Konzerva pro psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
18.6.14 18:56
@asha píše:
A nechces spis koupit pytel nejakych dobrych granuli? :think: Pro to stene to mozna bude lepsi, nez tyhle konzervovy pokusy. Nejaky masaky, Orijen, Essential a pod. Essential se daji koupit i rozvazovany a mas to doma do dvou dnu.

Mám i granule. Ráno dostane granule, v poledne má „svačinku“ - tvaroh s ovocem, cottage, jogurt apod. a odpoledne konzervu. Budou ji „hlídat“ známí, neumí Barfovat a kvůli týdnu je to nebudu učit, navíc aby se nemuseli patlat se syrovým masem…

• Citovat
  • Upravit
zichisek
18.6.14 18:58

Ahoj holky, díky za tipy.
Dnes jsem nakoupila dneska Rinti, měli tady velký výběr asi 10 druhů a jednu kuřecí štěněcí. A potom Animodu Gran Carno, taky docela výběr. A cenově to není taková hrůza. 800g konzerva za 74,– :think:

• Citovat
  • Upravit
29730
18.6.14 19:14
@zichisek píše:
Mám i granule. Ráno dostane granule, v poledne má „svačinku“ - tvaroh s ovocem, cottage, jogurt apod. a odpoledne konzervu. Budou ji „hlídat“ známí, neumí Barfovat a kvůli týdnu je to nebudu učit, navíc aby se nemuseli patlat se syrovým masem…

To jo, no, ja myslela, ze to chces tahnout nekam na dovolenou, to bych se na to vykaslala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.6.14 19:25
@asha píše:
To jo, no, ja myslela, ze to chces tahnout nekam na dovolenou, to bych se na to vykaslala :lol:

My když jezdíme po ČR, tak jí kupuju maso v masně přímo někde na místě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
288
19.6.14 15:03
@asha píše:
@white_black Kamarad veterinar zamrznul v dobe pred cca 10-15 lety, obavam se.

No neřekla bych.. A když pak vidím co k němu občas přichází.. to by člověk brečel. Když máš zájem o dobré granule, doporučí, objedná není problém. Hills prodává pro malé psy, pro větší proplan. Všichni to znají a aspoň pak nekrmí doslova pí*ovinama.. A mezi náma, pořád lepší Propesko či Pedigree než rohlík s vodou nebo zbytky od oběda.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.6.14 15:07

@white_black Ono jde spis o to, ze Proplan, Hills, RC a Eukanuba jsou predrazeny smejdy. Takze nejde o to, ze je to lepsi, nez rohlik, ale o to, ze za tu samou, nebo dokonce nizsi cenu sezenes podstatne kvalitnejsi granule. Ono staci umet cist a precist si slozeni. ;)
Jak pisu, doba silny ctyrky davno minula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.6.14 15:16

@asha světe div se.. on je to dietář.. Pravda spíš kočičák. Psa mi teda dostal z otravy, spravil mu zažívání, druhému dal do kupy epilepsii natolik aby fungoval, taky vyvoláná zažíváním po salmonele. Já jsem naprosto spokojená, lepšího veterináře jsem nepotkala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.6.14 15:27

@asha neodporuju.. taky to nekupuju.. Za prvé mi pes žere od proplanu jen dietu co je drahá jak :cert: Pes co mám doma je na dietě, najít něco za co nedáš 3500 za měsíc bylo náročné, ale povedlo se.. naši dávají psům Darling :pocitac:, protože cituji: Mají rádi ty velké červené granule!!
V mé společnosti chudáčci totiž trpí na mnohem lepších granulích a konzervách.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.6.14 15:28
@white_black píše:
@asha světe div se.. on je to dietář.. Pravda spíš kočičák. Psa mi teda dostal z otravy, spravil mu zažívání, druhému dal do kupy epilepsii natolik aby fungoval, taky vyvoláná zažíváním po salmonele. Já jsem naprosto spokojená, lepšího veterináře jsem nepotkala..

No nazdar. Ale jo, asi dietar razeni RC, Trovet, Hills, to neni zadna veda, svyho casu jsem tyhle diety prodavala. :nevim: Kazdopadne o krmeni moc nevi, jinak by tyhle znacky bezne nedoporucoval ;)
A vubec, verit mi nemusis, projdi si slozeni toho, co doporucjuje a pak treba:
Essential, Orijen, Acana, Purizon, Applaws, Canagan, Annamaet, Canidae, Wolfsblut, Now, Olivers, Dog Lovers Gold, NutraGold Holistic, Taste of the wild, Artemis, Marp, Barking Heads atd. Specialne bezobilny varianty. Ceny jsou ruzny, vybere si kazdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.6.14 15:49

@asha Z tvého výběru jich mam vyzkoušeno dost… Mimo to konzervy od Taste of the wild jsem taky zkusila.. cena je věc druhá. Stejně vyjde i dieta od trovetu, kterou by měl mít na střídačku. No pes se mohl zbláznit, ale já jsem smíchání s rýži málem nepřežila bez :poblion:
A u nás bezobilné nemají efekt. Psi je prostě nestráví a mají z nich průjem :,( Není nad to když jsou krmení nesmyslama.. :zed: Pak už nejde dělat nic.. Bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.6.14 16:34
@asha píše:
@white_black Ono jde spis o to, ze Proplan, Hills, RC a Eukanuba jsou predrazeny smejdy. Takze nejde o to, ze je to lepsi, nez rohlik, ale o to, ze za tu samou, nebo dokonce nizsi cenu sezenes podstatne kvalitnejsi granule. Ono staci umet cist a precist si slozeni. ;)
Jak pisu, doba silny ctyrky davno minula :)

Silná čtyřka neboli THE BIG FOUR šlape jako hodinky a zraje jako víno…Anthrax, Megadeth, Slayer a Metallica :mrgreen:. to už je ale jiná kapitola :pankac: Co se týče krmiva, hodně masa obsahuje i zn. Butcher, s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.6.14 16:55
@BAZÁREK ANGIE píše:
Silná čtyřka neboli THE BIG FOUR šlape jako hodinky a zraje jako víno…Anthrax, Megadeth, Slayer a Metallica :mrgreen:. to už je ale jiná kapitola :pankac: Co se týče krmiva, hodně masa obsahuje i zn. Butcher, s.

Tak pod tohle se klidně podepíšu.. :lol: Opravdu zrajou jako víno.. No já stejně budu shánět granule až u štěněte.. U toho našeho staříka už to nemá smysl. Jsem ráda, že jsem vymyslela něco co funguje a neklepe se po tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.6.14 20:00
@white_black píše:
@asha Z tvého výběru jich mam vyzkoušeno dost… Mimo to konzervy od Taste of the wild jsem taky zkusila.. cena je věc druhá. Stejně vyjde i dieta od trovetu, kterou by měl mít na střídačku. No pes se mohl zbláznit, ale já jsem smíchání s rýži málem nepřežila bez :poblion:
A u nás bezobilné nemají efekt. Psi je prostě nestráví a mají z nich průjem :,( Není nad to když jsou krmení nesmyslama.. :zed: Pak už nejde dělat nic.. Bohužel..

Pak teda vazne nechapu, proc doporucujes takovy kvalitky. A Brit premium navrch :nevim:

Jinak samozrejme po letech krmeni vicemene jen obilim a kukurici maji psi prujem. Ale neni to nic, co by se nespravilo, jen se musi prechazet hodne pomalu a opatrne a nejlip pres obilny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.10.14 17:08

Konzervy pro psy

Pokud potřebujete krmit konzervou na cesty apod. zkuste Grex, není špatný:-) A měl by opravdu obsahovat maso. Ve speciálních prodejnách by neměl být problém ho sehnat ;) http://www.selko.cz/…~z60709.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.3.15 21:35

Ahoj holky,
narazila jsem na tyhle konzervy a podle složení vypadají dost dobře a přijde mi, že jsou strašně levné. A mají hodně druhů. Přehlédla jsem něco??? Zvěř u nás žere maso, ale potřebuju něco na léto na cesty nebo když náhodou maso dojde. Na syrové se tedy dost ksichtí, ale vařené dlabe ochotně.
Díky za názory,
 Halka

https://www.caskrmeni.cz/…vocina-410g/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný