Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
ahoj, chtela jsem se zeptat jestli máte nekdo zkusenost stemito botkami, dekuji ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mně přijdou, že nebudou moc dobré na delší chození - něco jak gumáky. Jinak vypadají teplé ![]()
Jedine co me napadlo je, ze jsem mela boty uvnitr s beranem (vlnou), tak me tedy stipaly, proste nemam rada ani vlnene svetry. Samozrejme pres ponozku. Tak nevim jestli by to bylo decku prijemne, nase nesnesou ani trochu vlny treba v cepici, to sili.
Vypadají jako vhodné se tak někde poválet ve sněhu, sjet na sánkách párkrát kopeček atd..
Ale nepíše se tam ,že jsou to dětské atestované botky, takže na procházky a podobně bych to neviděla..
to já bych se zeptala jestli jsou atestované, mi jsme z hor a tyhle mi prisly fakt teply, no že by mohli kousat me ani nenapadlo
no uvidime treba se ozve nekdo kdo je má doma
Kamarádka je vloni kupovala synovi a říkala, že vůbec neseděly. Nakonec koupila sněhulky ve sportu asi za 500,– Kč a byla naprosto spokojená ![]()
to jsem potrebovala slyset
diky
evcav píše:
Kamarádka je vloni kupovala synovi a říkala, že vůbec neseděly. Nakonec koupila sněhulky ve sportu asi za 500,– Kč a byla naprosto spokojená