Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky, prosím vás, nemáte některá katalog Reebok, kde jsou dámské btoky Freestyle Hi? Nemůžu nikde sehnat artikl na tyhle botky, tak si je nemůžu objednat přes HZH a strašně po nich toužím ![]()
Objednávala jsem je před 3 týdny z Anglie a přišly úplně v pohodě. Pořád to vyšlo levněji než kdekoliv u nás, ale nevím, přesně které chceš, já objednávala dceři speciální na aerobic.
www.amazon.co.uk
Emanka píše:
Objednávala jsem je před 3 týdny z Anglie a přišly úplně v pohodě. Pořád to vyšlo levněji než kdekoliv u nás, ale nevím, přesně které chceš, já objednávala dceři speciální na aerobic.
www.amazon.co.uk
ty aerobické mám doma dvoje z dávných dob závodního cvičení
. Chci nějaké barevné. Mrknu. Děkuju ![]()
Emanka píše:
www.amazon.co.uk
a kolik tě stálo poštovné?
19,50 liber bylo poštovné a balné, ale pořád to fakt vyšlo levněji než je koupit tady. A hlavně je tady skoro nikde nemají.
Ahoj
mohly byste mi prosím poslat přímo odkaz. já to na tom amazon nemůžu najít děkuju moc
a mohla bych se ještě zeptat jak se ty boty objednají? jestli se musím zaregistrovat?