Dámské tenisky Lee Cooper

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
19.4.13 21:20

Dámské teisky Lee Cooper

Nemáte někdo zkušenost s těmito plátěnými teniskami? Moc se mi líbí a cena taky super. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2727
19.4.13 21:33

No jako nevím jestli je to to samé, ale pracovala jsem v Kenvelu a to má pod sebou tuhle značku, vlastně to Kenvelo vyrábí…ale lidi si je chválili, jsou to klasické plátěnky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
19.4.13 21:35

Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
19.4.13 21:36

A ještě dotaz, je nějakej cenovej rozdíl, vyšlo to v Kenvelu dráž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
19.4.13 21:42

Abych pravdu řekla, nevím. pracovala jsem v prodejně, kam se Lee Cooper nedodával, ostatní dvě prodejny ve městě ho měly a zrovna když jsem tam střídala, boty byly „vyžraný“ :mrgreen: fakt jsou pěkný, byly relativně hned pryč pokaždý co přišly…myslím, že byly o dost dražší, ale co vím od kolegyň, hooodně se podobaly značkovým botkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.4.13 21:52

Jééé ty jsou boží! Já jsem původně chtěla Converse, ale těmito bych bacila dvě mouchy jednou ranou :) Kdo zná The Big Bang Theory pochopí :D (Leonard nosi Conversky a Sheldon se jmenuje celým jménem Sheldon Lee Cooper :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.4.13 21:56

Lee Cooper je bezva, kupuju od něj dost na sportsdirect - tyhle tam taky mají http://cs.sportsdirect.com/…shoes-247022?… - vyplatí se ale udělat větší objednávjku, protože poštovné je 400, ale když si člověk dobře vybere a poštovné si rozpočítá na jednotlivé položky, dost se to vyplatí. Všechno co jsme kdy měli od Lee Cooper můžu jenomvychválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.4.13 10:24

To Maddlen: Ten obchod vypadá super, jaké jsou dodací termíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
20.4.13 12:43

@alena23 Vždycky mi vše přišlo do týdne, objednávala jsem většinouu ve čtvrtek, v pátek a do konce následujícího týdne to bylo doma. Možná kdyby měli hodně objednávek, tak do 14 dnů, ale zatím se mi to nikdy nestalo, vždycky tak ten týden, platila jsem kartou hned po dokončení nákupu. Kamarádka a další známá tam objednávají taky. Třeba na dceru už skoro nikde jinde nekupuju oblečení - buď tam, když chci nové anebo v sekáči, když chci na venek. :-) Mám odtamtud několik bot (všecky cena kolem 100 a honím v tom parádu jak svi*a) :-) a maximální spokojenost. Myslím, že tu na téma toho e-shopu proběhly nějaké diskuse, kdyžtak zkus pohledat, ale všichni tam většinou psali, že jsou spokojení. Navíc se neplatí clo, pprotože se jedná o EU, takže pohoda a můžu říct, že třeba oblečení (ity boty) jsou fakt kvalitní, hadérky po vyprání bezva, drží tvar a u některých triček je znatelně vyšší gramáž než jsem bývala zvyklá z Ćeska.

Právě na tom mimibazaru, cos dávala odkaz, si myslím, že ta paní objednává tam, protože píše, že botky jsou na objednávku. A samozřejmě s přirážkou tak se vyplatí nakoupit si třeba i daší věci a přímo u zdroje ne… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.4.13 16:16
@Maddlen píše:
@alena23 Vždycky mi vše přišlo do týdne, objednávala jsem většinouu ve čtvrtek, v pátek a do konce následujícího týdne to bylo doma. Možná kdyby měli hodně objednávek, tak do 14 dnů, ale zatím se mi to nikdy nestalo, vždycky tak ten týden, platila jsem kartou hned po dokončení nákupu. Kamarádka a další známá tam objednávají taky. Třeba na dceru už skoro nikde jinde nekupuju oblečení - buď tam, když chci nové anebo v sekáči, když chci na venek. :-) Mám odtamtud několik bot (všecky cena kolem 100 a honím v tom parádu jak svi*a) :-) a maximální spokojenost. Myslím, že tu na téma toho e-shopu proběhly nějaké diskuse, kdyžtak zkus pohledat, ale všichni tam většinou psali, že jsou spokojení. Navíc se neplatí clo, pprotože se jedná o EU, takže pohoda a můžu říct, že třeba oblečení (ity boty) jsou fakt kvalitní, hadérky po vyprání bezva, drží tvar a u některých triček je znatelně vyšší gramáž než jsem bývala zvyklá z Ćeska.Právě na tom mimibazaru, cos dávala odkaz, si myslím, že ta paní objednává tam, protože píše, že botky jsou na objednávku. A samozřejmě s přirážkou tak se vyplatí nakoupit si třeba i daší věci a přímo u zdroje ne… :-)

Jen mi to není jasný s tím clem, na stránkách píšou tohle:
Pokud si objednáte prostřednictvím našich stránek zboží, které si přejete doručit na adresu mimo Spojené království, může tato zásilka podléhat dovozním clům a poplatkům, které budou uplatněny poté, co bude zásilka doručena na uvedenou adresu. Za uhrazení těchto dovozních cel a poplatků odpovídáte Vy sami. Ani my ani náš dodavatel služeb zahraničního doručení Etail Services Limited nemá nad těmito poplatky kontrolu a nedokáže předvídat jejich výši. Před odesláním objednávky se proto obraťte na místní celní úřad, kde získáte více informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
20.4.13 20:10

@alena23 To by mělo platit pro země mimo EU, v EU se clo (údajně) neplatí a i když jsem měla zásilky za x tisíc, nikdy jsem nic neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
14.5.13 21:05

Tak jsem objednala ty plátěnky Lee Cooper a jso mi bohužel velké. Kdyby měl někdo zájem, tak nechám za 350,–Kč. Jsou tmavě modré. Fakt krásné a skoro jako conversky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková