Botičky Pegres

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6695
9.3.15 20:51

Ahoj, já teď kupuji také Pegres a jsou bezva. :-) Předtím měl prcek Superfit, ale pak jsem také konzultovala a bylo mi řečeno, že jsou velmi úzké a pro syna se tolik nehodí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.3.15 21:15

Superfity i ty nejsirsi jsou vcelku uzke…my mame pegresy a super. Ma byt volne mistecko i po boku a to splnuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.3.15 21:25

Jeste jednou vsem moc Dekuji za nazory a odpovedi :) ted uz jen doufat, ze si na ne mala brzy zvykne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.3.15 07:09

No na mojí malou jsou i Superfity šířky W nevhodné. Může mít jen ty zimní. Pegres měla, jsou tvrdší jako všechny české boty. Ale musím říct, že docela povolí. Teď jsem koupila Essi, vyšší, že je bude mít i na podzim do louží a jsem fakt překvapená, po cca dvou týdnech se najednou krásně ohýbají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
10.3.15 19:51

Maminky mám ještě dotaz myslíte že je normální že v těch botičkách točí nohy jakoby dovnitř? A furt zakopává :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.3.15 05:44
@BaEi píše:
Maminky mám ještě dotaz myslíte že je normální že v těch botičkách točí nohy jakoby dovnitř? A furt zakopává :/

A v jiných ne? To mi teda moc normální nepříjde.. Nemá je až moc velký? Já upřímně s nadměrkem kupuju až teď, pro tříleťačku. Protože vím, že jí vydrží rok, možná i dva. A chodí v nich normálně. Jako malá měla holt nový co dva tři měsíce. A tenkrát klidně z druhý ruky, s pečlivým výběrem. Protože ty malý čísla se dají sehnat netknutý. A pro začínajícího chodce je dobrá bota důležitá. A první a druhý neměla ani kotníčkový. Já vyznávám spíš volnou nohu. Pokud si dítě šmajdá po kotníkách, je to samozřejmě něco jiného. Ale pokud je noha zdravá, nevidím důvod jí šněrovat. Dítě si v té vysoké, pevné botě musí připadat asi jako my v lyžákách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.3.15 08:30

Právě že v jiných to nedělá od začátku co měla ty superfity to nikdy nedělala ale v těhle chodí fakt hrozně :( sem s toho neštastná, nevím co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.3.15 08:58

Právě že Botu velkou nemá…Vtáčí je fakt hodně nu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
7.4.15 11:11

Jak ošetřit boty

Maminky mám dotaz. Máme botičky Pegres, jsem s nima naprosto spokojená, jen včera si je malá strašně zaprasila, i ty botky namočila, a dnes jsou flekaté. Tak jak je ošetřujete?? Myslím umýváte. Kartáček asi ne co? :mrgreen: Nechci je zničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.4.15 13:22

Když se zabahní boty-jakékoliv, tak je nejdřív po zachnutí zkusím odrbat kartáčem-podle materiálu nebo otřít houbičkou/hadrem, jinak beru opatrně houbičkou pod vodovodem:-) pomalu uschnout a potom namazat/nastříkat přípravkem určeným na materiál té boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
7.4.15 21:09

@kerrankin jj klasické kožené celoročky. namočily se nám už xkrát, ale tentokrát tam na mokrých místech zůstaly fleky, tak je chci dát dolu, a ten kartáč mi přijde dost brutální. takže na to půjdu jemně s nějakým hadříkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková