Bosh Tassimo

3
27.4.21 09:03

Bosh Tassimo

Dobrý den, dostala jsem kávovar Bosch Tassimo, chci zeptat, zda je kávovar kompatibilní i s jinými kapslemi? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21054
27.4.21 09:15

Není. Je to kávovar jen na tu značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
27.4.21 09:28

Danajský to dar. ;) Taky jsme (muž v práci) kdysi dostali kávovar na kapsle. Netrvalo příliš dlouho a šel z domu koupili jsme pořádný kávovar na zrníčka. Vím, že je to offtopic, ale doporučuji podobný postup. :D
Případně pokud vaříte kávu jen zřídka, tak i pákový nebo mocca konvička je daleko lepší alternativa, cenou i kvalitou výsledku (pokud do toho teda člověk nesype Jihlavanku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
27.4.21 10:07
@klamonožka píše:
Danajský to dar. ;) Taky jsme (muž v práci) kdysi dostali kávovar na kapsle. Netrvalo příliš dlouho a šel z domu koupili jsme pořádný kávovar na zrníčka. Vím, že je to offtopic, ale doporučuji podobný postup. :D
Případně pokud vaříte kávu jen zřídka, tak i pákový nebo mocca konvička je daleko lepší alternativa, cenou i kvalitou výsledku (pokud do toho teda člověk nesype Jihlavanku).

souhlas. Nejlepší investice, kávovar na zrnkovou kávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
27.4.21 10:10

Já mám tassimo a jsem spokojená, ale já na tom dělám jen horkou čokoládu, latté a cappuccino. Normální kafe nepiju.
A ano jdou tam jen kapsle tassimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.4.21 12:25

Máme ho taky ale bohužel musí se kupovat jen jeden určitý druh kapsle co tam patří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
27.4.21 13:41

@Jolynka ono záleží, kolik těch káv člověk vypije. Jelikož to cappuccino z kapslí vyjde několikanásobně dráž než z kavovaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
27.4.21 19:14

@Cenarius tak jasně není to nejlevnější, ale mně vyhovuje, že tam strčím kapsli, zmáčknu čudlík a hotovo. Nepiju 10 kafí za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí