Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ted koukam na tu Animondu Gran Carno a vypada celkem dobre. Ale tech lepsich konzerv je vic, jen si ted nevzpomenu ![]()
Jinak jsem to teď ještě zkoumala a zaujaly mě ještě konzervy BRIT Butiques Gourmandes- bez obilovin a s 97% masa
@asha píše:
Ted koukam na tu Animondu Gran Carno a vypada celkem dobre. Ale tech lepsich konzerv je vic, jen si ted nevzpomenu
TAky koukám…98% masa je fajn
@zichisek píše:
Tak jsem schválně teď koukala na složení Propesco a také tam píšou pouze maso a výrobky živočišného původu, minerální látky a vedlejší výrobky rostlinného původu…Pak si má člověk vybrat
Ale jo, koukam na hovezi a je tam mimo jiny i psenice a obiloviny, proste levna vycpavka, ze ktery pes nic nema…v tom lepsim pripade.
@asha píše:
Ale jo, koukam na hovezi a je tam mimo jiny i psenice a obiloviny, proste levna vycpavka, ze ktery pes nic nema…v tom lepsim pripade.
Fakt? Tak to budu muset pak pořádně pročíst etikety osobně. Neb na netu mi to vůbec obiloviny nepsalo, se to kryje za bůhvíčím…
Holky, děkuju zatím za tipy.Snad té naší bestii něco vyberu a nakoupím. Se s ní tady člověk párá a chystá jí dobroty jak miminu, tak aby za ten týden z toho neměla šok ![]()
Smarja tak nic, Google mne hodil na neco jinyho, taky teda mnamozniho, ale jina znacka. Slozeni Propeska nemuzu proste najit, to je fakt divny ![]()
@zichisek píše:
Fakt? Tak to budu muset pak pořádně pročíst etikety osobně. Neb na netu mi to vůbec obiloviny nepsalo, se to kryje za bůhvíčím…
Jj, na netu mi to radsi nepise nic…takze nic
Jak jsou ale v konzerve obiloviny, vedlejsi rostlinny produkty a pod. tak nebrat!
@zichisek píše:
Jinak jsem to teď ještě zkoumala a zaujaly mě ještě konzervy BRIT Butiques Gourmandes- bez obilovin a s 97% masa
Kde to ctes? Ja ctu uplne jiny slozeni ![]()
No já mám problém u koček, že sice složení znám - nakoupila jsem Acanu, Taste of the Wild, Orijen, vše bez obilnin atd. - ale ti naši hajzli mlsní mi z toho stejně vybírají Royal Canin
(Samotný jim to „dobrý“ dát nemůžu, jim to nejede, tak hladoví, hladoví, pak se přežerou a poblijou. Míchaný jakž takž, ale stejně je jasný, že to obilí jim něčím „vylepšujou“, že jim tak jede
)
Ale to, že takový ty superprémiový značky Hills, Royal Canin a podobně jsou skoro stejný svinstva jako Pedigree a Whiskas (jen teda aspoň bez barviv), tak to by mělo bejt první, co si každej rozumnej chovatel zjistí. Aby zbytečně nestrkal peníze prodavačům ve zverexu za sajrajty. (A teda nejsmutnější je, že nám tyhle krmiva vychvaluje i veterinářka. Neříkám psům, ale pár procent masa kočkám…?)
@Slečna Ferka To je fakt traga, oni to holt ochutit umi a ty zvirata to proste kolikrat milujou
Vylepsi chut, nacpou do toho konzervanty a pak to prodaji za nehorazny ceny, zmetci.
@asha píše:
Kde to ctes? Ja ctu uplne jiny slozeni
Prvotně jsem koukala na mall.cz
neb tam mají i tu Animoda Gran Carno
https://www.mall.cz/…te-12-x-400g?…
a pak i jinde
http://krmivo-psy. heureka. cz/brit-boutiques-gourmandes-beef-true-meat-bits-400-g/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:krmivo-psy. heureka. cz&gclid=CjkKEQjwzv-cBRD_oY2PouKVvMIBEiQAKuGNC9X8klBGrwo2yIU9BakEkniN6FbHTM4k4×dXjU6IfDnw_wcB
Udělej si domácí. Narvi do sklenice maso, vnitřnosti, no co tě napadne, krom kostí, a na dvakrát to zavař ![]()
@asha píše:
@Slečna Ferka To je fakt traga, oni to holt ochutit umi a ty zvirata to proste kolikrat milujouVylepsi chut, nacpou do toho konzervanty a pak to prodaji za nehorazny ceny, zmetci.
Jo, to je jak u dětí ![]()
Tak jsem schválně teď koukala na složení Propesco a také tam píšou pouze maso a výrobky živočišného původu, minerální látky a vedlejší výrobky rostlinného původu…Pak si má člověk vybrat