Znáte tyto sněhulky?

1769
9.10.11 18:09

znáte tyto sněhulky?

ahoj, chtela jsem se zeptat jestli máte nekdo zkusenost stemito botkami, dekuji :hug:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
9.10.11 18:25

Mně přijdou, že nebudou moc dobré na delší chození - něco jak gumáky. Jinak vypadají teplé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
9.10.11 18:53

Jedine co me napadlo je, ze jsem mela boty uvnitr s beranem (vlnou), tak me tedy stipaly, proste nemam rada ani vlnene svetry. Samozrejme pres ponozku. Tak nevim jestli by to bylo decku prijemne, nase nesnesou ani trochu vlny treba v cepici, to sili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.10.11 18:55

Vypadají jako vhodné se tak někde poválet ve sněhu, sjet na sánkách párkrát kopeček atd..
Ale nepíše se tam ,že jsou to dětské atestované botky, takže na procházky a podobně bych to neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.10.11 19:12

to já bych se zeptala jestli jsou atestované, mi jsme z hor a tyhle mi prisly fakt teply, no že by mohli kousat me ani nenapadlo :think: no uvidime treba se ozve nekdo kdo je má doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
9.10.11 19:31

Kamarádka je vloni kupovala synovi a říkala, že vůbec neseděly. Nakonec koupila sněhulky ve sportu asi za 500,– Kč a byla naprosto spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.10.11 19:41

to jsem potrebovala slyset :-) diky

evcav píše:
Kamarádka je vloni kupovala synovi a říkala, že vůbec neseděly. Nakonec koupila sněhulky ve sportu asi za 500,– Kč a byla naprosto spokojená :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.10.11 08:00

já je malé na letošní zimu koupila, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie