Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, mam 18 mesicni dcerku, ktera pred nedavnem zacala chodit. Uz by chtela tapat i venku, zatim to resim. Ma nozicku ve vel 18 a co jsem tak koukala jak v obchodech tak na netu, tak bude celkem problem tak malou boticku sehnat. Mate prosim nejaky tip na znacku, ktera tak male botky vyrabi?
@marinka5 no taky malá začínala na vel 18
, já kupovala od značky richtr vel 18 a seděli jí krásně jen škoda že brzo byly malé na to kolik stály
![]()
@Markéta80 mne prave ve trech obchodech rekli, ze takhle male botky nemaji…
Zkuste kouknout na Fare, ESSI(české značky, máme vyzkoušené a jsou kvalitní) nebo Befada(polské, ale také velmi dobrá kvalita), všechny se dělají i v 18.
Příspěvek upraven 16.08.15 v 20:07
První 18 botičky jsme měli Essi, sandálky na sucháč a přezky, objednávala jsem je na jejich eshopu. Další botičky jsme měli Fare, ty kupuji do teď.
@marinka5 já brala přes net
ale 18 je nejmenší, malá má navíc i úzkou nohu takže ten výběr je užší. Koukala jsem ted že se dělají už od vel 17
ale v krámech moc ty nejmenší neberou no
Jen vědět jaké jí sednou, naše měla richtry, superfit, ecca, geox a ciciban
. Fare jsou na širokou nohu takže ty mít nemůže.
Moje zacala chodit brzo a nejmensi boticky vsude kolem 21. tak jsem koupila v H&M balerinky na jeji packu, ale prevazne litala bosa. i ted obcas vyjedeme bez boticek. ted uz nosi sandalky a tenisky z obchodu s mekkou podrazkou. kdyz je teplo, tak ji klidne nech bez boticek. aspon pozna teren a bude pekne pracovat s nozickama ![]()
Pegres delaji od velikosti 17, tu velikost meli dokonce i u nas v prodejne. Delaji primo prvni boticky, takze proto delaji i tak malinke.
Mám podobný problém, ale je teplo, tak lítá normálně bosa nebo v capackach a do podzimu do bot doroste. Stejně si je furt sundava.
@marinka5 Geox vyrábí taky od vel.18.
vlastně už od velikosti 17