Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@mersii píše:
Superfity kupuju v prerove pokud to nemas uz moc daleko.ale jako prvni boticky nam sedly nejlip chodici capacky od jonapu, druhe jsme koupili superfit a uz bych znacku nemenila, jen teda na pisek kupuju obyc befada. prvi bot jsme kupovali nekdy v 11ti mesicich a velikost myslim 20.
prosimte muzes mi dat odkaz kde v Prerove? Maji tam velky vyber?
@terinka4444 píše:
Jo? Tak tak to zase nepřeháním, je fakt, že má dvoje a sandálky, aůe to jen proto, že byly levné, jinak by měla jedny a sandálky, sanálky musím koupit teď uý velikost 20 a váhám, líbí se mi santé, i cenově
Santé se mi líbily od pohledu ty uzavřené, ale.. I když je doporučují doktoři, tak mě prostě ty jejich podrážky přijdou strašně tvrdé.
Je to kousek od namesti. jmenuje se to zdrave boticky, ulice wilsonova. tady je odkaz www.zdraveboticky.cz/
@Tykvička píše:
Santé se mi líbily od pohledu ty uzavřené, ale.. I když je doporučují doktoři, tak mě prostě ty jejich podrážky přijdou strašně tvrdé.
@mersii píše:
Je to kousek od namesti. jmenuje se to zdrave boticky, ulice wilsonova. tady je odkaz www.zdraveboticky.cz/
diky moc ![]()
@terinka4444 píše:![]()
![]()
myslíš? že bych ty první koupila superfity
![]()
![]()
ta cena na sandálky je tedy ukrutná
To mi povídej
Ale.. Sice do konce měsíce už nemám ani na jídlo, takže asi zhubneme.. Ale prostě nemůžu svýmu dítěti koupit boty, o kterých nejsem přesvědčená
Hadry taky jedině bazar, ale boty.. To fakt nejde ![]()
@Tykvička píše:
Mě se zdála pordážka taky tvrdší, určitě více než u Superfit
@mersii píše:
Díky ![]()
@Mirii píše:
prosimte muzes mi dat odkaz kde v Prerove? Maji tam velky vyber?
vyber celkem maji. hlavne ted byl, kdyz naskladnili jarni boty. ale doporucuju jit tam co nejdriv, protoze je to tu v podstate snad jediny obchod s detskou obuvi (nepocitam batu a deichman) a ted tam bylo silenych lidi na to, jak je to maly obchudek..
@Tykvička píše:
To mi povídej![]()
Ale.. Sice do konce měsíce už nemám ani na jídlo, takže asi zhubneme.. Ale prostě nemůžu svýmu dítěti koupit boty, o kterých nejsem přesvědčená
Hadry taky jedině bazar, ale boty.. To fakt nejde
Přesně tak
![]()
@mersii no ja ziju mimo CR, takze se do Prerova dostanu az o prazdninach
ja bych tak potrebovala v tu dobu sehnat celorocky
budu doufat ve stesti ![]()
@Mirii Ale jo, to už ta hlavní nákupní vlna opadne, a přesto budou mít ještě „nezimní“ zboží..
@Dee29 píše:
Mě se zdála pordážka taky tvrdší, určitě více než u Superfit
a ty prvni chodici capacky od jonapu ji maji jeste ohebnejsi! ty byly fakt super. i pohodlny mi prisly.pak jsme koupili ty superfity, protoze z tech normalnich bot mi prisly nejohebnejsi a zustali jsme u nich do ted.
@Mirii píše:
@mersii no ja ziju mimo CR, takze se do Prerova dostanu az o prazdninachja bych tak potrebovala v tu dobu sehnat celorocky
budu doufat ve stesti
tak se pak pripomen a jak pujdem koupit sandalky, tak ti to omrknu
ale myslim ze urcite sezenes