Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, dneska přišel lidl a mají tam zimní boty pro děti. Sice už jedny zimní boty mám pro Naty ale uvažovala jsem že bych koupila ještě jedny jako náhradní. Cena je 300,– nevíte jaké jsou celkově boty z lidlu. Nikdy jsem tam boty nekupovala. Moc díky za info. Renča
Já bych tam asi boty nekupovala. Takový malý dítě potřebuje kvalitní obuv. Oblečení klidně z druhé ruky, ale do bot bych určitě investovala…
Oni ty boty měli už tak před 14 dny, a dost to maminy brali, nejlepší když tam zajedeš a okoukneš, můžou být dobrý a taky ne ![]()
Taky uvažuju o jedněch míň kvalitních - náhradních, které bude malý nosit jen v případě, že mu ty kvalitní provlhnou…Pokud budou jen náhradní, tak bych se toho nebála ![]()
uZ TADY TAHLE DISKUZE JE ,nemam ale cas hledat.No-a vysly /po rozboru jedne maminky,ktera ma vyber kvalitni detske obuvi v malicku/ docela fajn.Mame je taky a 14mesicni se v nich chodi moc dobre,nezakopava a jsou pevne,pritom pohodlne ![]()
Kacenka20 píše:
Já bych tam asi boty nekupovala. Takový malý dítě potřebuje kvalitní obuv. Oblečení klidně z druhé ruky, ale do bot bych určitě investovala…
Kacenko, ty máš k tomu miminku i starší dítě? A tudíž i zkušenost s nákupem dětského oblečení/obuvi?
Lidl prodává různé zboží od značkových výrobců, jen bez udané značky, neříkám, že všechno zboží, ale některé ano, takže pokud jsou i tyto boty takovým případem, tak mohou být super dobré.
Viz např. oblečení do deště od Tchiba, které se v Lidlu dalo koupit za cca třetinovou cenu než v Tchibu, kvalita super, nebo z potravin např. bílý jogurt Holandie … to jen tak namátkou ![]()
Aghata píše:Kacenka20 píše:Kacenko, ty máš k tomu miminku i starší dítě? A tudíž i zkušenost s nákupem dětského oblečení/obuvi?
Lidl prodává různé zboží od značkových výrobců, jen bez udané značky, neříkám, že všechno zboží, ale některé ano, takže pokud jsou i tyto boty takovým případem, tak mohou být super dobré.
Viz např. oblečení do deště od Tchiba, které se v Lidlu dalo koupit za cca třetinovou cenu než v Tchibu, kvalita super, nebo z potravin např. bílý jogurt Holandie … to jen tak namátkou
Ehm,OT,ale..to obleceni do deste mam a dcery/tri!/ v nem chodi denodenne a opravdu,je SKVELE
![]()
Tak já byla zarytým odpůrcem lidlu, ale co mám pro děcka pyžamka lupilu, tak super, taky jsem nakoupila teď ty fleecové mikinky a bundičky, ty jsou taky úžasné. Boty jsem koupila malému do školky na lítačku, ale ještě je neměl, bylo horko, tak měl obyč tenisky a teď je marod, tak uvidím. Taky jsem se dívala na ty zimní botky a i bundy, ve čtvrtek tam vlítnu a okouknu to, máte někdo zkušenosti s těma zimníma věcma?
Olina píše:
Tak já byla zarytým odpůrcem lidlu, ale co mám pro děcka pyžamka lupilu, tak super, taky jsem nakoupila teď ty fleecové mikinky a bundičky, ty jsou taky úžasné. Boty jsem koupila malému do školky na lítačku, ale ještě je neměl, bylo horko, tak měl obyč tenisky a teď je marod, tak uvidím. Taky jsem se dívala na ty zimní botky a i bundy, ve čtvrtek tam vlítnu a okouknu to, máte někdo zkušenosti s těma zimníma věcma?
Ano,rukavice i to funkcni pradlo mame,je fajn
farska píše:Aghata píše:Ehm,OT,ale..to obleceni do deste mam a dcery/tri!/ v nem chodi denodenne a opravdu,je SKVELEKacenka20 píše:Kacenko, ty máš k tomu miminku i starší dítě? A tudíž i zkušenost s nákupem dětského oblečení/obuvi?
Viz např. oblečení do deště od Tchiba, které se v Lidlu dalo koupit za cca třetinovou cenu než v Tchibu, kvalita super, nebo z potravin např. bílý jogurt Holandie … to jen tak namátkou![]()
![]()
Nemám, ale když se řekne boty z Lídlu, tak to ve mně nevyvolává zrovna moc dobrej pocit. Já bych si je tam nekoupila ani pro sebe, natož pro dítě. Vzhledem k tomu, že jsem celý dětství měla plochý nohy a měla jsem s tím problémy, na boty jsem celkem háklivá a opravdu bych to neriskovala. Co člověk, to názor ![]()
Já si pro ně posílám babičku…když jsme tam jeli nedávno odpoledne, už nebyly…takže babička má instrukce o velikosti a ráno tam jde po otevíračce…:-)
Jinak pár oblečení pro dcerku z lidlu mám a je
nevím, proč boty z lidlu by mělo hned znamenat, že jsou špatné?
Například na to tchibo nedám dopustit a to jsem si taky zpočátku říkala tchibo a něco jiného než kafe?
já úplně odbočím, zdovolením, taky jsem Lidlem tak trochu pohrdala, ale nedávno jsem četla D test kečupů a ze všech možných i super značkových vyšel nejépe kečup z Lidlu, měl největší podíl rajčat a nejmíň chemie. takže ne vše z Lidlu je špatné…
Jo, já taky koukala na nějaký test šamponů, to už je ale dýl a taky vyhrál šampon z lidlu
Ale ne že bych byla fanda, bodýčka třeba nebyly nic moc
a punčocháče za chvilku padaly, protože se otahal ten vrchní lem