Botičky po jiném dítěti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4542
20.10.11 17:48

Slyšela jsem několik názorů odborníků, že na ty malé nožky, zhruba do dvou let, nevadí použité boty (teda úplně vyšmajdané bych nedala), že nožku stejně obaluje velký tukový polštář a na botě až tolik nezáleží - tak nevím, donedávna jsem si myslela, že zásadně nové a teď jsem na vážkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.10.11 17:59

Já si myslím pokud to nejsou boty po 3 letém dítěti, které v nich odlítalo celou sezonu, a budou teda rozšláplé tak to nevadí, kolik toho ročák v zimě nachodí? nic moc.

• Citovat
  • Upravit
713
20.10.11 18:01

já myslím, že se všechno přehání, je to hlavně „biznis“
osobně teda boty kupuju nové, ale nepovažuji za tragedii, když má dítě obnošené, nejsme milionáři ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
20.10.11 18:39
lokofa píše:
I kvalitní bota se vytvaruje podle tvaru nohy toho prvního dítka. To ti řekne každý odborník.

Jasně, každý odborník, který chce prodat své nové drahé boty :-D.
Mně je to jedno, obnošené boty jsem mu dávala, když jsem naznala, že nejsou prošlapané, vytvarované. Upřímně, klidně mu je dám i v pěti letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.10.11 19:53
Aghata píše:
Kvalitní boty po ročním dítěti vyšlapaná nebude. Je to něco úplně jiného, než když nosí botu dospělý člověk, má ji na nohou od rána do večera, našlape s ní spousty kilometrů.
Kdysi, coby bezdětná, jsem praktiky „posíláme botky dál“ sledovala s hrůzou :-D , coby matka čtyřleťáka jsem přesvědčena o tom, že u takto malých dětí není problém použít boty onošené jedním dítětem, notabene když i víš, kdo je nosil.
Znovu opakuji - kvalitní boty.
(Jestli jsou vyšlapané, to zjistíš pohledem a pohmatem, sázím na to, že nejsou.)

A neměly by se ty kvalitní boty poznat právě tak, že po pár nošeních se přizpůsobí nožce, vytvarujou podle ní? Než že budou tuhé a nepoddajné :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.10.11 19:58
Aghata píše:
lokofa píše:
I kvalitní bota se vytvaruje podle tvaru nohy toho prvního dítka. To ti řekne každý odborník.
Jasně, každý odborník, který chce prodat své nové drahé boty :-D.
Mně je to jedno, obnošené boty jsem mu dávala, když jsem naznala, že nejsou prošlapané, vytvarované. Upřímně, klidně mu je dám i v pěti letech :lol:

Promin, ale za odborníka nepovažuju prodavače bot, ale lékaře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková