Botičky na hodinu denně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
24.4.13 16:15

Botičky na hodinu denně?

Botičky se tu řeší dnes a denně tak je budu řešit znova :D Mám dotaz dcera má rok, chodí kolem nábytku, začíná se stavět v prostoru a miluje aktivni choditko, ale doma mame male prostory, takze ho moc nepouziva. Chodime ted porad ven, kde jsem zatla zuby a leze si kde chce…zahradu nemame, takze v parku. Ráno byla jeste trochu rosa, byla nabalena, tak jsem ji nechala, ale capacky, ktere ji dávám, aby nebyla venku jen v ponozkách, byly hned promocene, protoze objevila, ze muze tlacit kocar a pritom jit. Myslite ze by byla velká blbost jí koupit první botky od essi, takové ty mekké, ale s gumovou podrážkou na ty chvile kdy jsme venku? Nechtela jsem boty kupovat dokud neprejde mistnost, jak doporucuji doktori, ale zas v kocaru jeci, tam byt nechce a na trave to miluje, ale bez bot ted na jare :-( tak sem porad na vážkách jestli nemam ustoupit a botky koupit :nevim: prectu si rada vsechny vase názory děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32866
24.4.13 16:21

Koupila bych. Můj taky ještě nechodí..asi jako tvoje, ale občas když jsme venku, tak ho musím postavit, nebo si obchází lavičku..Jinak má jen kožené capáčky, ale občas když „hrozí“ že ho vyndám ven, tak má normální první botičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.4.13 16:22

Jasne že to ničemu nevadí, koupila bych je, lepší než lozit s mokrýma nožkama v parku :roll:
Za chvilku se postaví nebo se už postavila a budeš ji chtít postavit ke kočáru aby mohla obcházet tak snad nebude v ponožkách. Zas bych to tak nehrotila opravdu, pokud jí nedáš gumáky od větví tak je to v pohodě :nevim: Jinak my sme měli první capáčky Pegres a super.

Příspěvek upraven 24.04.13 v 16:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
24.4.13 16:23

Koupila bych.
Byly doby, kdy se doporučovaly pevné botičky od prvního postavení na nohy. A ještě s pevnou patou.
Nedávat botičky vůbec mi přijde jako další názorový extrém.
Dítě bych nenechávala obcházet lavečku v tomto počasí bez bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
24.4.13 16:25

Teď jsem koupila přesně za stejným účelem capáčky od Pegres - celokožené, pevný kotník, ale měkká bačkůrková podrážka. Na tu hoďku venku. Jinak doma má taky kožené měkké capáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
24.4.13 16:32

Tak ste mě nahlodali jeste vic :-) musim koupit neco na tkanicky a udelat ji tak tri uzle, má ted období že se mi v kocárku slíká, nejdriv cepici, pak ponozky, pak capacky a holou nohu si hodi pres madlo, takze po kazdych peti metrech zastavuju a oblikam, uz sem z toho sediva :D a kdyz se neslika tak se vykrouti z popruhu a stoupne si no a pusti se mysli si ze pojede bez drzeni…dneska jedem pro golfek, kde nebude mit tolik prostoru pro blbosti tak doufám, že se to zlepsi a botky ji koupim, uz sem se rozhodla nez sem tohle dopsala :D :D :D snad si je nebude zouvat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
24.4.13 16:35

Mame ty same Pegres, taky jsem je koupila jako dceriny prvni boticky, kdyz jeste sama nechodila. Pred tydnem zacala a ma je porad i jako boty na ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
24.4.13 16:41

Našemu malému už je 19 měsíců, pořádně ještě nechodí, teď jsme byli na ortopedii a div mě dr. neserval, že první botičky už měl mít od té doby, co začal obcházet nábytek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
24.4.13 16:59

Ja bych koupila klasicke, kotnikove prvni boticky, pokud uz takhle chodi.Jaro zacina, botky vyuzijete az do podzima, pokud nozka vyrazne neposkoci. Treba ty Pegres prvni botky, s mekkou podrazkou ja moc nemusim, ve vlhku mi to prijde nic moc. A myslim, ze bys stejne jeste na podzim musela koupit ty celokozene.

Dcera mela jako prvni boticky DPK, podrazka pevna, ale krasne ohebna, boticky celokozene, mekkoucke. Kupovala jsem asi na 13. mesicich, kdy chodila asi jako tvoje.Mela je az do podzima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.4.13 17:40

Malá je říjnová, v létě už chodila.. Já koupila měkký sandálky - nejdřív jsem myslela, že budou jen na parádu, ale v létě začala taky mašírovat za kočárkem, tak se hodily. Pak na podzim uzavřený, už o číslo větší a na zimu o další číslo větší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
24.4.13 18:07

Koupila bych nějaké kvalitní kotníčkové

• Citovat
  • Upravit
47759
24.4.13 18:17

Nám byly doporucene botičky od firmy sante, koupily jsme celoroční, kotnickove a jsou fakt perfektní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.4.13 18:25

Malá má 13 měsíců, obchází kolem nábytku, v prostoru zatím ne. Doma chodí jen v ponožkách ale na ven jsem včera koupila botky, normálně značkové, kvalitní, kotníčkové…takže za mě ano, koupila bych, určitě je lepší kvalitní bota, než aby chodil v capáčkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.4.13 18:39

Taky jsem to nedavno řešila. Máme jen capáčky občas na doma a ven jsem nic neměla. Na to když jsem jí venku občas postavila jsem nechtěla kupovat nějaké drahé boty, tak jsem koupila z druhé ruky Pegres, že budou jen do kočárku a občas když jí někde postavím a popojde pár krůčků. Koupili jsme je a najednou začla chodit samá, teď už úplně lítá a pořádné boty ještě nemáme :oops: Ale spíš běhá doma, venku je na sebe dost opatrná, to většinou jen stojí a kouká, ale už se chystám něco koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
24.4.13 18:47

Řešila jsem to samé, malý má 13 měsíců, obchází nábytek, sám nechodí ale v kočáru být nechce. Koupili jsme normální první botky, kožené kotníkové na zavazování od DPK, vypustila jsem ho na hřiště, obchází lavičky a je spokojený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková