Konzerva pro psa

zichisek
17.6.14 21:29

Konzerva pro psa

Ahoj, vím, že to tady asi úplně nepatří, ale tady se člověk dozví všechno :mrgreen:
Doporučíte mi nějaké konzervy pro psa? Ideálně k sehnání někde v Praze :think:
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
17.6.14 21:34

Rinti. My teda berem paštiky, ale tahle firma je dobrá obecně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
17.6.14 21:38

Je, to je škoda, že v Praze :( My je kupujeme v Německu. Ty velké tam stojí 89 centů. Když je otevřem, tak to maso by jsme pomalu snědli i my, jak krásně vypadá a voní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
17.6.14 21:41

@zichisek
Já kupuju od Hills, jsou sice dražší, ale mají alespoň nějaký podíl masa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.6.14 21:50
@Krkael píše:
Rinti. My teda berem paštiky, ale tahle firma je dobrá obecně

Koukám na ně. Já potřebuju 800g konzervu, nám by paštika nestačila:) na netu píší, že obsahují jen maso a výrobky živočišného původu a minerální látky :think:

• Citovat
  • Upravit
21848
17.6.14 21:52
@zichisek píše:
Koukám na ně. Já potřebuju 800g konzervu, nám by paštika nestačila:) na netu píší, že obsahují jen maso a výrobky živočišného původu a minerální látky :think:

Jojo, není to sice 85% kuře 15% šunka jak u paštiky, ale není to ani úplnej humus typu propesko aj :poblion: My teda berem Applawsky granule a paštiku párkrát do tejdne místo dávky granulí. Ta naše sežere jen jednu a půl, což se dá. Teda ona by si dala víc, ale to by se pak asi zblila a zesrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.6.14 22:01
@Krkael píše:
Jojo, není to sice 85% kuře 15% šunka jak u paštiky, ale není to ani úplnej humus typu propesko aj :poblion: My teda berem Applawsky granule a paštiku párkrát do tejdne místo dávky granulí. Ta naše sežere jen jednu a půl, což se dá. Teda ona by si dala víc, ale to by se pak asi zblila a zesrala :mrgreen:

Já právě krmím masem(a ovocem, zeleninou, tvarohem apod.).Ale jedeme na dovolenou, tak potřebuju něco jednoduššího na přípravu :) Naše 30kg štěňátko půlroční sežere kilo masa denně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
17.6.14 22:03
@zichisek píše:
Já právě krmím masem(a ovocem, zeleninou, tvarohem apod.).Ale jedeme na dovolenou, tak potřebuju něco jednoduššího na přípravu :) Naše 30kg štěňátko půlroční sežere kilo masa denně :mrgreen:

Jo tak to by se ti 5 az 7 pastik na den po 30 kc asi nevyplatilo :P ale maji pak krasny houinka a lesklou srst :jazyk: asi jak z reklamy na pedigree :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
17.6.14 22:04
@Hruven píše:
Je, to je škoda, že v Praze :( My je kupujeme v Německu. Ty velké tam stojí 89 centů. Když je otevřem, tak to maso by jsme pomalu snědli i my, jak krásně vypadá a voní :)

A četla jsi někdy to složení? :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
17.6.14 22:05

@zichisek

Animonda je nejlepší :-)

• Citovat
  • Upravit
2132
17.6.14 22:30

Ja doporucuju od topsteinu. kure v plechu, ryba v plechu 100% maso proste je tam do konzervy strcena cela ryba, kus kurete… http://www.kurevplechu.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
17.6.14 22:40

@m0nda
To vypadá dobře, díky za tip. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.6.14 22:56
@Natálka26 píše:
@zichisek
Já kupuju od Hills, jsou sice dražší, ale mají alespoň nějaký podíl masa :-)

No clovece ja ti nevim…
Hills
Složení:
Adult s kuřetem kuře (min. 11 %), játra, perlové krupky, kukuřice, vepřové, mouka ze sojových bobů, sušená syrovátka, bílkovinný hydrolyzát, rostlinný olej, uhličitan vápenatý.

Adult s hovězím hovězí (min. 12 %), vepřová játra, mletá kukuřice, perlové krupky, bílkovinný hydrolyzát, oxid železitý, rostlinný olej, uhličitan vápenatý, živočišné tuky, chlorid draselný, jodizovaná sůl, vitamíny a stopové prvky.

Teda vim, ale nic lichotivyho by to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
17.6.14 23:07

@asha
Dobře není to zrovna super složení, přiznám se nezkoumala jsem a slepě jsem věřila prodavačce - fakt nemam cas zkoumat u všeho složení, ale ony je dostanou tak 1× za 2 měsíce když dojdou granule+ jim jednou měsíčně vařím. Pokud by si věděla o fakt nějakých dobrých konzervách + granulích budu ti vděčná za tipy :-) Mám dva obr psy :D

jinak ještě jednou jsem si pročetla složení a už jim seru na konzervu za 80kc. Jsem husa, ze nezkoumám všechno…fakt! Asi budu muset začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.6.14 23:09

@Natálka26 No jo, to se stava, zvlast, kdyz hodne veterinaru furt tlaci „silnou ctyrku“ :roll: Za ty prachy je to fakt na par facek :roll: Doporucuju na FB skupinu Granulari, probiraji se tam i konzervy, ja mam zmaknuty spis granule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný