdili mi, že přehánim :palec:

takže stejný pruběh..a tam testy vyšly pozitivní jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.16 19:22
@Misanka2 píše:
takže stejný pruběh..a tam testy vyšly pozitivní jo? :think:

Samozřejmě, taky jsem si neodpustila poznámku, když to vyšlo pozitivně. Nechala mě trpět několik týdnů, byla jsem u ní 4×, než mi tu krev vzala :palec: od té doby mě u ní už nikdo neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí