Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Pomoc, nemůžu se rozhodnout
poradíte některa?
Romejšlím se mezi těmito batkami http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…
a http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…
díky za jakékoli rady.
My mame letos ty druhe,jen trochu jine barvy..ty prvni se mi take libi,ale jsou to spis celorocni trekovky.
Nemůžeš to jít někam vyzkoušet?
Já jsem původně chtěla od FARE sice jiné ale 100% zavazovací, a když jsem je viděla naživo, tak mě docela odradili, nedokážu si představit do vysokých koníkových strkat tu nohu do malého otvoru co tam je. Takže nakonec asi budeme kupovat na sucháč. ![]()
PetkaK píše:
Nemůžeš to jít někam vyzkoušet?Já jsem původně chtěla od FARE sice jiné ale 100% zavazovací, a když jsem je viděla naživo, tak mě docela odradili, nedokážu si představit do vysokých koníkových strkat tu nohu do malého otvoru co tam je. Takže nakonec asi budeme kupovat na sucháč.
Práve nemlžu, je to vše od nás 2h cesty. Přijde mě, že ty zavazovací jsou ale pekne rozvazat o otevřít, jestli to popisuju dobre
Stune píše:PetkaK píše:Práve nemlžu, je to vše od nás 2h cesty. Přijde mě, že ty zavazovací jsou ale pekne rozvazat o otevřít, jestli to popisuju dobre
Nemůžeš to jít někam vyzkoušet?Já jsem původně chtěla od FARE sice jiné ale 100% zavazovací, a když jsem je viděla naživo, tak mě docela odradili, nedokážu si představit do vysokých koníkových strkat tu nohu do malého otvoru co tam je. Takže nakonec asi budeme kupovat na sucháč.
No já byla v obchodě bez malé, a zkoušela to rozvázat a rozevřít a zdálo se mi že je ta dírka na nožku strašně malá, proto budu vybírat na sucháč, kde je lepší ta dírka no
- snad je to jasné.
Příspěvek upraven 08.10.11 v 10:58
Na sucháč. Já chci, aby se do toho uměli dostat a zout sami, šněrovat ještě neumí. Jednou se mi stalo, že jsem všem třem musela šněrovat a nikdy více. ![]()
Jinak teda hezké, kvalitní, ale na mě drahé. S membránou jsem koupila v Tchibu za 599, nebo Next kolem 600-700 (dovoz z UK, ne kamen. obchod, tam mnohem dražší). Oboje už jsme měli v předchozích letech a kvalita dobrá.
Betty03 píše:
Na sucháč. Já chci, aby se do toho uměli dostat a zout sami, šněrovat ještě neumí. Jednou se mi stalo, že jsem všem třem musela šněrovat a nikdy více.
Jinak teda hezké, kvalitní, ale na mě drahé. S membránou jsem koupila v Tchibu za 599, nebo Next kolem 600-700 (dovoz z UK, ne kamen. obchod, tam mnohem dražší). Oboje už jsme měli v předchozích letech a kvalita dobrá.
Díky
na mě by byly taky drahé,ale kupuje Babicka ![]()
Me prijdou na zimu lepsi ty druhe,maji suchy zip,takze snadnejsi a rychlejsi obuti a jsou vyssi.Mame podobne.
Ahoj,
záleží jak máš staré dítě, jestli už se obuje samo, tak klidně suchý zip. Já objednala ty zavazovací z prvního odkazu. Moc se mi ty na suchý zip nezdají a hlavně, když nebudou sedět na noze, tak bude do boty táhnout. Jinak Fare jsou drahé, ale doporučil mi je chlapík v dětském a chválila je spousta maminek na hřišti.
A jen tak mimochodem, o těch tchibo říkali, že do hodiny chození v mokru byli děti durch a boty na odpis, tak nevím, vlastní zkušenost nemám.
Betty03 píše:
Na sucháč. Já chci, aby se do toho uměli dostat a zout sami, šněrovat ještě neumí. Jednou se mi stalo, že jsem všem třem musela šněrovat a nikdy více.
jak jsou široké ty tchibo? vzala bych je, ale syn má dost širokou nohu - jsou mu jen essi nebo některé modely fare…
Laaja píše:
Ahoj,
záleží jak máš staré dítě, jestli už se obuje samo, tak klidně suchý zip. Já objednala ty zavazovací z prvního odkazu. Moc se mi ty na suchý zip nezdají a hlavně, když nebudou sedět na noze, tak bude do boty táhnout. Jinak Fare jsou drahé, ale doporučil mi je chlapík v dětském a chválila je spousta maminek na hřišti.
A jen tak mimochodem, o těch tchibo říkali, že do hodiny chození v mokru byli děti durch a boty na odpis, tak nevím, vlastní zkušenost nemám.
A uz je mas doma? Baru se sama neobleka ![]()
Já bych koupila ty druhé,jsou vyšší,ty první se mi zdají dost nízké,spíš vypadají jak trekovky,jak už tu někdo psal.My máme tyhle http://www.sport-centrumcz.cz/…urst-detske/ ,dají se tam dát buďto šňurky na klasické zavazování,nebo takový klip a jen se to stáhne.A jsou supr hlavně i do mokrého sněhu.