Boty Superfit, kamenný obchod - kde?

499
19.4.13 18:42

Boty Superfit, kamenný obchod - kde?

Zdravím :kytka:
kupuju první botičky pro holčičku a dle rocenzí jsem se rozhodla pro Superfit, nemůžu ale nikde najít, kde by se prodávaly a přes net je brát nechci, alespoň ty první ne.
Nevíte prosím někdo kde v Olomouci nebo okolí( klidně Brno, Ostrava)by se prodávaly? Popř. máte s nimi dobré zkušenosti? Jinak dnes jsme zkoušely boty Santé, ale byly jí docela široké.

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
19.4.13 18:47

www.detskeboticky.cz
je to i kamenná prodejna, ale určitě bude něco i v Olomouci… do Ovy kvůli bot daleko. Jiné než Superfit nekupuju, tuto prodejnu doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
19.4.13 18:49

@BellinkaX
Děkuji, mrknu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
19.4.13 18:49

V Olomouci mají Superfity naproti Galerii Moritz (Prior), ul. 8. května, je to vedle květinářství ve dvoře, paní je velmi ochotná a určitě poradí, kupujeme tam boty pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
19.4.13 18:52
@Bajuska píše:
V Olomouci mají Superfity naproti Galerii Moritz (Prior), ul. 8. května, je to vedle květinářství ve dvoře, paní je velmi ochotná a určitě poradí, kupujeme tam boty pravidelně.

Jestli je to v takovym průchodě, tak tam jsem byla, ale žádný obchod jsem tam nenašla, není to zrušeno, byl tam jen prázdný obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
19.4.13 18:53

Ještě prosím o konzultaci, mám vyhlídnuté něco takového, je to vhodné jako první boty?
 http://vecicky.cz/…5B0-00140%5D?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.4.13 18:55

:lol: :lol: my máme jen superfity, jsem s nimi spokojená, ještě richter, stejně kvalitní rakouská značka, jen mě vycházejí na necelou pětistovku, takže já klidně objednám po netu, tak jsem pěkně pokoupila v Německu velikosti 18-22 a velikost 18 a 19 nenosila, páč naše mládě jaksi oproti předpokladu vzhledem k prvorozené :mrgreen: začala chodit až skoro v 15-ti měsících :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.4.13 18:58
@terinka4444 píše: :lol: :lol: my máme jen superfity, jsem s nimi spokojená, ještě richter, stejně kvalitní rakouská značka, jen mě vycházejí na necelou pětistovku, takže já klidně objednám po netu, tak jsem pěkně pokoupila v Německu velikosti 18-22 a velikost 18 a 19 nenosila, páč naše mládě jaksi oproti předpokladu vzhledem k prvorozené :mrgreen: začala chodit až skoro v 15-ti měsících :mrgreen: :mrgreen:

Objednáváš po netu a necháváš si posílat do ČR? Jestli ano, můžeš mi dát odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
19.4.13 19:02
@Dee29 píše:
Jestli je to v takovym průchodě, tak tam jsem byla, ale žádný obchod jsem tam nenašla, není to zrušeno, byl tam jen prázdný obchod.

Zrušený určitě není, tento týden jsem tam kupovala papuče. Našla jsem přesnou adresu - je to 8. května 27, mezi květinářstvím a školou Komenského v průjezdu - musí se jít úplně dozadu a je to přímo pod schodištěm, nahoře je pak dětský bazárek a rodinné centrum Olivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.4.13 19:02
Asi jo, jen asi budeš potřebovat dvoje, přeci nepřežiješ jen se sandálkama :think:
@Dee29 píše:
Ještě prosím o konzultaci, mám vyhlídnuté něco takového, je to vhodné jako první boty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
19.4.13 19:05
@Dee29 píše:

Vhodné to určitě je - jestli jsem z obrázku správně viděla, tak jsou kožené i uvnitř (tedy žádná syntetika) a jsou na sucháče - velice praktické pro první obouvání :lol:
My koupili „letní“ boty dnes - a ač jsem šla do obchodu právě pro SUperfity, odešla jsem s Richterem - měly ohebnější podrážku, byly celokožené (ty tvoje mají vzadu nahoře látku) a byly o něco lehčí.

• Citovat
  • Upravit
69235
19.4.13 19:05
Ne, kupuju přímo v Německu, tuhle jsem byla na nákupu a proto mám těch bot do zásoby na rok dopředu, měli je všechny zlevněné na cca 15eur, superfity, richtery a elefanteny.
Tím, že klidně objednám po netu jsem chtěla napsat, že sedí, velikosti jsou přesně, takže bych se nebála objednání po netu.
@kolozubka píše:
Objednáváš po netu a necháváš si posílat do ČR? Jestli ano, můžeš mi dát odkaz?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
19.4.13 19:06
@terinka4444 píše:
Asi jo, jen asi budeš potřebovat dvoje, přeci nepřežiješ jen se sandálkama :think:

A taky i u dospělých se radí, že min. dvoje, protože bota potřebuje aspoň den „vydýchat“ od potu..

• Citovat
  • Upravit
1442
19.4.13 19:06
@Dee29 píše:

Měli jsme stejné jen chlapecké, jsou lehoučké a Míša nosil jako první boty, ale měli jsme i uzavřené (ne Superfity, ale už si nevzpomenu na značku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
19.4.13 19:07

@terinka4444 Prosím tě, a kam jezdíš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat