Konzerva pro psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
17.6.14 23:12
@Krkael píše:
Jojo, není to sice 85% kuře 15% šunka jak u paštiky, ale není to ani úplnej humus typu propesko aj :poblion: My teda berem Applawsky granule a paštiku párkrát do tejdne místo dávky granulí. Ta naše sežere jen jednu a půl, což se dá. Teda ona by si dala víc, ale to by se pak asi zblila a zesrala :mrgreen:

Tak jsem schválně teď koukala na složení Propesco a také tam píšou pouze maso a výrobky živočišného původu, minerální látky a vedlejší výrobky rostlinného původu…Pak si má člověk vybrat :roll:

• Citovat
  • Upravit
29730
17.6.14 23:16

Ted koukam na tu Animondu Gran Carno a vypada celkem dobre. Ale tech lepsich konzerv je vic, jen si ted nevzpomenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.6.14 23:17

Jinak jsem to teď ještě zkoumala a zaujaly mě ještě konzervy BRIT Butiques Gourmandes- bez obilovin a s 97% masa

• Citovat
  • Upravit
zichisek
17.6.14 23:17
@asha píše:
Ted koukam na tu Animondu Gran Carno a vypada celkem dobre. Ale tech lepsich konzerv je vic, jen si ted nevzpomenu :)

TAky koukám…98% masa je fajn

• Citovat
  • Upravit
29730
17.6.14 23:18
@zichisek píše:
Tak jsem schválně teď koukala na složení Propesco a také tam píšou pouze maso a výrobky živočišného původu, minerální látky a vedlejší výrobky rostlinného původu…Pak si má člověk vybrat :roll:

Ale jo, koukam na hovezi a je tam mimo jiny i psenice a obiloviny, proste levna vycpavka, ze ktery pes nic nema…v tom lepsim pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.6.14 23:21
@asha píše:
Ale jo, koukam na hovezi a je tam mimo jiny i psenice a obiloviny, proste levna vycpavka, ze ktery pes nic nema…v tom lepsim pripade.

Fakt? Tak to budu muset pak pořádně pročíst etikety osobně. Neb na netu mi to vůbec obiloviny nepsalo, se to kryje za bůhvíčím…

• Citovat
  • Upravit
zichisek
17.6.14 23:22

Holky, děkuju zatím za tipy.Snad té naší bestii něco vyberu a nakoupím. Se s ní tady člověk párá a chystá jí dobroty jak miminu, tak aby za ten týden z toho neměla šok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
17.6.14 23:23

Smarja tak nic, Google mne hodil na neco jinyho, taky teda mnamozniho, ale jina znacka. Slozeni Propeska nemuzu proste najit, to je fakt divny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.6.14 23:24
@zichisek píše:
Fakt? Tak to budu muset pak pořádně pročíst etikety osobně. Neb na netu mi to vůbec obiloviny nepsalo, se to kryje za bůhvíčím…

Jj, na netu mi to radsi nepise nic…takze nic :mrgreen: Jak jsou ale v konzerve obiloviny, vedlejsi rostlinny produkty a pod. tak nebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.6.14 23:27
@zichisek píše:
Jinak jsem to teď ještě zkoumala a zaujaly mě ještě konzervy BRIT Butiques Gourmandes- bez obilovin a s 97% masa

Kde to ctes? Ja ctu uplne jiny slozeni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
17.6.14 23:32

No já mám problém u koček, že sice složení znám - nakoupila jsem Acanu, Taste of the Wild, Orijen, vše bez obilnin atd. - ale ti naši hajzli mlsní mi z toho stejně vybírají Royal Canin :( (Samotný jim to „dobrý“ dát nemůžu, jim to nejede, tak hladoví, hladoví, pak se přežerou a poblijou. Míchaný jakž takž, ale stejně je jasný, že to obilí jim něčím „vylepšujou“, že jim tak jede ;) )

Ale to, že takový ty superprémiový značky Hills, Royal Canin a podobně jsou skoro stejný svinstva jako Pedigree a Whiskas (jen teda aspoň bez barviv), tak to by mělo bejt první, co si každej rozumnej chovatel zjistí. Aby zbytečně nestrkal peníze prodavačům ve zverexu za sajrajty. (A teda nejsmutnější je, že nám tyhle krmiva vychvaluje i veterinářka. Neříkám psům, ale pár procent masa kočkám…?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.6.14 23:35

@Slečna Ferka To je fakt traga, oni to holt ochutit umi a ty zvirata to proste kolikrat milujou :zed: Vylepsi chut, nacpou do toho konzervanty a pak to prodaji za nehorazny ceny, zmetci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.6.14 23:38
@asha píše:
Kde to ctes? Ja ctu uplne jiny slozeni :think:

Prvotně jsem koukala na mall.cz :oops: neb tam mají i tu Animoda Gran Carno
https://www.mall.cz/…te-12-x-400g?…
a pak i jinde
http://krmivo-psy. heureka. cz/brit-boutiques-gourmandes-beef-true-meat-bits-400-g/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:krmivo-psy. heureka. cz&gclid=CjkKEQjwzv-cBRD_oY2PouKVvMIBEiQAKuGNC9X8klBGrwo2yIU9BakEkniN6FbHTM4k4×dXjU6IfDnw_wcB

• Citovat
  • Upravit
26833
17.6.14 23:38

Udělej si domácí. Narvi do sklenice maso, vnitřnosti, no co tě napadne, krom kostí, a na dvakrát to zavař :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.6.14 23:39
@asha píše:
@Slečna Ferka To je fakt traga, oni to holt ochutit umi a ty zvirata to proste kolikrat milujou :zed: Vylepsi chut, nacpou do toho konzervanty a pak to prodaji za nehorazny ceny, zmetci.

Jo, to je jak u dětí :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný