Bosh Tassimo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bosh Tassimo
Dobrý den, dostala jsem kávovar Bosch Tassimo, chci zeptat, zda je kávovar kompatibilní i s jinými kapslemi? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Danajský to dar.
Taky jsme (muž v práci) kdysi dostali kávovar na kapsle. Netrvalo příliš dlouho a šel z domu koupili jsme pořádný kávovar na zrníčka. Vím, že je to offtopic, ale doporučuji podobný postup. ![]()
Případně pokud vaříte kávu jen zřídka, tak i pákový nebo mocca konvička je daleko lepší alternativa, cenou i kvalitou výsledku (pokud do toho teda člověk nesype Jihlavanku).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka píše:
Danajský to dar.Taky jsme (muž v práci) kdysi dostali kávovar na kapsle. Netrvalo příliš dlouho a šel z domu koupili jsme pořádný kávovar na zrníčka. Vím, že je to offtopic, ale doporučuji podobný postup.
Případně pokud vaříte kávu jen zřídka, tak i pákový nebo mocca konvička je daleko lepší alternativa, cenou i kvalitou výsledku (pokud do toho teda člověk nesype Jihlavanku).
souhlas. Nejlepší investice, kávovar na zrnkovou kávu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tassimo a jsem spokojená, ale já na tom dělám jen horkou čokoládu, latté a cappuccino. Normální kafe nepiju.
A ano jdou tam jen kapsle tassimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme ho taky ale bohužel musí se kupovat jen jeden určitý druh kapsle co tam patří. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka ono záleží, kolik těch káv člověk vypije. Jelikož to cappuccino z kapslí vyjde několikanásobně dráž než z kavovaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius tak jasně není to nejlevnější, ale mně vyhovuje, že tam strčím kapsli, zmáčknu čudlík a hotovo. Nepiju 10 kafí za den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit