Zimní boty z Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
16.10.11 20:51
Kacenka20 píše:
farska píše:
Aghata píše:
Kacenka20 píše:
Já bych tam asi boty nekupovala. Takový malý dítě potřebuje kvalitní obuv. Oblečení klidně z druhé ruky, ale do bot bych určitě investovala…
Kacenko, ty máš k tomu miminku i starší dítě? A tudíž i zkušenost s nákupem dětského oblečení/obuvi?
Lidl prodává různé zboží od značkových výrobců, jen bez udané značky, neříkám, že všechno zboží, ale některé ano, takže pokud jsou i tyto boty takovým případem, tak mohou být super dobré.
Viz např. oblečení do deště od Tchiba, které se v Lidlu dalo koupit za cca třetinovou cenu než v Tchibu, kvalita super, nebo z potravin např. bílý jogurt Holandie … to jen tak namátkou ;-)
Ehm,OT,ale..to obleceni do deste mam a dcery/tri!/ v nem chodi denodenne a opravdu,je SKVELE :oops: :oops: :oops:
Nemám, ale když se řekne boty z Lídlu, tak to ve mně nevyvolává zrovna moc dobrej pocit. Já bych si je tam nekoupila ani pro sebe, natož pro dítě. Vzhledem k tomu, že jsem celý dětství měla plochý nohy a měla jsem s tím problémy, na boty jsem celkem háklivá a opravdu bych to neriskovala. Co člověk, to názor :-)

Tak my u prvních dvou dětí poctivě kupovali kvalitní obuv s certifikátem, nejčastěji ze zdravotních potřeb a víte co? Oba mají ploché nohy a musí mít vložky!!! Takže u třetího to neřeším, boty z LIDlu jsme koupili a jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
16.10.11 21:13

Holky moc děkuji za různé názory. Hned ve čtvrtek tam vlítnu a uvidíme jak budou vypadat. Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.10.11 22:07
michaela1808 píše:
já úplně odbočím, zdovolením, taky jsem Lidlem tak trochu pohrdala, ale nedávno jsem četla D test kečupů a ze všech možných i super značkových vyšel nejépe kečup z Lidlu, měl největší podíl rajčat a nejmíň chemie. takže ne vše z Lidlu je špatné…

OT ale ten kečup jsem schválně koupila a :think: asi si musím na tu jinou chuť zvyknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.10.11 22:55
Enoulik píše:
michaela1808 píše:
já úplně odbočím, zdovolením, taky jsem Lidlem tak trochu pohrdala, ale nedávno jsem četla D test kečupů a ze všech možných i super značkových vyšel nejépe kečup z Lidlu, měl největší podíl rajčat a nejmíň chemie. takže ne vše z Lidlu je špatné…
OT ale ten kečup jsem schválně koupila a :think: asi si musím na tu jinou chuť zvyknout :mrgreen:

Ono to není jen o kečupu, ale o šamponu, tuňákovi v konzervě, šlehačce (ale té ze smetany, tu jsem ji v obchodě už neviděla), o pracím prášku, ústní vodě… koukni sem http://www.lidl.cz/…sl/19557.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
20.10.11 17:54

já dnes koupila dceři zimní boty v Lidlu a ona ještě nechodí, jen za ruce, tak spíš do kočárku, na boby a tak. Ale vypadají bezvadně. A nakoupila jsem tam jí i synovi (3r.) zimní věci - roláky, thermo prádlo, oteplovačky, punčocáče, ponožky, pyžama a paráda, super, jsem strašně spokojenááááá.

A ještě dodám, že nejsem vyhraněná, nakupuji jak v Nextu tak v Kik, a boty většinou Ecco, Superfit, Fare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
20.10.11 19:03

Ja dnes taky v Lidlu „bojovala“ dceri o boty, mam je, vypadaji supeer… :pankac:

ygreen píše:
já dnes koupila dceři zimní boty v Lidlu a ona ještě nechodí, jen za ruce, tak spíš do kočárku, na boby a tak. Ale vypadají bezvadně. A nakoupila jsem tam jí i synovi (3r.) zimní věci - roláky, thermo prádlo, oteplovačky, punčocáče, ponožky, pyžama a paráda, super, jsem strašně spokojenááááá.A ještě dodám, že nejsem vyhraněná, nakupuji jak v Nextu tak v Kik, a boty většinou Ecco, Superfit, Fare.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
20.10.11 21:52
ygreen píše:
já dnes koupila dceři zimní boty v Lidlu a ona ještě nechodí, jen za ruce, tak spíš do kočárku, na boby a tak. Ale vypadají bezvadně. A nakoupila jsem tam jí i synovi (3r.) zimní věci - roláky, thermo prádlo, oteplovačky, punčocáče, ponožky, pyžama a paráda, super, jsem strašně spokojenááááá.A ještě dodám, že nejsem vyhraněná, nakupuji jak v Nextu tak v Kik, a boty většinou Ecco, Superfit, Fare.

Taky jsem byla v tlačenici :lol: Boty teda nic, děcka do nich mají vysoký nárt, ale zimní bundu, roláky, punčocháče, fleec mikiny, vypadá to super :dance: A 1600,– v prdelce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
22.10.11 15:18

jo jo, taky jsem bojovala v prvním neměli nic tak jsem honem jela do hruhého a tam měli. na oblečení jsem štěstí neměla bylo to přebrané snad příště. Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
25.10.11 12:52

Já jsem vyslala naší babičku, ta je bojovnice, prý se musí hledat všude i mezi zeleninou, rýží…lidi tam prý naběhnou, naberou si náruče a jdou s tím někam jinam do klidu, kde zkoušejí, co nechtějí, nechají na místě…takže babička obcházela všechny regály a sbírala :mrgreen: :lol: , takže dcera má opravu skvělé super zimní boty, dle jejího přání fialové, vážně mě překvapilo jak jsou vysoké a takové opravdu do sněhu jako dělané, krásný kožíšek no a ještě nám babička ze zeleniny vytáhla sadu roláčků, prý to tam nechala jedna paní, že jí nevyhovovala velikost, babička to shrábla, našla si jinde pytlík, všechno zase zabalila a upalovala k pokladně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
26.10.11 11:43

Sikovna babicka :-)

Petorka píše:
Já jsem vyslala naší babičku, ta je bojovnice, prý se musí hledat všude i mezi zeleninou, rýží…lidi tam prý naběhnou, naberou si náruče a jdou s tím někam jinam do klidu, kde zkoušejí, co nechtějí, nechají na místě…takže babička obcházela všechny regály a sbírala :mrgreen: :lol: , takže dcera má opravu skvělé super zimní boty, dle jejího přání fialové, vážně mě překvapilo jak jsou vysoké a takové opravdu do sněhu jako dělané, krásný kožíšek no a ještě nám babička ze zeleniny vytáhla sadu roláčků, prý to tam nechala jedna paní, že jí nevyhovovala velikost, babička to shrábla, našla si jinde pytlík, všechno zase zabalila a upalovala k pokladně :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
26.10.11 15:07
Petorka píše:
Já jsem vyslala naší babičku, ta je bojovnice, prý se musí hledat všude i mezi zeleninou, rýží…lidi tam prý naběhnou, naberou si náruče a jdou s tím někam jinam do klidu, kde zkoušejí, co nechtějí, nechají na místě…takže babička obcházela všechny regály a sbírala :mrgreen: :lol: , takže dcera má opravu skvělé super zimní boty, dle jejího přání fialové, vážně mě překvapilo jak jsou vysoké a takové opravdu do sněhu jako dělané, krásný kožíšek no a ještě nám babička ze zeleniny vytáhla sadu roláčků, prý to tam nechala jedna paní, že jí nevyhovovala velikost, babička to shrábla, našla si jinde pytlík, všechno zase zabalila a upalovala k pokladně :palec:

:lol: :palec:
Tomu rikam akcni babicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka B.
9.10.12 03:11
@Oz píše:
Jo, já taky koukala na nějaký test šamponů, to už je ale dýl a taky vyhrál šampon z lidlu :-D Ale ne že bych byla fanda, bodýčka třeba nebyly nic moc :lol: a punčocháče za chvilku padaly, protože se otahal ten vrchní lem

Tak to koukám, že punčocháčky padaly… Já teď nedávno letěla do lidlu pro punčocháčky, protože jsem s nima měla super zkušenost..

• Citovat
  • Upravit
10
7.11.12 13:30

Já kupuji zdravotní kožené boty Pegresy, v Lidlu bych koupila boty pouze na občasné běhání na zahradu, jako náhradní boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.10.14 15:00

Obnovuji.
Jakou máte zkušenost se zimními botami? Máte někdo dítě s vyšším nártem a obecně širší tlapkou? Vejde se do těchto bot? Já jsem koupila na zimu boty kolem tisícovky a pro jistotu bych ráda ještě jedny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
23.10.14 15:28

@Izzz kupovala jsem loni pro syna s vyšším nártem a širší nohou, ale ten typ ještě letos v nabídce nebyl. Ty co byly nedávno mi přišly strašně tuhé, neohebné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková