Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nicméně tady píšou 96% masa, což mi přijde hodně. Já jí k tomu masu také dávám zeleninu a ovesné vločky.
@Halka Kvalitní konzerva to podle složení není - maso z divočiny, pšenice, obiloviny, proteinový extrakt ze zeleniny, vitamíny a minerály.
Mezi kvalitní bych zařadila Grand Carno od Animondy anebo MAX od Falca.
No dobře, už mlčím.
Grand Carno jsme měli loni v létě a přišlo mi, že odpad byl větší než příjem a ještě takový kašovitý. Navíc je to spíš paštika než kusy masa.
Tak zkuste ty MAX - např. 1/2 kuřete je opravdu půlku kuřete nacpaná v konzervě. Jen je to trošku tučnější (prostě tuk vyvařený z kuřete), tak buď jsem ho slívala anebo dovařovala rýži.
Ještě potřebuju velikost, kterou sežere osmikilový pes za jeden den. V letě budeme bez lednice. Večer dostávala 3/4 konzery, ráno pak zbytek a večer novou. Ten MAX je jen veliký ne? 855g za den nesežere. Na doma to ale určitě vyzkouším, v létě bude při nejhorším na granulích, těch pár týdnů to vydrží.
Díky
Treba Topstein, Max od Falca…
Odpad mohl byt ridky, GC tam ma dost vnitrnosti, coz ale zas neni na skodu, jen si na to musi zvyknout. A je to mletina.
@Halka Na webu mají 400g jen MAX kostky libového masa (nepíšou jaké maso, ale předpokládám hovězí), jinak 800g a 1200g. ![]()
Poradíte mi vy, co se vyznáte, jaké koupit konzervy pro psa? Psy mám sice dva, ale krmím granulemi Orijen, ale teď bych ráda poslala jednomu podvyživenému psovi nějaké kvalitní konzervy. Potřebuju, aby byly kvalitní, ale zároveň aby mu „nestrhly trávení“. Je ve velmi špatném stavu.
My občas kupujeme,,salamky'' od Britu, je to řada brit premium takže ta střední vrstva
takže by ho to snad nemělo moc zatížit
http://www.krmivo-brit.cz/…b-rice11111/
@Halka SLOŽENÍ:
maso z divočiny, pšenice, obiloviny, proteinový extrakt ze zeleniny, vitamíny a minerály.
Tohle do dobré konzervy rozhodně nepatří…
Dřív jsem dávala Animondu, ale teď už žádné konzervy. Lepší pořádný kus čerstvého masa