Bostonský teriér do bytu

49
21.6.14 19:16

bostonský teriér do bytu

Zdravím chtěla bych si pořídit bostonského teriéra do bytu vím že je to rodinný pes ale mám strach že když pak začnu chodit do práce po 2 letech až mi skončí mateřská tak on bude třeba par hodin doma v bytě sám a mam strach že by tam štěkal a podobně rušil sousedy tak se chci zeptat jestli pro ti tomu něco neplatí jako ho třeba od malička nějak učit aby si zvyknul že s nim nebudu 24 hodin denně nebo jestli tomu prostě nezabraní ptám se předem jestli si ho mám tedy pořídit nebo ne. Strašně se mi ta rasa líbí jak povahově tak i vzhledově ale za každou cenu si ho brát nechci aby se někde v bytě trápil,, Ale jsem holka s vesnice a nemam žadný zkušenosti jak to je se psi v bytě tak pokud mi nějak poradí te co se toho týče tak vám děkuji :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11439
21.6.14 19:40

Samozřejmě, že pokud toho psa naučíš na samotu, tak to bude zvládat :) Prostě to chce natrénovat a procvičovat.
 http://gwaenardell.webnode.cz/…cvik-samoty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.6.14 19:55

Děkuji :) teď jsem klidná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.8.14 07:34

Ahoj prosim o radu :-) chceme dcerce poridit bostonskeho teriera docetli jsme se ze je to nejlepsi plemeno k detem. obvolavame par inzeratu ale nevim jak je mozne ze tato rada s papirama stoni 5000 a nekde to same s papirama 18000 jsem z toho zmatena. Nechci ho na vystavu ale taky chci mit jistotu ze mi z toho nevyroste nrvo jineho. neporadite mi kde ho koupim levne a bezpecne dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.8.14 09:06

Obrať se na poradce chovu pro dané plemeno. Kontakt najdeš přes klub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.15 08:08

dalmatin

Ahoj máte nekdo toto plemeno? Chtela bych ho k detem do baracku jako mazla krom urologickych problemu a moznosti hluchoty je to dobra volba ci je velky honic měla jsem male az stredaky a ted bych sla do velkého toto pleminko se mi moc zamlouva diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný