Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Rinti. My teda berem paštiky, ale tahle firma je dobrá obecně
Je, to je škoda, že v Praze
My je kupujeme v Německu. Ty velké tam stojí 89 centů. Když je otevřem, tak to maso by jsme pomalu snědli i my, jak krásně vypadá a voní ![]()
@zichisek
Já kupuju od Hills, jsou sice dražší, ale mají alespoň nějaký podíl masa ![]()
@Krkael píše:
Rinti. My teda berem paštiky, ale tahle firma je dobrá obecně
Koukám na ně. Já potřebuju 800g konzervu, nám by paštika nestačila:) na netu píší, že obsahují jen maso a výrobky živočišného původu a minerální látky ![]()
@zichisek píše:
Koukám na ně. Já potřebuju 800g konzervu, nám by paštika nestačila:) na netu píší, že obsahují jen maso a výrobky živočišného původu a minerální látky
Jojo, není to sice 85% kuře 15% šunka jak u paštiky, ale není to ani úplnej humus typu propesko aj
My teda berem Applawsky granule a paštiku párkrát do tejdne místo dávky granulí. Ta naše sežere jen jednu a půl, což se dá. Teda ona by si dala víc, ale to by se pak asi zblila a zesrala ![]()
@Krkael píše:
Jojo, není to sice 85% kuře 15% šunka jak u paštiky, ale není to ani úplnej humus typu propesko ajMy teda berem Applawsky granule a paštiku párkrát do tejdne místo dávky granulí. Ta naše sežere jen jednu a půl, což se dá. Teda ona by si dala víc, ale to by se pak asi zblila a zesrala
Já právě krmím masem(a ovocem, zeleninou, tvarohem apod.).Ale jedeme na dovolenou, tak potřebuju něco jednoduššího na přípravu
Naše 30kg štěňátko půlroční sežere kilo masa denně ![]()
@zichisek píše:
Já právě krmím masem(a ovocem, zeleninou, tvarohem apod.).Ale jedeme na dovolenou, tak potřebuju něco jednoduššího na přípravuNaše 30kg štěňátko půlroční sežere kilo masa denně
Jo tak to by se ti 5 az 7 pastik na den po 30 kc asi nevyplatilo
ale maji pak krasny houinka a lesklou srst
asi jak z reklamy na pedigree ![]()
@Hruven píše:
Je, to je škoda, že v PrazeMy je kupujeme v Německu. Ty velké tam stojí 89 centů. Když je otevřem, tak to maso by jsme pomalu snědli i my, jak krásně vypadá a voní
A četla jsi někdy to složení?
![]()
Ja doporucuju od topsteinu. kure v plechu, ryba v plechu 100% maso proste je tam do konzervy strcena cela ryba, kus kurete… http://www.kurevplechu.cz
@Natálka26 píše:
@zichisek
Já kupuju od Hills, jsou sice dražší, ale mají alespoň nějaký podíl masa
No clovece ja ti nevim…
Hills
Složení:
Adult s kuřetem kuře (min. 11 %), játra, perlové krupky, kukuřice, vepřové, mouka ze sojových bobů, sušená syrovátka, bílkovinný hydrolyzát, rostlinný olej, uhličitan vápenatý.
Adult s hovězím hovězí (min. 12 %), vepřová játra, mletá kukuřice, perlové krupky, bílkovinný hydrolyzát, oxid železitý, rostlinný olej, uhličitan vápenatý, živočišné tuky, chlorid draselný, jodizovaná sůl, vitamíny a stopové prvky.
Teda vim, ale nic lichotivyho by to nebylo.
@asha
Dobře není to zrovna super složení, přiznám se nezkoumala jsem a slepě jsem věřila prodavačce - fakt nemam cas zkoumat u všeho složení, ale ony je dostanou tak 1× za 2 měsíce když dojdou granule+ jim jednou měsíčně vařím. Pokud by si věděla o fakt nějakých dobrých konzervách + granulích budu ti vděčná za tipy
Mám dva obr psy ![]()
jinak ještě jednou jsem si pročetla složení a už jim seru na konzervu za 80kc. Jsem husa, ze nezkoumám všechno…fakt! Asi budu muset začít.
@Natálka26 No jo, to se stava, zvlast, kdyz hodne veterinaru furt tlaci „silnou ctyrku“
Za ty prachy je to fakt na par facek
Doporucuju na FB skupinu Granulari, probiraji se tam i konzervy, ja mam zmaknuty spis granule.
Ahoj, vím, že to tady asi úplně nepatří, ale tady se člověk dozví všechno

Doporučíte mi nějaké konzervy pro psa? Ideálně k sehnání někde v Praze
Díky