Boty Superfit, kamenný obchod - kde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
19.4.13 19:45
@mersii píše:
Superfity kupuju v prerove pokud to nemas uz moc daleko.ale jako prvni boticky nam sedly nejlip chodici capacky od jonapu, druhe jsme koupili superfit a uz bych znacku nemenila, jen teda na pisek kupuju obyc befada. prvi bot jsme kupovali nekdy v 11ti mesicich a velikost myslim 20.

prosimte muzes mi dat odkaz kde v Prerove? Maji tam velky vyber?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
19.4.13 19:46
@terinka4444 píše:
Jo? Tak tak to zase nepřeháním, je fakt, že má dvoje a sandálky, aůe to jen proto, že byly levné, jinak by měla jedny a sandálky, sanálky musím koupit teď uý velikost 20 a váhám, líbí se mi santé, i cenově :think:

Santé se mi líbily od pohledu ty uzavřené, ale.. I když je doporučují doktoři, tak mě prostě ty jejich podrážky přijdou strašně tvrdé.

• Citovat
  • Upravit
1258
19.4.13 19:49

Je to kousek od namesti. jmenuje se to zdrave boticky, ulice wilsonova. tady je odkaz www.zdraveboticky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.4.13 19:49
:think: :think: :think: myslíš? že bych ty první koupila superfity :think: :think: :think: ta cena na sandálky je tedy ukrutná :zed:
@Tykvička píše:
Santé se mi líbily od pohledu ty uzavřené, ale.. I když je doporučují doktoři, tak mě prostě ty jejich podrážky přijdou strašně tvrdé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.4.13 19:51
@mersii
@mersii píše:
Je to kousek od namesti. jmenuje se to zdrave boticky, ulice wilsonova. tady je odkaz www.zdraveboticky.cz/

diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
19.4.13 19:52
@terinka4444 píše: :think: :think: :think: myslíš? že bych ty první koupila superfity :think: :think: :think: ta cena na sandálky je tedy ukrutná :zed:

To mi povídej :mrgreen: :zed: Ale.. Sice do konce měsíce už nemám ani na jídlo, takže asi zhubneme.. Ale prostě nemůžu svýmu dítěti koupit boty, o kterých nejsem přesvědčená :nevim: Hadry taky jedině bazar, ale boty.. To fakt nejde :(

• Citovat
  • Upravit
499
19.4.13 19:53
@Tykvička píše:
Santé se mi líbily od pohledu ty uzavřené, ale.. I když je doporučují doktoři, tak mě prostě ty jejich podrážky přijdou strašně tvrdé.

Mě se zdála pordážka taky tvrdší, určitě více než u Superfit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
19.4.13 19:54
@mersii píše:
Je to kousek od namesti. jmenuje se to zdrave boticky, ulice wilsonova. tady je odkaz www.zdraveboticky.cz/

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
@Mirii píše:
prosimte muzes mi dat odkaz kde v Prerove? Maji tam velky vyber?

vyber celkem maji. hlavne ted byl, kdyz naskladnili jarni boty. ale doporucuju jit tam co nejdriv, protoze je to tu v podstate snad jediny obchod s detskou obuvi (nepocitam batu a deichman) a ted tam bylo silenych lidi na to, jak je to maly obchudek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
@Tykvička píše:
To mi povídej :mrgreen: :zed: Ale.. Sice do konce měsíce už nemám ani na jídlo, takže asi zhubneme.. Ale prostě nemůžu svýmu dítěti koupit boty, o kterých nejsem přesvědčená :nevim: Hadry taky jedině bazar, ale boty.. To fakt nejde :(

Přesně tak :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.4.13 19:55

@mersii no ja ziju mimo CR, takze se do Prerova dostanu az o prazdninach :zed: ja bych tak potrebovala v tu dobu sehnat celorocky :roll: budu doufat ve stesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
19.4.13 20:00

@Mirii Ale jo, to už ta hlavní nákupní vlna opadne, a přesto budou mít ještě „nezimní“ zboží..

• Citovat
  • Upravit
1258
19.4.13 20:00
@Dee29 píše:
Mě se zdála pordážka taky tvrdší, určitě více než u Superfit

a ty prvni chodici capacky od jonapu ji maji jeste ohebnejsi! ty byly fakt super. i pohodlny mi prisly.pak jsme koupili ty superfity, protoze z tech normalnich bot mi prisly nejohebnejsi a zustali jsme u nich do ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
19.4.13 20:02
@Mirii píše:
@mersii no ja ziju mimo CR, takze se do Prerova dostanu az o prazdninach :zed: ja bych tak potrebovala v tu dobu sehnat celorocky :roll: budu doufat ve stesti :mrgreen:

tak se pak pripomen a jak pujdem koupit sandalky, tak ti to omrknu :-D ale myslim ze urcite sezenes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.4.13 20:05

@mersii ok :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie